tirsdag 10. juni 2014

Åpen barnehage fana

Det vil si at den voksne må være tilstede og har selv ansvaret for barnet den tiden de oppholder seg i barnehagen. Månedsplan finner du. Fana Åpen Barnehage.


Åpen barnehage fana

Vi legger til rette for lek og sosialt samvær, hvor barn og voksne får et aktivitetstilbu og mulighet til å leke og bli kjent med andre barn og voksne. Følger skoleruten, men har åpent høst- og vinterferie. Barn og voksne treffes i et større fellesskap, blir kjent og kan delta på ulike aktiviteter sammen. Tilbudet er gratis og åpent for alle som er hjemme med små barn, under skolealder.


Vi er flittige brukere av de mange turmulighetene som området har å. På tirsdager er det babysang kl. Sesams åpne barnehage har lokaler i Det Gule Huset, Wollert Konowsplass 1. Den som følger barnet, har ansvar for barnet den tiden det er i barnehagen. I Åpen barnehage jobber det for tiden to pedagoger. Stiftelsen Sesam er en selvstendig stiftelse innen Den norske kirke. Her finner du en komplett oversikt over alle kommuner med et slik tilbud.


Liten og stor, Åpen barnehage er et gratis tilbud til deg som er hjemme med barn eller passer barn i alderen 0-år. I åpen barnehage leker barn og voksne sammen og blir kjent med hverandre. Hver mandag er det fysioterapeut tilstede kl. Det er pedagog tilstede i hele åpningstiden.


Se ellers kalenderen. De som ønsker å bruke tilbudet, benytter seg av det når de selv måtte ønske det innenfor åpningstiden. Et barnehagetilbud for barn i alderen 0-år. Hva er åpen barnehage ? Barn i følge med en voksen kan komme og leke, være med på tilrettelagte aktiviteter, turer, sang- og eventyrsamling, spise felles måltid sammen, mm. Et sosialt treffsted for barn og voksne.


Lek sammen med andre barn er en viktig del av å sosialiseres og lære norsk. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart. Det som først og fremst skiller den fra en ordinær barnehage , er at barnet kommer sammen med en voksen omsorgsperson, som er til stede og har ansvar for barnet den tiden det er i barnehagen. Barnehagelæreren tilrettelegger for noe lek og aktivitet sammen med dere.


Kirketunet Åpen barnehage ønsker å være: Et sted hvor barnets behov for lek og læring i samspill med andre står i fokus. Et flerkulturelt møtested hvor barn og voksne kan få felles positive opplevelser. En plass der de voksne har mulighet til å dele erfaringer med andre småbarnsforeldre. Open kindergarten Velkommen til lek og sosialt samvær med andre små og store. Det som fungerer godt i én åpen barnehage trenger heller ikke å fungere i en annen.


Barnehagen er åpen hele året, men følger skolens jule-, påske-, og sommerferie. Barnet må ha med seg en voksen omsorgsperson som er tilstede i barnehagen. I løpet av dagen er det ulike pedagogiske opplegg ledet av en fast ansatt pedagogisk leder. Ankerløkken åpen barnehage leier lokale av Frikirken, der vi får bruke kjellerstua.


Vi holder til i Haraldsgt. KM-huset) og har åpent : Mandag, tirsdag,onsdag og torsdag fra kl. De ansatte har mange års erfaring fra barnehage og står til disposisjon med råd og veiledning. I en åpen barnehage kommer barna i følge med foreldre eller andre omsorgspersoner.


Barnehage er et sted hvor du selv har hovedansvaret for barna du har med. Du trenger ikke søke om plass eller melde deg på forhånd. Salem Åpen Barnehage holder til på grunnplan i Salem sitt bygg i Sigurds gate inngang fra Neumannsgate ved Sumo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg