mandag 30. oktober 2017

Dikt til lillesøster

Hold meg i hånden, søster. Vi går på en usikker vei, under de evige stjerner, famlende, du og jeg. I nødens stund er han god å ha. Han vet alltid hva som skal til for å Rette opp gale ting som har skjedd. Fra gråt til et lykkelig smil.


Dikt til lillesøster

En storebror er mer enn familie. Han er del av alt det du er. Alt innhold forsvinner 15. Les mer her om hvordan du tar vare på noe av eget innhold. Min lillesøster skal gifte seg i helgen.


Men trenger hjelp til å finne et fint dikt. Det er kjærlighet som får oss til å blomstre - ikke vårt utseende, ikke vårt arbei ikke våre ambisjoner, ikke våre bragder, ikke våre foreldre, ikke vår status, ikke våre drømmer. Etter dette diktet her oppe, er planen å starte med og gratulere med dagen, så ta litt om historien hennes oppgjennom, altså spesielle hendelser fra hun var liten og fram til nå.


Så snakke raskt om hvordan jeg ser på henne som person og framtiden. Jeg anbefaler at du skriver en liten innledning til diktet , og på Munter. En samling av flere av slike dikt til konfirmasjon kan du kjøpe i nettbutikken Munter.


En sønn er NÅTIDEN, fylt av glede og stolthet over alt han får til. Hver dag erobres, han er jo rede og veien fører han dit han vil. Gav livet en ny mening og verden en ny skatt. Liten, søt og full av håp. Med de beste ønsker for din dåp.


Dikt til lillesøster

Det kom en skjønn liten prinsesse, til helt riktig adresse. Din ungdom er gitt deg til odel og eie. Du skal ikke høkre den bort - Men være den tro, så den aker du pløyer kan gro når din gjerning er gjort.


Du kan ikke vente bestandig å eie dens ild. Er du på utkikk etter et dikt til nyfødt baby? Nå sletter vi Origo for godt. Da har du kommet til riktig sted. På denne siden gir vi deg flere flotte dikt som kan passe til den lille.


Dikt til lillesøster

Dersom du skal kjøpe en gave til den nyfødte finner du mange gode tips her: Gave til nyfødt. Se også: Sitater om barn. Dikt til nyfødt – Baby dikt Dikt 1. Du skal elske meg selv om du hater meg, sier jeg til søsteren min. For det gjør søstre, og det er viktig å vite, sier jeg. Helt avgjørende, sier jeg og legger til at hun kan tilgi meg allerede nå, for alt det stygge jeg kommer til å si til henne i løpet av de neste ti årene.


Av og til trenger du en hånd å holde i,og søstre vet når. En fikk et fint dikt om villblomster, for det passet så fint til henne, en annen fikk et om eventyr. Er det noen som har noen fine små dikt eller gode visdomsord de ønsker å dele med meg?


Skal i konfirmasjon til niesen min, og ønsker å skrive noen gode ord i kortet. Er du for eksempel fadder, følger det oftest med en forpliktelse til å holde tale. Problemet mange sliter me er at de ikke alltid kjenner konfirmanten så godt, og da kan en generell tale som fokuserer på gode ord være midt i blinken.


Du vet en person er spesiell når vedkommende kan få deg til å smile uansett hvilket humør du er i. Du møter tusenvis av mennesker gjennom livet som du ikke føler at du har noe som helst til felles med. Så møter du den ene spesielle personen, og livet ditt er endret på et blunk. Nok eit lys skal blåsast ut, du blir snart ein vaksen gut, åra har gått i slik ein fart, og vi har vore med deg heilt frå start.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg