onsdag 11. juni 2014

Bobledress barn

Shop Barnedresser og vinterdresser til Barn hos Ellos til bra priser. Handle raskt og enkelt online hos ellos. Barn som ellers lett blir svette eller opplever vintertøy som for varmt, har trivdes i Polarn O Pyrets vinterdress.


Bobledress barn

Dressens varmebevarende evne fungerer utmerket ned til rundt minusgrader. Hvis det blir kaldere enn dette, kreves noen ekstra lag med klær for at barnet ikke skal fryse. Didriksons bobledress til barn og babyer. Praktisk glidelås helt ned.


Bobledress med lett fôring. Hel dress med glidelås helt ned for enkel av- og påkledning. Avtagbar hette som lett kneppes av og på. Taffeta fôr for god bevegelsesfrihet inni dressen. PFC fri finish og 1 polyamide vevet vindtett stoff.


Bobledress barn

Det store vintersalget er her nå! Spar opp til på en mengde vinterprodukter fra denne sesongen. Merk at noen produkter kun har sesongens utgående farger på salg.


Hold ditt barn varmt og tørt i rett yttertøy. Ytterplaggene er en viktig del av ditt barns garderobe, for visst kan det være en jobb å holde dine barn akkurat passe tørr, passe varm og passe kald? Nordens ledende nettbutikker for barnefamilien med alt til alle barn.


Se utvalget og kjøp på XXL. Hos Zalando finner du et bredt utvalg av klær for barn i alle aldre, fra den lille nyfødte til den trendbevisste tenåringen. Da barn er ute i all slags vær stilles det en del krav til klærne når det gjelder kvalitet og funksjonalitet, men dette betyr selvfølgelig ikke at barneklær trenger å være kjedelig. Parkdresser og vinterdresser til barn. Våre funksjonelle parkdresser og vinterdresser gir beskyttelse fra topp til tå i vin regn og snø.


Våre dresser er designet med barna i tankene, og er laget for å tåle det nordiske været, noe som gjør at barna kan leke behagelig og lenger uavhengig av været. Tightsen består av tre materialer med stretchfunksjon som gir god bevegelighet og ventilering. Her finner du vinter kjeledresser for babyen og barnet ditt.


En deilig dress er alltid bra å ta fram når gjørmete utendørs lek blir en del av hverdagen. Fine barneklær til hverdag og fest finner du på Lindex. Oppdater barnegarderoben med bukser, skjorter og gensere til gode priser.


Solid vinterkjeledress i 1 vannavstøtende polyester. Refleksbånd foran og bak samt varselgul overdel gjør at du blir godt synlig. Snølås nederst på bena og vanntette glidelåser.


Størst på ull, vinterdresser, parkdresser, regntøy og yttertøy! Barnas Hus har et stort utvalg av klær til barn fra kjente merker. Vi har alltid hatt stort fokus på gode produkter og helst også til en hyggelig pris.


Nøstebarn har et stort utvalg ullklær, ull med silke og bomull og tilbehør til hele familien. Våre produkter er økologiske og miljøvennlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg