torsdag 19. juni 2014

Leker bursdag

Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige. Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg! Man kan spørre så mange ganger så lenge svaret på spørsmålet er ja.


Ved nei, er det nestemanns tur til å spørre. Tips til variasjon: Istedet for kjente personer kan du bruke navnet til deltagerne på bursdagen på lappene. Tips: Quiz slår alltid an på bursdag. Leken må planlegges i forveien slik at man kan spare opp tomme melkekartonger, eggekartonger, smørpakninger osv. Man kan også ha lekebutikk og det faller som regel enklere ut.


Leker er det jo som oftest nok av på barnerommet. Lag en kasse til å ha pengene i eller bruk et leke -kassaapparat. Foruten klassisk bursdagsmat og drikke, er leker og underholdning en viktig faktor for en vellykket bursdag.


Her er leker som garantert slår an blant de litt større barna. Har du mindre barn, har vi også forslag til selskapsleker for de minste. Sønnen min har bursdag snart, og vil gjerne ha barneselskap, men hvordan skal vi feire det, spurte en lettere oppgitt pakistansk kollega over lunsjen.


Et litt merkelig spørsmål, syntes vi andre. For sier ikke det seg selv da? Du vet, pølser, kaker, leker og hatter. Kanskje har hun eller han vært med på en morsom lek i en tidligere bursdag , tipser Camilla Reimers, trebarnsmor som står bak bloggen bursdagsjentene. Hun nevner hviskeleken, halen på grisen, gjetteleken og fiskeleken som populære leker for denne aldersgruppen.


Leker bursdag

Inspirasjon til leker som får opp stemningen ved middagsselskapet, firmafesten eller barnebursdagen. Hvor godt kjenner du partneren din? Hvem av gjestene rundt bordet har best hukommelse? Eriksen har selv barn, og har selv hatt utfordringer med å finne passende aktiviteter som barna kan ha det moro med på bursdagen. Hei Mange har spurt om hvile leker vi hadde i bursdagen min, så her kommer et etterspurt innlegg.


LEK NUMMER Det første vi gjorde var Pakkeleken. Det er en lek for å bestemme rekkefølgen på gavene som skal åpnes. Her finner du noen morsomme barneleker som kan passe i en barnebursdag.


På utkikk etter morsomme barneleker til bursdag eller andre samlinger? Vinner av leken er det laget som først kommer til f. Deltagerne deles inn i to lag. Hvert av lagene får utdelt en isbit. Hvilke leker skal man ha? Er det nødvendig med leker ? Tja… Noen ganger kan barna leke vel så fint sammen uten voksnes innblanding.


Kanskje har ikke alle vennene fra barnehagen sett barnets rom før, og barnet kan stolt vise det fram. Jenter leker fint rollelek sammen i denne alderen, så det kan være en ide å ta frem alle dukkene og la jentene leke. En voksen må være i bakgrunnen.


Leker bursdag

Du er nå oppført som mottaker av vårt nyhetsbrev Du er allerede på listen ok. Det er stor forskjell på jenter og gutter, så det er avgjørende med en ”sikker” plan. Hva med å invitere til en Frost bursdag ? Eller forhistorisk dag med dinosaurer? Kanskje inviterer du skumle sjørøvere og magiske enhjørninger til fest?


Skal du pynte til fest? Hos Sprell til barnebursdag og barnefest både jentebursdag og guttebursdag. Mange unike bursdagsserier og engangsservise til barn, og ulike typer bursdagspynt, dekorasjoner og festpynt. Et viktig moment er også at foreldrene er aktive i leken.


Dette synes barna er veldig gøy, sier Erika Ravne Scott, førstekonservator ved Norsk Folkemuseum. Minst én gang i året har noen den store gleden av å ha bursdag. Egentlig burde man ha fest oftere, men en dag i året er det en spesiell person i fokus. Det krever litt ekstra planlegging og selvfølgelig skal det gjøres sammen med jubilanten.


Vi har alt for å skape.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg