tirsdag 24. juni 2014

Mest populære navn i norge

Koop nú Mest in onze Webshop of de Bouwmarkt! Of je nu dagelijks klust of één keer per jaar. GAMMA is er voor iedere klusser! Det går om lag 1år mellom popularitetstoppene, noe fjorårets mest populære navn er et skoleeksempel på, sier navneeksperten. Av alle populære navn , er det mange som forsvinner ut av listene etter hvert.


Mest populære navn i norge

Statistikk over navn på alle personer som er folkeregistrert i Norge. Alle navn med mer enn tre navnebærere gir treff i navnesøket. Så hvilke navn er det egentlig flest som har i Norge ? Norge har hatt en særlig tendens til å herme etter svenskene. Svensk navnestatistikk publiseres senere denne måneden.


For navneforskere i Norge er det alltid spennende å se den svenske listen opp mot norske trender. Emma i fjor, som ligger tett etterfulgt av Nora på navnestatistikken. Sofie ligger som nummer tre. Jacob eller Jakob, med Lucas eller Lukas som nummer to på statistikken. På guttesiden var Lucas mest brukt før Filip og Oliver.


Emma er dette årtusenets mest brukte jentenavn og har vært årets navn ni ganger. Emma kommer fra tysk og betyr stor. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Dette er en liste over populære navn.


Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Metz. Voor 23:bestel is morgen thuis! Betaal zoals je wilt. Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp.


Mest populære navn i norge

På toppen av årets mest søkte begrep i Norge troner. Mange av navnene på mennenes liste har vært involvert i. Hvert år publiserer SSB i Norge en liste over de mest populære navnene som er blitt gitt nyfødte barn. Listen over populære navn endrer seg ikke så mye fra år til år, mange navn kommer igjen flere år på rad. Her er de mest populære navnene i nabolandet: – Overraskende at mange av dem ikke brukes i Norge. Hvor mange velger de mest populære navnene ? Bare navn ble i fjor brukt til mer enn prosent av alle fødte.


Emma ble brukt av prosent, og Lucas av prosent. I Rogaland er Filip mest populært blant guttenavnene, mens Mohammed i forskjellige varianter topper listen i Oslo. Henrik går av med seieren både i Telemark og Aust-Agder.


Nordiske og internasjonale navn også i Danmark. I likhet med Norge er det to trender for de mest brukte navnene i Danmark: Det er noen typisk danske eller nordiske navn , og resten er typiske internasjonale navn som gjerne er populære i mange land nå. Men slikt vil kanskje gå seg til i Norge for noen av navnene om noen år, sier han. Se de sterke øyeblikkene: Her er fjorårets beste fødselsbilder.


Mange velkjente navn i toppen, men også mange sjeldne navn. Navn som er populære i Europa og USA. I toppen finner du mange velkjente navn , men også noen som ikke har slått an i Norge ennå. Kanskje noe å la seg inspirere av? Har du vanskeligheter med å bestemme deg for hvilken navn du skal velge?


Test å få frem et tilfeldig navn med vår navngenerator. De som leste om de mest populære guttenavnene leste også mer om populære navn i Norge. Laat je inspireren door ons grote aanbod Metz.


Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg