torsdag 12. oktober 2017

Barbering av kjønnshår

Gratis og rask levering, kjøp i dag! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer! Intimbarbering er barbering , fjerning og stell av kjønnshår og annen hårvekst rundt kjønnsorganene. Denne moten har siden spredt seg i enkelte andre miljøer.


NO: Mange kvinner ønsker å fjerne alt eller deler av hårveksten nedentil, men det kan være vanskelig å vite hvordan man skal gjøre dette på en skånsom måte. Det er ingen medisinsk årsak til å fjerne kjønnshår , dette er en ren smakssak. En ny studie publisert i JAMA Dermatology denne uken bekreftet endelig hvor vanlig det er for kvinner å barbere vekk alt de har av kjønnshår - hele prosent av alle amerikanske kvinner i et representativt utvalg fra hele nasjonen fjerner absolutt alt kjønnshår. En kroppstrimmer beregnet for mannlig hårvekst er det beste valget, både med hensyn til resultat, hudirritasjon og pris på lang sikt. Skyll området godt etter barbering så ikke rester etter barbergele eller skum blir værende.


Renslighet og god hygiene er svært viktig ved intimbarbering. Mit navn er Jonas, og jeg er ansvarlig for barbering , skægpleje og tilbehør på Made4men. Jeg har en stor passion for produkter til mæn som blandt andet grooming, hygiejne og stil.


Jeg benytter selv en række produkter, og er yderst passioneret omkring mande grooming. Selv om kjønnshår er noe av det mest naturlige med menneskekroppen, er hårfjerning for mange nettopp et must. Tørrbarbering, det vil si barbering med barbermaskin, er den raskeste metoden og gir for mange et fullgodt resultat.


Barbering , epilering, voksing, laserbehandling. Den gir rikelig med fuktighet samtidig som kan dempe eventuell irritasjon etter barbering , for eksempel røde nupper. Har du fått små rifter eller sår kan kremen A-Derma Skin Repair Cream benyttes.


Kjønnshårenes funksjon. I disse dager har mange en tendens til å bare la kroppshåret være i fred og la det vokse naturlig, både hos menn og kvinner. Imidlertid favoriserer de fleste barbering eller hårfjerning.


Denne skikken har utvidet seg til menn, noe som viser athårfjerning ikke lenger er et spørsmål om kjønn. Fikk hevelse etter barbering. Hvilken såpe bør jeg bruke ved barbering ? Mange små røde nupper som klør etter barbering.


Føler jeg sliter med barbering av. Noen ønsker en ren barbering av hensyn til hygiene og komfort. Forsiktig håndtering av høvelen på huden må følges for å unngå kutt eller barberhøvel brannskader (rød hud irritasjon). For noen kan det å ha mye rumpehår føles både ubehagelig og litt ekkelt, og derfor velger de å fjerne det.


Likevel er ikke dette noe leger og hudeksperter anbefaler, da alt kjønnshår befinner seg på kroppen av en grunn – nemlig for beskyttelse, isolasjon og ventilasjon. Ved barbering kutter man tupper av håret som er vokst ut av hårsekken. Hårfjerning ved hjelp av barberhøvler varer vanligvis mellom 1-dager.


Det finnes også barbermaskiner tilpasset nese og ørehår. Om en gutt har en ONS med en dame som har en liten skog der nede (kortklipt, men au natural, kan man si), men likte sexen (så mulig han ikke mislikte det?), og har sex med henne igjen. Du må vær som du e”.


Må gåan å fli sæ si æ bare. Flaggermusa kain hoil sæ dær ho høre hjæmm! Det kan gi et kutt like nært og så glatt som en manuell barberhøvel, også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg