torsdag 26. juni 2014

Barneseter test

Barneseter test

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Høy Sikkerhet, kvalitet og komfort! For en aktiv fritid – året rundt, fra utemiljø til sport- og treningsutsyr. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Barneseter test

Våre barnesete-tester har alltid vært blant de aller mest populære testene på forbrukerrådet. Denne testen fokuserer på barnets komfort, fleksibilitet, hvor mye stol og funksjoner du får for pengene, og hvor lenge de kan brukes. Ett grunnleggende kriterium har derimot vært at alle småbarnstoler i testen skal være typegodkjent og testet i henhold til det europeiske regelverket.


Alle barneseter som selges til bilbruk må være godkjent etter visse krav. Når NAF og Testfakta stiller høyere krav, finner vi store tydelige forskjeller på hvor god beskyttelse setene på det norske markedet gir for barn. Testen er gjort på barneseter i mellomklassen – det vil si med tanke på barn opp til kilo. To ganger i året publiserer ADAC og ICRT (se underartikkel) resultatene fra verdens største og grundigste test av barneseter.


Barneseter test

Denne gangen har barneseter vært i ilden, fordelt på sju babystoler, tolv småbarnstoler og fire beltestoler. Det er det svenske forsikringsselskapet Folksam som har testet elleve barneseter som passer til barn fra ni måneder til fire år. BEST: Dette er den beste stolen i testen. Barneseter er dyrt og vanskelig å teste skikkelig, og de færreste stolene i resultatlista er testet av mer enn én kilde. Etter nøye beregninger har ekspertene vurdert hvilke modeller som er de beste.


Vi gjennomgår de forskjellige testene for best å kunne guide deg til å finne det bilsetet som passer best til dine behov. Kjøpe riktig bilstol. Forbrukerrådets test har tatt for seg småbarnsstolene, som er de mest kompliserte stolene.


Gjennom flere år har han sammenfattet en rekke europeiske tester, og det én modell som skiller seg. Løsningen hadde vært å kjøpe barneseter ene og alene til denne bilen, og finne en kombinasjon av to smale beltestoler og en bakovervendt stol. Vi opplevde at det var litt i trangeste laget med tanke på å feste setebelte. Planlegger du bilferie med barna? Sikring av barn i bil kan være et komplisert tema, og hvilket barnesete du bør velge er viktig for trygghet og komfort.


I Prisguidens bilstol-guide presenterer vi bilstoler til barn som er best i test , og ser nøyere på populære modeller fra Cybex og BeSafe. Har du planer om å kjøpe en ny eller brukt bilstol? Da er denne testen for deg. Av de bakovervendte bilsetene vi har testet, kårer vi BeSafe iZi Plus til testvinner og kjøpsanbefaling. Dette er en veldig god stol, men også andre modeller gjorde det bra i testen , som Britax Max Way og Axkid Minikid.


Barneseter test

Tabellen viser stolene som har gjort det aller best i den store, europeiske barnesete- testen som utføres av ADAC og ICRT. I tillegg til front- og sidekollisjon testes en rekke andre aspekter. Det er tre kategorier seter i denne testen : De som kan svinges, de med separat base og stol, og så har vi ett sete som ikke har noen av disse funksjonene.


Det er fem faktorer du bør ta hensyn til når du skal velge bilstol: barnets høyde, vekt, alder og sittekomfort samt hvorvidt bilstolen passer til din bil. Les også: Slik kjøper du vintersko til barn. Fordelen med svingbare seter er at fastspenningen av barnet går enklere. NAF har utført en stor test av barneseter : Konklusjonen er at det er store forskjeller mellom de ulike merkene, og at det er livsviktig at barna sitter riktig vei. Belastningene er langt mindre.


Hos oss finner du noen av verdens fremste bilstoler når det kommer til sikkerhet for ditt barn fra kjente merkevarer. Dette er barneseter som kan monteres bakvendt eller forovervendt. Ta en titt på barnesetekatalogen vår, der du blant annet finner spedbarnsseter, bakovervendte seter og barneseteputer.


Bruk konfigureringsverktøyet vårt for barneseter for å finne ut mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg