mandag 2. juni 2014

Kjøre stavanger bergen

Les mer og bestill her! Sammenlign priser på flybilletter på FINN. Avganger opptil hver time. Jeg husker ikke priser, men jeg har kun kjørt der med stor bil og hestehenger, og det var smådyrt.


Kjøre stavanger bergen

Hva koster en slik tur sett (ferjer og bommer)? Alternativet er å kjøre til Sandefjord og ta fly derfra men det koster jo fort litt med billett, parkering osv. Med egen bil er byen et godt utgangspunkt for utforskning av flotte strender og kjente turmål som Preikestolen og Kjerag i Ryfylke.


Stavanger er en trivelig by, kjent for gode restauranter. Gamlebyen byr på en av Europas best ivaretatte trehusklynger, med mer enn 1hvite trehus. Her finner du mange spennende museer og travle. Ifølge Aftenposten bruker en bilist som kjører. Hvor mange mil og km.


Kjøre stavanger bergen

Kjøreavstand (bil, buss, motorsykkel) er 2km (1mi) og Avstand med fly (rett linje) er 1km (9 mi) - Reisetid-Kjøretimer. Elbiler kjører nemlig gratis på ferjene, utenom passasjeravgiften, og betaler foreløpig ikke for drivstoff. Bomringene er også gratis.


Det er ikke særlig med alternative kjøreruter for effektiviteten sin del, men for sightseeing absolutt. Karmøy og fergen fra Skudesneshavn til Bokn og Merkjavik en flott reise. Et alternativ til å ta Tau fergen er å kjøre videre. På helligdager kan det være avvik fra ordinær rutetabell.


Kjøre stavanger bergen

Vennligst se vår reiseplanlegger, som alltid er oppdatert. Rutetabell gjeldende fra 2. Vi gjør oppmerksom på at Kystbussen fra 1. Prisene er fra februar så de er nok ikke endret så mye. Ferjeprisene er for bil med fører og en passasjer. Ferje Mortavika - Arsvågen 1kr. Bom på fylkesgrensen: kr.


I øyeblikket er det bare fergeselskap, som seiler på denne fergeruten, Fjord Line. Det er opp til avganger Uke med seiltid fra ca. Dette er en kostnad du i så fall må ta med. Kjører du dit med egen bil sparer du deg kostnaden. Strengt tatt løper det slitasjekostnader, etc ved bruk av din egen bil på reisemålet, men disse er betydelig under leiebilkostnaden, og drivstoffutgifter gjelder begge.


Kjøre stavanger bergen

Vi har derfor holdt den kostnaden utenfor. Hirtshals er mulighetenes verden, og her kan bilpassasjerene våre enkelt koble seg på det europeiske motorveinettet. Del dette innlegget.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg