torsdag 19. oktober 2017

Angrerett bedrift

Vi er spesialister på forsikringer tilpasset din bedrift. Be om tilbud på forsikring! Gi oss noen få opplysninger her. Kom raskt tilbake til jobb. Helseforsikring til arbeidstakere!


Angrerett bedrift

Angreretten gjelder i EØS-landene. Forbruker” er i angrerettloven § bokstav e definert so”fysisk person som ikke hovedsakelig handler som ledd i næringsvirksomhet”. Venstre foreslår at bedrifter skal få angrerett på dager når de blir oppringt av telefonselgere som tilbyr katalogoppføringer på internett. Bedrifter har i dag ikke samme angrerett som. Hovedprinsippet i angrerettloven er at den kun gjelder ved fjernsalg eller salg utenfor fast utsalgssted til forbruker fra næringsvirksomhet.


Tanken bak dette er å gi forbruker ekstra beskyttelse når denne kan føle seg overlumpet av en selger. Dersom forbrukeren bruker sin angrerett , faller alle tilknyttede avtaler bort uten kostnad for forbrukeren. Etter å ha mottatt forbrukerens melding om bruk av angrerett skal den næringsdrivende straks gi beskjed til tredjeperson som har inngått en tilknyttet avtale med forbrukeren. Du kan skrive ut ferdigutfylt angrerett skjema som var vedlagt i e-post og returnere til oppgitt adresse. Dersom du ikke har mailen så kan du fylle ut dette angreskjema.


Angrerett bedrift

Du kan ta kontakt med vårt kundesenter for å få registrert din angrerett retur. Ta kontakt med vårt kundesenter som vil ordne med fri retur av din ordre. Da gjelder jo ikke angreretten man har som vanlig forbruker? Hvilke muligheter har en forbruker da, hvis man heller vil ha en annen mobil, eller ikke vil ha en mobil i det hele tatt.


For kjøp av tjenester gjelder andre regler. Din bedrift får fleksibilitet til å utføre banktjenester når det måtte passe deg. Våre spesialister hjelper deg. Du kan ikke angre på kjøp av forsikringer med kortere varighet enn én måned. Hva er fristen for å angre på at man har kjøpt forsikring?


Angrerett bedrift

Hovedregelen er at fristen for å angre er dager. For avtale om livsforsikring og individuelle pensjonsavtaler inngått ved fjernsalg er fristen dager. Kunden har dagers angrerett i henhold til bestemmelsene i lov om angrerett.


Kunden må betale for strømforbruket frem til opphør er gjennomført i henhold til vilkår og angrerettloven. Ved benyttelse av angrerett må produkter tilhørende Smart Energi returneres til Smart Energi på kundens regning. Merk at angreretten ikke gjelder for alle typer varer og tjenester. Unntatt fra lovens bestemmelser om angrerett , er for eksempel kontrakter om transport av personer (slik som flybilletter), og varer som er produsert i henhold til dine instruksjoner, eller som på annen måte har fått et tydelig personlig preg. Corona-viruset Vi dekker avbestillinger av reiser til Hubei-området frem til 15.


Angrerett bedrift

Du har angrerett på forsikringer du har kjøpt på telefon, skjema, epost eller internett. Vi har oppdatert våre forretnings- og tjenestevilkår, slik at disse ivaretar kravene i GDPR, EUs personvernforordning. Dette gjør det enklere for din bedrift å følge de nye personvernreglene – du trenger ikke inngå en separat databehandleravtale.


Vilkårene består av en generell del (forretningsvilkår), og en tjenestespesifikk del. Fristen løper uansett ut senest måneder etter at varen er mottatt, eller etter år dersom opplysninger om angrerett ikke er gitt. For varer som skal tilvirkes eller tilpasses spesielt for forbrukeren løper fristen ved annet fjernsalg enn telefonsalg fra de opplysninger som kreves med hjemmel i kapittel er mottatt på foreskreven måte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg