fredag 13. juni 2014

Søknad barnehageassistent

Søknad på stilling som barnehageassistent Jeg viser til samtale med. Personlig bakgrunn Jeg er en kvinne på år som ønsker en jobb som gir mening. Jeg skal, som tittelen sier, skrive søknader til diverse barnehageassistent -stillinger. Men de jeg har skrevet har jeg ikke fått noe som helst respons på, så trenger råd.


Søknad barnehageassistent

Problemet mitt er nok kanskje at jeg har en annen utdanning enn noe som er relevant for å jobbe i barnehage, men jeg er ganske. Som barnehageassistent jobber du i barnehage. Sammen med de andre ansatte er du med på å gi barna en trygg og god barnehagedag. Det er viktig at du tilpasser søknaden etter deg selv, DIN motivasjon for jobben og DINE erfaringer. Derfor kan jeg ikke gi deg noe eksempel på en søknad eller CV som er spesialsydd for akkurat deg.


Dette fordi jeg ikke kjenner deg, erfaringene dine eller motivasjonen din. Søknadene blir videreformidlet til alle kommunens barnehager. Ved behov for vikarer og tilkallingsvikarer vil barnehagene ta direkte kontakt med den som blir vurdert som aktuell for stilling.


Søknad barnehageassistent

Skriv i søknaden hvis du søker et spesielt område eller barnehage, og når du eventuelt kan starte. SØKNAD PÅ STILLING SOM BARNEHAGEASSISTENT Viser til utlyst stilling på. For tiden er jeg hjemme i permisjon med mitt andre barn.


Det klart viktigste er å vise at du ikke bare sender en generisk søknad som andre også får. Her har du eksempler på CV-er og søknader. Husk at du kan skrive på mange måter og at dette bare er forslag. Her finner du alt om barnehager i Oslo.


Søknad barnehageassistent

Lyst til å besøke en av barnehagene før du søker om plass? Du kan utvide din studietid ved å sende en søknad om forlengelse pr. Barnehageassistent 1. Studiestart: NKI Nettstudier har studiestart hver dag, hele året. Håpet det var noen der ute som kunne ha hjulpet med å komme i gang med en åpen søknad til barnehagen. Er snart ferdig utdanning barnehagelærer, men det er ingen ledige stillinger rundt her jeg bor, derfor tenkte jeg å møte opp personlig i barnehager rundt omkring med en åpen søknad.


Jeg er førskolelærer og har fått maaange rare og dårlige søknader ;)! Anbefaler deg IKKE å være kreativ og bruke farger og div på søknaden din! Det beste du kan gjøre er å skrive en korrekt søknad ! Og da tenker jeg på oppsettet osv. Bare søk på hvordan skrive en jobbsøknad på nettet, så ser du hvordan det skal gjøres! Målet med søknaden er at den som leser søknadsteksten skal få lyst til å møte deg, og invitere nettopp deg til intervju.


Det finnes ingen entydig fasit på hvordan du skal skrive en søknad , men noen generelle tips er verdt å følge. En søknad skal være kort og presis (omtrent en A4-side) og svare på det som spørres etter i jobbannonsen. Dette skal med i en søknad om plass i barnehage.


For å ha rett på plass i barnehage må barnet være ett år, men du kan søke uansett hvor gammel barnet er, men det er opptaksregler. Spør om de har mottatt søknaden og hvordan de vurderer dine muligheter. Er det ingen åpning nå, så spør om de har noen gode råd om hva du kan gjøre for å få mulighet til å bli en aktuell kandidat senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg