mandag 2. juni 2014

Bestille time hos gynekolog

Bestille time hos gynekolog

Husk å unngå sensitiv informasjon om din helsetilstand når du bestiller time hos gynekolog via nettsiden. Hvilke helsetjenester kan du bestille direkte på HelseSmart. Stadig flere helseklinikker har avtale med HelseSmart. Du kan derimot kun bestille time på HelseSmart. Vi har flyttet til nytt lokale i St Olav gt 2. Timebestilling - gynekolog i Bergen.


Bestille time hos gynekolog

Trenger du time hos gynekolog ? Alle kvinner i Bergens-området kan bestille time hos oss. Du får raskt time og du trenger ikke henvisning fra din fastlege. Vi gjør de fleste gynekologiske undersøkelser.


Alt fra rutineundersøkelser til mer komplekse problemstillinger. Du kan også bestille time hos privat gynekolog uten henvisning som ofte har kortere venteti men timen koster da mer. Hvordan oppsøke gynekolog ? Gynekolog med avtale må man ha henvisning til fra en lege, vanligvis fastlege eller legevaktslege, og henvisningen blir da prioritert i forhold til hastegrad av hvilken problemstilling det gjelder. Må jeg til gynekolog ? Kan jeg bestille time hos gynekolog uten henvisning fra lege?


Skal til gynekolog , og jeg vet ikke hva de gjør der? Har du hørt om noen med like uregel. Hva skjer hos en gynekolog ? Skjedekransen min er delt i to.


Hva burde jeg vite om innvendig ultralyd? Innvendig ultralyd er ikke farlig. Jeg skal til gynekolog. Det brukes lydbølger og ingen stråling.


Bestille time hos gynekolog

Det er vanligvis ikke smertefullt å ta denne undersøkelsen. SVAR: Hei jente (16) Det er veldig bra at du har vært hos helsesøster for å få hjelp med plagene dine. Det er lurt å sjekke ut hva det kan være, slik at du kan bli kvitt de og få det bedre. Nedenfor finner du en liste over de vanligste grunner til at man ønsker time hos gynekolog.


Husk at hos oss er ingenting pinlig og du må ikke være redd for å spørre. Dersom du ønsker time hos gynekolog på sykehus eller med avtalespesialist, må du ha henvisning fra annen lege. Hos CKMS kan du bestille time til gynekolog uten henvisning.


Ventetiden er kort, og vi tilbyr videre oppfølging og behandling. Byporten Legesenter tilbyr gynekologisk konsultasjon midt i Oslo sentrum. Hos oss kan alle bestille time – uavhengig av fastlegeordningen eller henvisninger.


Hvis du har helseforsikring, kan det hende at din forsikring dekker undersøkelser hos oss. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap, og be dem bestille time hos oss for deg. Telefon tid: hverdager kl.


Bestille time hos gynekolog

Du kan enkelt bestille time til privat gynekolog hos oss. Bestill via telefon Tlf. Du ber om henvisning av fastlegen som sender den til aktuell gynekolog med avtale dersom det er indikasjon for det. Du trenger ingen henvisning og det er normalt svært kort ventetid.


Livmorhalsprøve hos gynekolog. Ved Oslo City Legesenter kan man velge å ta en livmorhalsprøve i forbindelse med en gynekologisk undersøkelse, eller å bestille time kun for screening. Hos oss gjøres dette hos gynekolog som har lang erfaring med slike prøver, noe som gir trygghet for pasientene og en så smertefri opplevelse som mulig.


Nå har den føtale perioden startet, alle organene er dannet og det begynner å ligne en baby. I denne perioden av svangerskapet kan man ved hjelp av ultralyd begynne å vurdere anatomien hos fosteret og få en bekreftelse på at fosterets utvikling så langt har vært normal.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg