torsdag 19. oktober 2017

Pomeranian fakta

Som miniatyrhund opplevder den også økt popularitet her hjemme. Rasen stammer fra den tyske spitzen. De vekket ikke synderlig interesse før det forekom miniatyrer i kull av normalstore hunder. Denne rasen har høy IQ sammenlignet med andre hunderaser.


Pomeranian kommer fra Tyskland. De som får allergiske reaksjoner av hunder bør imidlertid være oppmerksom på at en allergivennlig hund også kan forårsake allergiske reaksjoner. På hodet, ører og forsiden av for- og bakben og poter er pelsen kort og tett (fløyelsaktig), på resten av kroppen er den lang og rikelig. Pelsen er ikke bølget, kruset eller ragget, ingen skill langs ryggen. Stenålderns så kallade torvhundar och senare boplatskulturers spetsar kan vara ursprunget till den tyska spetsen, som är Mellaneuropas äldsta hundtyp.


De andra varianterna är grosspitz, mittelspitz, kleinspitz och wolfspitz. Den har fått sitt namn efter regionen Pommern, varifrån man anser att hundarna har sitt ursprung. Den är även känd som dvärgspets och är en variant av tysk spets.


Pomeranian fakta

Den er ganske sprek tross sin lille størrelse og den liker turer i skog og mark. En pomeranian skal være nysgjerrig, livlig, utadvent og sosial mot andre mennesker og dyr, og skal ikke på noen måte være engstelig eller redd. Vikten varierar mellan och kg. Den er den minst av de tyske spitzene og blir gjerne ca.


I det siste har det også dukket opp en enda mindre variant av pomeranian , kalt Tea cup pomeranian (en såkalt tekopphund). I dag brukes rasen mest som selskapshund. Det er i dag ca 8registrerte mittler i Norge. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk.


Pomeranian fakta

Att bli med valp - det är mycket du skall tänka på innan du beslutar dig för att skaffa dig en hundvalp. Hund eller tamhund er en rovdyrart i hundefamilien. Dens nærmeste viltlevende slektning er ulven. I fjor vinter kjøpte en kvinne fra Skien en pomeranian -hund for 25. Dette er en type tysk spitz, som blir beskrevet som hengiven, lettlært og intelligent.


Men de aller fleste vil nok først og fremst legge merke til størrelsen: Rasestandarden er en høyde på rundt centimeter, og vekten ligger ofte på rundt to kilo. Oppdrettere og kennelklubber kan by på oppdatert informasjon såvel som råd og veiledning for den som skal gå til anskaffelse av hund. Tre regioner i Tyskland ble berømt for avl av disse hundene: Württemberg, Thüringen og Bayern. Vi har samlet litt praktiske og morsomme fakta om hunden, noe visste du sikkert fra før av og andre ting kan være nyttig informasjon.


These dog breeds are one of the most beautiful dog breeds in the world. Men en pomme uten stamtavle kan gjerne være en god del billigere enn en med. Jeg har i hvert fall kjøpt en med stamtavle, for syns personlig at det er veldig viktig. Husk å legge inn antall valper. Er det tre valper i kullet, må du bestille tre kit så du får riktig antall svabere.


Inneholder rekvisisjonsskjema og svaber som blir tilsendt pr post. Inkludert i prisen er også analyse av testen, sertifikat og registrering på DogWeb. Den kræver uforfærdet respekt fra alle, som den møder, mennesker såvel som hunde.


Pomeranian fakta

Hvis dere tenker dere om så er det ikke så dyrt å betale 20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg