mandag 2. juni 2014

Kake bryllup

Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Her finner du herlige oppskrifter for kaker til bryllup. Den høytidelig kuttingen av bryllupskaken er alltid et høydepunkt. Sørg for at dere er klare for et perfekt bilde-øyeblikk, med akkurat den rette kombinasjonen av kaketopp og serveringsett!


Se der ja, du fikk til å lage egen tråd! Er litt usikker på hvor mange kaker, men kanskje bryllupskake og kaker utenom?

Cupcake Wrappers - Elfenbenhvit - Gullkant - stk Cupcake Wrappers - Elfenbenhvit - Gullkant - stk. Flotte til cupcakes i bryllup , og gjør at både cupcakes, muffins og småkaker ser innbydene og delikate ut på serveringsfatet. Mine beste kaker. Nedenfor har jeg samlet de beste kakene som jeg har publisert på bloggen (i uprioritert rekkefølge).


Kaketoppene er utførlig laget og flott tegnet i minste detalj. Skal du bake bryllupskaken selv eller overraske brudeparet med en flott kakekreasjon? Da er kaketopper til bryllupskake en flott detalj som gir kaken det lille ekstra.


Enten du skal bake en vakker etasjekake på et kakestativ, eller en enkel marsipankake, sørger kaketoppen for at den skiller seg ut for anledningen.

Det blir liksom ikke en ordentlig bryllupskake før den er pyntet med riktig. Men mamma er i full sving med å tenke på det, dette er fullt og helt hennes ansvar. Deilig å slippe tenke på det! Vi får såklart være med på rå men hun tar seg av alt det praktiske.


En god del venninner av henne skal bake en kake hver, og så har vi bestilt tre smørbrødkaker slik at det blir litt mat i kakene også. Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Kransekake er vel festkaken over alle festkaker.


Populær som den er passer kransekake til 17. Hjemmelaget kransekake er ikke så komplisert å få til, men krever at deigen lages minst dagen før den skal trilles ut og stekes. Vår Sjokoladedrøm er en Dromedarbakeriet original i mørk sjokolademousse med frisk pasjonsfruktkrem, salt karamell og crisp i mandelbunn, en bestselger til bryllup og selskap, som vi hører gjestene ikke får nok av.


Hvit sjokolademousse. Det kan derfor være lurt å la det gå litt tid etter desserten slik at dere orker kake. Normalt trenger du ikke beregne mer enn ett stykke per person, men dette avhenger litt av type kake og du får hjelp med dette på bakeriet. De tradisjonelle bryllupskakene har flere etasjer avhengig av hvor mange gjester det er.


Vi skreddersyr ditt bryllup , tilpasser til deres behov og hjelper dere med planleggingen.

Skriv inn ønsket dato for bryllupet, antall personer, og kort om deres ønsker, så sender vi et uforpliktende tilbud. Hjertelig velkommen til bryllup på Losby Gods! Dette er en dag for å feire foreningen av to mennesker og aller mest, kjærligheten! Dette er dagen som planlegges fra de store tingene til de små, små detaljene.


Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Vi skal ha én kake , og det er bryllupskaken. Den fungerer samtidig som dessert.


Vi har kanskje et litt utradisjonelt bryllup (vielsen foregår i utlandet på forhån ingen barn, og buffet), og ønsker å understreke at vi inviterer til fest, og ikke kaffeslabras. Siden vi ikke pleier å ha kake på fest blir det heller ikke noe kakebord. Et bryllup er en begivenhet for livet.


Bryllupsdagen gjennomføres med en rekke tradisjoner og ritualer. Noen tradisjoner er mer brukt enn andre, men felles for de fleste bryllup uansett trossamfunn og tradisjoner er brudekaken. Brud og brudgom symboliserer sin samhørighet ved å sammen åpne denne kaken og knytte sammen sine liv. Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup , dåp, konfirmasjon, bursdag og fest.


Hvorfor bestille kake fra dinkake? Jeg kan tilby kaker som er tilpasset deres bryllup !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg