mandag 9. juni 2014

Surklete baby

Check out For The Baby. Surklete pust er vanlig hos nyfødte. Hvordan skille dette fra mer alvorlige problemer? Jeg har et lite barn som helt fra fødselen har pustet rart med surkling i halsen. Blødt strupelokk eller tracheomalaci betyr at veggen i luftrøret ikke er så stiv som vanlig.


Noen som har vært borti i hvesende, surklete pust hos baby ? I dag har det ikke vært særlig våt bleie heller tiltross for at d virker som han har ammet greit i dag. Føler ikke at det er normalt for en baby å ha disse plagene. Lillegutt har vært surklete fra første stund og da jeg spurte helsesøster om det fikk jeg til svar at det var helt vanlig og at pusterøret deres fortsatt var så mykt og umodent at det ble sånn. Det samme sa barnelegen på ukers kontrollen.


Har en frøken som er født 28. Han surklere fortsatt. Ble tatt med keisersnitt. Hun ble født med mye surkling, de prøvde å få opp fostervann men det var ikke noe der. Bare hvit væske som de antok var morsmelk.


Hun har vært i fin form hele tiden, fulgt utviklingen sin, fin vekst og lengdekurve, ikke syk. Helt siden den lille jenten vår kom til verden med keisersnitt, så har hun vært så surklete - det høres ut som det kommer fra langt bak i nesen. Jeg lurer på om hun er forkjølet, eller om hun har symptomer på astma? Jeg har jo hørt at de som blir født med keisersnitt har litt større sjans for å få. Jeg har en sønn på uker som surkler og harker mye, spesielt om natten.


Virker som han har mye slim i halsen. Dette ser ut til å plage ham, og påvirker både hans og min søvn. Vet at surkling er vanlig hos babyer, men det blir bare verre og verre. Er det virkelig ingen ting man kan gjøre? Alle pasientinformasjonene er basert på artikler skrevet for leger i Norsk Elektronisk Legehåndbok (NEL) og forfattet av NEL-redaksjonens leger, med mindre annet er oppgitt.


LES OGSÅ: Helenas baby gråt i fem måneder. Hvis babyen det viser seg at babyen din strever med å puste, bør en barnelegen vurdere babyen. Da sjekkes det om surstoffmetningen er lav eller om kulldioksidnivået er greit. Så må man også se på om pusteproblemene kan påvirke evnene til å ta til seg næring.


Små barn puster mest gjennom nesen, og derfor er det slitsomt for dem å bli forkjølet. En forkjølelse kan også utvikle seg til ørebetennelse, astma eller falsk krupp. Her får du tips om hvordan du hjelper en forkjølet baby , og hva du bør passe på. Tett nese hos baby - Det er heldigvis ikke så ofte at spedbarn blir forkjølet, men når de blir det er det kanskje særlig nesetettheten som er plagsom. Spedbarn har liten evne til å klare å puste gjennom munnen, og når nesen tettes igjen av snørr eller slim er det svært ubehagelig for spedbarnet, sier Sivertsen.


Search For The Baby. Sykdom og symptomer. De mest leste artiklene om sykdom og symptomer: kjappe om feber.


Hei I jula var babyen min som er seks mnd forkjølet med rennende nese og heset (hadde nok litt sår hals). Etter noen dager satte det seg i brystet og han hostet litt og vi hørte det kom slim med. Nå er det over en uke siden han sist hadde snørr i nesen, men fortsatt så er han surklete.


Sofie da hun var baby (2-mnd) fordi hun var så tett og det surkla sånn i brystet. Babyen min på mnd har nå vært surklete i brystet i ca uker. Det surklingen føler jeg ikke blir noe bedre.


Melkeallergi – Barn og familie – Kvinneguiden Foruminnlegg20. Nå har han også begynt å tørr hoste. Jeg har ringt legen ett par ganger som ikke vil gi meg time fordi det går over av seg selv. Og helsestasjonen vil helle. Vi bryr oss om ditt personvern.


Lommelegen er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Har du en baby med pustebesvær? Hos de minste barna er det ekstra viktig å se på allmenntilstanden fordi deres evne til å si i fra om hvordan de har det, er begrenset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg