mandag 9. juni 2014

Gratis ting å gjøre i oslo

Aktiviteter på sjø og land - by, fjord og fjell i hele Norge. Book din neste opplevelse fra Norges største aktivitetsleverandør her! Høyt vurderte turer, aktiviteter og utflukter i Oslo.


Rask og enkel kjøpsprosess. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Ting å gjøre i Oslo : Se anmeldelser og bilder av ting å gjøre i Oslo , Norge på TripAdvisor.


Og får du plutselig lyst til å stå på skøyter midt i Oslo sentrum, er det ikke noe problem – i Spikersuppa på Karl Johan finner du skøyteis fra desember til februar, og Frogner stadion er åpen fra januar til midten av mars. Finn mer inspirasjon til ting å gjøre på Oslos offisielle nettsted. De fleste av oss har trasket bort til slottet, tatt en selfie på operahuset, eller sett Vigelandskulpturene i Frognerparken.


Gratis ting å gjøre i oslo

Glem de typiske turiststedene i Oslo , og oppdag Oslos skjulte perler. Her er ti (unike) ting du må gjøre i Oslo. Noen som kan fortelle meg om GRATIS ting man kan gjøre i Oslo ? Har prøvd ut detskjerioslo. Om det er et spesielt sted det er fint å sitte i parken liksom.


Mange av dem er til og med gratis ! Teknisk Museum har veldig mye for barna å gjøre (og for også fram barnet i de fleste voksne). Det koster litt å gå inn (1for voksne, for barn, 2for familie), men er vel verdt et besøk. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din, øke nettstedssikkerheten og vise deg personlig tilpasset annonsering. Klikk her for å finne ut mer eller kontrollere innstillingene dine.


Gratis ting å gjøre i oslo

Ved å klikke på eller navigere på nettstedet, godtar du vår bruk av informasjonskapsler. Vi vet hva som skjer i Oslo ! Bestill rimelig hotellpakke med de de beste billettene til teater og musikal i Oslo. Enkel online bestilling. For å hjelpe deg i gang, har vi plukket ut noen favoritter for gode opplevelser innendørs og utendørs.


Oslo har mye å by på, uansett hva du er ute etter! Oslo med barn - tips til ting å gjøre. I Oslo finner du noe å finne på for både store og små.


Gratis ting å gjøre i oslo

Få byer i Skandinavia har like mange severdigheter innenfor et så begrenset område som Oslo. Her kan man gå fra den ene attraksjonen til den andre, og faktisk finnes det så mye å se, at man nesten må sette av et par dager for å rekke det hele. Leter du etter en gave i Oslo ? Kjøp enkelt og raskt gavekort på en opplevelse i Oslo , skreddersy med en personlig hilsen og motta gavekortet på minutter.


Operahuset har åpent hver dag og det er helt gratis å gå inn. Som besøkende har man også mulighet til å gå opp på taket for å få en fin utsikt over stedet og Oslofjorden. TOPP: Kose, se film eller dra på kino er klassiske ting kjærester ofte gjør sammen, men i blant kan det være sunt å gjøre noe annet! Iblandt så kan det være vanskelig å finne på ting å gjøre med kjæresten sin. Derfor har jeg laget en liste over koselige ting å gjøre , og mindre koselige.


Gratis ting å gjøre i oslo

I tillegg er den er bortimot fri for kjønn- og legningsnormer! Lag god middag sammen. Shopping om dere ruller den veien.


Vi utgir også byens største kultur-nyhetsbrev som sendes på epost til 20.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg