tirsdag 3. juni 2014

Hunderfossen familiepark priser

Hunderfossen familiepark priser

Hotellopphold med mat til fantasipris - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Hunderfossen er hele Norges Familiepark.


Hunderfossen familiepark priser

Opplev den sammen med familien. Besøk en av Norges mest populære turistattraksjoner! Først må dere finne hvilken billett som passer. Det kommer an på hvor mange som skal ha billett, og når dere vil besøke oss.


Det er rimeligere i lavsesong. Vi svarer så fort vi kan! I nærområdet kan du spille golf, stå på ski og dra på fotturer. Her er mer enn attraksjoner og severdigheter. De beste prisene får du NÅ!


Vi har ulike typer årskort. Trykk på info-knappen bak hver kort-type for å lese mer om innholdet i kortet. Her kan du velge mellom alt fra fartsfylte aktiviteter med G-krefter som kiler i magen til shopping i en flott handlegate. Hvis du låser Barnas Gård-billetten til en forhåndsvalgt dato fram i ti oppnår du rabatt. Dato kan ikke endres i etterti og det gis ikke rabatt på billetter kjøpt samme dag de skal benyttes.


Du finner Hafjell skianlegg en 5-minutters kjøretur unna. Bredt utvalg og gode priser. Bestill hos oss, betal på hotellet. Ingen bookinggebyrer.


Hunderfossen familiepark priser

Hotellet har en bar, lekeplass og leke- og aktivitetsrom, og du kan bestille tid i badstuen. Lillehammer sentrum, og minutter til Hafjell. Dersom du liker fart og spenning kan et hopp i Tøffingtårnet zip-line gjøre susen, eller hva med en klatretur i meters høyde?


Du er velkommen hos oss med alle typer camping. Det vil si at nesten alle betaler voksen billet på 3kr i høysesongen. Familieparken har innlandets desidert største utvalg av aktiviteter og opplevelser for barnefamilier, med hovedfokus på familier med barn fra 1-år. Se vår hjemmeside for aktivitetsoversikt for de ulike aldersklassene.


Hunderfossen familiepark priser

Velkommen til hele Norges eventyrpark! Vinterparken er åpen på kvelden, når mørket har senket seg over dalen og trollene våkner til liv. Her finner dere blant annet Skandinavias sydligste snøhotell, den vakre iskatedralen, isbar, spennende Trollskogen med heksefest, kanefart, aking, barnesnøscooter i tillegg til lune opplevelser innomhus i Eventyrslottet. Gjelder kun for boende på Hafjell Resort sine enheter.


Olas Superbillett får dere ved innsjekk på Hafjell Hotell. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg