onsdag 4. juni 2014

Ledig dagmamma

Ledig dagmamma

Vår flotte og omsorgsfulle dagmamma har to ledige plasser fra 1. Det er to barn der per i dag (vår sønn på måneder og en jente på måneder). Jeg er utdannet lærer og jeg har stor erfaring med barn. Registrer deg gratis og finn din barnepasser! Monica (38) Dagmamma i Trondheim Hei. Jeg er en mamma til en åring gutt som går i barnehage.


Flyttet akkurat til Trondheim og har masse ledig tid for tiden. Jeg kan passe på barn både på dagtid og kveldstid. Eileen (28) Dagmamma i Røyken. Er tante til så har mesteparten av min erfaring med barn der, av de har også spesielle behov så har noe erfaring med det også.


Desireé (44) Dagmamma i Skien. Hei jeg heter desiree å er år, har samboer. Alltid blid å fornøyd. Først må du registrere deg og sette opp din personlige profil.


Ledig dagmamma

Så søker du etter din ideelle barnevakt eller dagmamma. Fant du noen du vil ta kontakt med? Du kan sende dem en melding! Stefania (45) Dagmamma i Bergen. For å sende den første meldingen trenger du et Premium-abonnement.


Jeg er italiensk barnehagelærer og jeg er år. Du må registrere deg før du kan skrive innlegg, delta i terminklubber og foreldregrupper eller stille spørsmål til fagpersonalet. Eg er ledig som dagmamma og bor på Nærbø.


Ledig dagmamma

Vi er mye ute og her går vi i åpen bgh til dager i uken. Har erfaring og har attester. Ta kontakt for mer info. Ha en strålende fin dag.


Har leilighet sentralt mellom barnehager og lekeplasser med gode turmuligheter. Barnehagestyrer info Barnehagestyrer login. Min flinke dagmamma blir ledig fra 1. Ledig dagmamma Barnevakt. Eneste kriteriet hun stiller er at barnet kan gå.


Jeg anbefaler hun på det sterkeste. Hun bor i Larsgården. Hei alle sammen Jeg heter Johanna (35) og jobber som dagmamma allerede 2år i Oslo. Jeg skal begynte passe på søt og hyggelig Jesper fra 21.


Jeg har ledig plass for et barn fra 21.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg