torsdag 19. juni 2014

Graviditetstest

Rask levering og dagers returrett. Opptjen BonusCash på over 7brands! Stort utvalg av parfymer, sminke, hårpleie, ansiktspleie, dusjsåpe og mye mer!


Nå kan du bestille fra Vitusapotek på nett. Sjekk ut Billige Tester No. Men dersom du tester tidlig, skal du være klar over at selv om resultatet ditt er ikke gravi så kan du være gravid. Når du velger en graviditetstest som er utformet som en stav, vil teststrimmelen være plassert inni et plasthylster.


Graviditetstest -stav. Det gjør det mulig for deg å ganske enkelt tisse direkte på graviditetstesten. Slik leser du en graviditetstest.


Graviditetstest

Når du har tatt en graviditetstest , kan det å vente på resultatet være en spennende eller nervepirrende ti og du vil være sikker på at du tolker den riktig. Her hos Billige Tester finner du et stort utvalg av ulike typer av graviditetstester til lavpris. Vi forhandler både strimmel tester, staver, digitale graviditets tester og tidlige graviditets tester. Hos Vitusapotek finner du trygge og sikre graviditetstester med over nøyaktighet.


Les mer om graviditetstest og alle våre ulike varianter hos Vitusapotek. Urinen skal samles i et beger før testing og forteller om det er graviditetshormon i urinen. Apotek Gruppen AS. Er du usikker på hvordan du bruker en graviditetstest ? Da er du ikke alene. Vi får ofte spørsmål om når i syklusen en graviditetstest viser sikkert resultat, eller om det spiller noen rolle om testen tas på morgenen eller ikke.


Graviditetstest

Her får du informasjonen du trenger. Hvor tidlig en test viser et positivt resultat er avhengig av hvor følsom testen er, samt hvor mye hCG som finnes i urinen. Det finnes tester som reklamerer for at man kan få positivt svar i opptil fire dager før forventet menstruasjon, men jordmor ved jordmorsiri. Siri von Krogh, anbefaler å ikke teste så tidlig.


Norges billigste graviditetstest. Like sikker som noen annen graviditetstest på markedet. Fra kr pr stk. Stigende mengder humant choriongonadotropin, HCG, fra placenta måles i urinen. En graviditetstest oppdager tilstedeværelsen av et hormon som kalles humant choriongonadotropin (hCG) i urinen.


Dette hormonet er produsert av celler som vil utvikle seg til morkaken. Søkeord: graviditetstest , svangerskapstest, HCG, gravitest, test på graviditet. Du kan tidligst ta en graviditetstest tre uker fra du hadde ubeskyttet sex. Det er fordi det tar noe tid fra befruktning til kroppen starter med å lage dette hormonet, og enda litt tid til det er nok hormoner til å se det på testen. Finn tilbud på produkter fra Clearblue, RFSU, Testdig og mye mer.


Og det skal helst skje fort. Men usikkerheten vil fort bre seg: sekundene snegler seg av gårde og du aner konturene av en strek, eller var det to? Udover den traditionelle graviditetstest til hjemmebrug findes der i dag også en såkaldt tidlig graviditetstest. Allt du behöver veta om att göra ett tidigt graviditetstest.


Prova vårt beräkningsverktyg ”När du ska testa”.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg