fredag 20. juni 2014

Dyreparken abra havn

Tilbu anmeldelser, sammenligning. Opplev det beste i verden. Du tror det ikke før du ser det! Det er ikke noe problem å komme seg opp av køya når Den Sorte Dame seiler inn og du vekkes av Kaptein Sabeltann sine menn – og kvinner! Landsbyen eies og driftes av Dyreparken -konsernet, og består av til sammen 1leiligheter som gjester kan få leie når Kaptein Sabeltann og hans menn er på tokt.


Dyreparken abra havn

VELKOMMENTIL SJØRØVERHOTELLETABRAHAVN Kom som en landkrabbe - dra som en sjørøver! Her kan du teste ut sklia i dødningsskallen, ta sjørøvertesten vår og bli en ekte sjørøver, eller slapp av i Sjørøverkroa Den Sorte Mann. LEILIGHETSTYPER Herkanduvelgeåboi. Her finnes 1sjørøverkåker i alle størrelser.


Sjekk ut de flotte sjørøverkåkene her. En vaskeekte sjørøverskute, kanonkuler og kruttsalver, og sjørøvere som spaserer i gatene. Vekking og flaggheising med sjørøvere. Dette er inkludert i sjørøverkåken.


Dyreparken abra havn

Sengetøy og håndklær: Sengetøy og håndklær er inkludert til alle over år som bor i sjørøverkåken. Det vil bli redd opp i alle underkøyer, men det blir lagt klar til overkøyer og sovesofa. Meld deg på nyhetsbrev fra Dyreparken. Vær den første til å få gøyale nyheter, gode tilbud og informasjon om spennende aktiviteter fra Norges største familieattraksjon rett i mailboksen! I et hus som het Frøya, hvor det er tre soverom, oppholdsrom, kjøkkenkrok og bad.


To barn i ulykke i Dyreparken i Kristiansand. Den yngste ble flydd med luftambulansen til sykehus, men skal være ved bevissthet. Her er alt fra små sjarmerende toroms sjørøverkåker til mer eksklusive boliger som Kaptein Sabeltanns suite.


Dyreparken abra havn

Både store og små fant ting som fasinerte dem. Jeg er bitt av Kaptein sabeltann basillen og vil helt klart tilbake. Vi var med på sjørøver frokost også som kan anbefales på det sterkeste. Gjennomført opplegg,morsomme sjørøverkåker til overnatting.


Vi er besteforeldre som hadde med to tiåringer,de var på farten fra tidlig morgen til sen kveletter en lang dag i dyreparken skjedde det mye i selve byen. Det er bygd som en landsby med 1enheter (leiligheter) med totalt 7sengeplasser. Leilighetene har navn som Kaptein Sabeltanns suite, Langemanns hus, Skalkens rottesmug og også helt vanlige pirathus. Abra Havn , Kristiansand Sør, Norway. Gratis avbestilling!


Dyreparken abra havn

Dyreparkens offisielle app til deg som besøker Norges største familiepark. Planlegg dagen din, velg hvilke aktiviteter du vil oppleve og merk som favoritter. Kartet viser hvor de ulike attraksjoner befinner seg, slik at du. Dyrehagen er Norges største familieattraksjon, med ca. Et helt unikt sjørøverhotell i direkte tilknytning til Dyreparken.


Alle rommene er nyoppusset og vi har fått flere rom med balkong.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg