mandag 16. juni 2014

Sabeltann kake

Stilige kakebilder med motiv til bursdager og andre festlige anledninger. Selv har jeg to sjørøvere som godt kunne tenkt seg en slik kake av Den Sorte Dame, men denne gangen ble den laget til Marcus sin årsdag. Men istedet for å skjære ut deler av en kjevlet marsipan leiv så har jeg modellert kroppen flat på kaken.


Kaptein Sabeltann er en farlig mann… Men denne kaken er bare farlig god #128521; Her har jeg laget en form for puzle bilde. Kan fås som sjokolade eller marsipankake. Størrelse: Stor (stykker) Kr. Kake til lørdager må hentes fredag ettermiddag. Kle en stor langpanne med bakepapir og hell røren oppi.


Bruk en fyrstikk for å sjekke om den er ferdig ( kaken er ferdigstekt dersom det ikke henger igjen noe røre på fyrstikken når du stikker den omtrent midt på kaken ). Forhåpentligvis slipper taperne å gå planken! Pirater må aldri gå sultne og det er ikke noe de liker bedre enn kaker og muffins. Vi har alt du trenger av piratpynt og kakebilde for å lage ekte skipsmat!


Sabeltann kake

Spiselig sukkerbilde til kaken din i A4-format. Slik fungerer det: Klipp rundt bildet slik at det får den formen det skal ha. Pass på at kakebildet er romtemperert når det skal legges på kaken , hvis kakebildet er for kaldt kan det knekke. Poden har bursdag og små bursdagsbarn har gjerne sterke ønsker til både bursdagsselskapet, men også bursdagskaken.


Her er oppskrift på en skikkelig kul sjokoladekake bygget sammen som en skummel sjørøverskute. Perfekt for små bursdagspirater som krever at foreldrene stiller opp med en sjørøverkake. Dra ut på tokt med Kongen på havet og hans menn ombord på den Sorte Dame. Hiv og hoy landkrabber.


Tenkte at en slik kake kunne slå an hos barna, og den ble nesten sist opp. Del kaken i tre lengder ( og 3). Skjær av to trekanter på alle kakene, slik at de blir spisse i den ene enden.


Legg to av kakene (og 2) oppå hverandre, og legg de på fat. Skjær bort et stykke i midten av den siste kaken (3), og legg de to delene du står igjen med foran og bak på skuta. Finskjær kaken og smør på Sjørøverglasur. Dette var en spennende utfordring, takk for at jeg fikk lage denne kaka Joachim!


Sabeltann kake

Animal Crossing Collection. Zip Lash Collection. Metroid Collection. Splatoon Collection. Super Mario Collection. Justice Lauge Kake. Miracuous Ladbug Kake. Miska og Masha Kake. My Little Pony Kake. Ninja Turtles Kake. Shimmr and Shine Kake. Sofia den Første Kake. Potetstivelsepapiret må ha fukt under ifra for å smelte in i kaken.


Bør ikke brukes til glasurer gjordt av smör Kakebilde av sukker papir kan brukes på de fleste underlag, så som pisket fløte, marsinpan, sukkerpasta, sjoklade mm. Underlaget lyser ikke gjenom. Dette papiret krever ikke et så fuktigt underlag for å smelter in i kaken. Så den lå og tørket liggende til den holdt bra på fasongen sin.


Sabeltann kake

Lenge siden jeg har blogget, vært mye jobb i mai og heldigvis noe baking. Denne uken har jeg fått leika meg med marsipan og fondant.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg