torsdag 5. juni 2014

Sjokoladekake tog

Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Sjokoladekaketog til bursdagsbarnet. For en glede å få sitt helt eget tog til bursdagen, hvor hver vogn er lastet med det godteriet man liker aller best. Kanskje har du en hjemme med togdilla? Da er denne bursdagskaken midt i blinken. Ikke er det så vanskelig heller.


Lag et sjokoladekaketog til bursdagsfesten Er du redd for at det blir litt lite kake kan du bare henge på en ekstra vogn. Det trenger ikke alltid være så fancy for at barna skal bli fornøyd. Denne togkaken av sjokoladekake ser både tøff ut og smaker kjempegodt! Kan også lages til en lastebil om det er det bursdagsbarnet liker! Leter du etter oppskrifter på saftige sjokoladekaker?


Sjokoladekake tog

Vi deler våre aller beste kakeoppskrifter med deg. La deg inspirere her. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker.


Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Enkel, saftig og god. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg.


Focaccia er den type brød som passer til alt, enten det er som tilbehør til en pastarett, til grilling eller ved siden av en god salat. Denne oppskriften på herlig lettsaltet brød er en variant med fetaost og soltørkede tomater. Sett stekeovnen på 1grader. Visp egg og sukker til eggedosis i en kjøkkenmaskin. Smelt margarin og tilsett sjokoladen.


Bland det forsiktig inn i eggedosisen og vend til slutt inn siktet hvetemel, bakepulver og vaniljesukker. En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Verdens beste sjokolade-langpanne formet som TOG 400g smør dl appelsinjuice 6g sukker 5g hvetemel ss kakao ts salt ts natron egg Kok opp smør og juice i en stor kjele.


Sjokoladekake tog

Oppskrift på klassisk sjokoladekake i langpanne, perfekt til barnebursdag. Oppskriften en tilpasset én stor langpanne, men kan også gjerne lages i to små, eller som cupcakes. Se video for steg-for-steg hjelp til perfekt kake.


Du finner mange ved å søke på sjokoladekaketog på kvasir. Del dette innlegget. Hei, vis jeg bruker en brødform til å bake kaken i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg