fredag 20. juni 2014

Marius strømper

Bredt utvalg av strømper på Stylight. SMART inneholder 1 ull. Superwash- behandlet slik at det er velegnet for aktive barn og voksne. Før jul skulle jeg strikke Marius-strømper til Frøken Snupp, men fant ingen oppskrift på det.


Marius strømper

Det har blitt kjøligere her også men vi har endelig fått noen etterlengtede regndråper, det er aldri så galt at det ikke er godt for noe. Ha en fin søndag, Marit. For å få ferdig sokkepar må jeg gjøre noen enkle grep.


Det viktigste tiltaket er å strikke begge sokkene samtidig på rundpinne. For meg er det helt utenkelig å strikke sokker på strømpepinner etter at jeg lærte kunsten å strikke begge sokkene på rundpinne. Tema - Nr Lange strømper som går over kneet. For jusstidsskriftet med samme navn, se MarIus.


Marius strømper

Denne siden ble sist oppdatert , og inneholder oppskrifter. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på sokker og strømper til voksne og barn. Filtrer strikkeoppskrifter for å finne det helt riktige design i det garnet og formen du ønsker, eller bli inspirert til ditt neste prosjekt.


Kjøp strømper i den offisielle Blend online shop - Sikker og rask levering. Blends samlinger representerer en moderne og maskulin stil for deg med en urbane livsstil. Megautvalg i Strømper til Alle Anledninger. Lave Priser og Lynrask Levering!


Spar opptil på Strømper. Fri levering til Norge! Stort utvalg - Rett pris - Mote på nett - Kjøp designer klær - Zoovillage!


Strikket med Sterk fra Du Store Alpakka som består av fineste alpakka, merino ull og nylon. Slitesterkt og utrolig mykt. Strømpens lengde fra hælen og opp er 45cm. Marius strømper i marineblå, hvit og rød.


Anbefalt vask: for hånd eller i maskin med ullvugge. Vaskeanvisning følger med. Stort og bredt utvalg av garn, strikkemønster og ferdige strikke kolleksjoner. Vi har et stort forhandlernettverk i inn- og utland.


Tøffe marius knestrømper fra Ugly. Den er i den mykeste merino ull. Disse sitter supergodt på foten og er deilige og varme. I julegave fikk jeg bl. Først nå er de ferdige.


Marius strømper

Jeg endret litt på oppskrifta og strikket ribb ved. Det går absolutt an å kjøpe nye pinner;) men jeg har som regel for meg selv at jeg må avslutte for å begynne nytt prosjekt, på den måten trigger tankene på det nye farten på å bli ferdig! Det er ikke lov å legge ut slike mønsteret på nett.


Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Linka Karoline Neumann har hatt megasuksess med sin oppskrift Villmarksgenseren. Nå har hun laget en hel bok full av tykke, gode gensere med villmarks-look.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg