mandag 16. juni 2014

Navn i verden

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Dette er en liste over populære navn. Navn over hele verden.


Du kjenner kanskje Fatima, og Pablo har du kanskje kan du ha truffet på ferie. Jessica og Emily er på tv. Hva betyr navn rundt omkring i verden ? Alle navn med mer enn tre navnebærere gir treff i navnesøket. Flere av verdens største kjendiser bærer navnet som nå dominerer verden over.


Som Wattenberg trekker frem i undersøkelsen sin, er det et hot navn i flere land og du kjenner sikkert til damene du ser i kollasjen under. Statistikkene er hentet inn av navneekspert Laura Wattenberg. Du kan lese retningslinjene for personvern for mer informasjon.


Navn i verden

Det er jo så mye å velge i! USA, fulgt av Norge og Danmark. Med kommersielt innhold. Mine tips for å ta vare på barnehuden.


CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. En god nyhet til alle barn som elsker dinosaurer! Denne personlige barneboken handler om to herlige barn på en fantastisk reise til dinosaurenes verden. Det vil si – navnene brukt av tre eller færre offentliggjøres ikke. Så dette er navn som bare fire til ti barn fikk i fjor.


Navn i verden

Sjansene for at samtlige på listen havner i barselgruppe, barnehage eller klasse med andre med samme navn er altså liten. Du skal være forsiktig med å kalle barnet ditt Sarah hvis du bor i Marokko, og Harry Potter eller Terminator hvis du bor i Mexico. Og navnetradisjoner og trender er ulike fra land til lan men også reglene for hvilke navn som er lov å gi.


Mange land rundt om i verden opererer med egne lister over navn. Anne er forholdsvis lite brukt for tida og synker. Merk: Tallene viser plassering. Men Silverman-babyen var ikke den eneste i verden som ble oppkalt etter kasinoet, for samme året solgte den år gamle fembarnsmoren, Terri Ilagan, navnet sitt på eBay. I noen fylker er det navn som deler pallplass.


Navn i verden

Norge har hatt en særlig tendens til å herme etter svenskene. Vi ser til naboland. Men sære navn er intet nytt. Like mange menn hette Bønne. Helt heldig med navnet var nok heller ikke de syv mennene som het Offer, særlig med tanke på at det var hele menn som bar navnet Fordel og seks herrer som het Sejer.


Blant kvinnene var det også originale navn. Her kan du søke på fornavn og etternavn og finne ut hvor mange i Norge som heter dette og hvordan bruken av navnet har vært over tid.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg