mandag 13. januar 2020

Vondt i puppene

Mange er redde for at dette kan være symptomer på kreft, men undersøkelser viser at smerter i brystene bare helt unntaksvis er symptomer på kreft. Jeg har vondt i begge puppene. De har vært ømme før også, men nå er det på en annen måte.


Det er også vondt litt oppover mot armhulen på begge sider. Smerten kan likne litt på stølhet, men det er likevel ikke helt det samme.

Huff i disse krefttider så blir man jo så bekymret når man kjenner smerter i brystene. Mange opplever at puppene er litt ømme når de vokser. Men det skal ikke svi og være smertefullt å ta på. Vondt i puppene og litt rødhet, er redd for å få brystkreft. I det siste har jeg følt smerter på puppene , akkurat nå gjør det vondt på høyre brys.


Dette er ikke noe farlig i det hele tatt. Puppene dine er bare ømme :) forsikre deg med å bruke en bh som passer perfekt rundt kroppen og en som gir et godt feste på puppene dine.

Hvis bh-en passer skal den være til veldig god nytte, den skal holde puppene på plass og den beskytter puppene hvis du kommer borti noe. Gi eller motta råd om amming, flaskemating eller barnemat. Her møter du andre kvinner som har erfaring med amming eller har gitt barnet flaske. Puppene pleier å vokse i rundt to år etter den første mensen din kommer, og for mange er de ikke ferdig utvokst før de er nærmere år. Når puppene vokser kan man kjenne en hard klump inni, som kan gjøre vondt om en kommer borti.


Jeg mener han også sa at kreft ikke var vondt , eller så var det noen andre som sa det. Jeg kan ikke huske sikkert, og jeg kan heller ikke huske om det var rett, eller om motsatt var rett. Nå tenker jeg at jeg må roe meg ne for ingen klumper og vondt , det må være god indikasjon på at det er noe annet. Hei:) De siste ukene har jeg hatt store smerter i puppene. Det kjennes ut som typisk voksesmerte (om noen skjønner hva jeg mener), men det er enda verre.


Det svir litt i brystvortene, og når jeg tar av meg BHen blir det ENDA verre. Jada, de henger litt, men det er ikke derfor de gjør vondt akkura. Lillemus skrev: Du merker rimelig fort om pølsene er sure for å si det sånn! De aller fleste vil kjenne at brystvortene blir ømme i løpet av svangerskapet.


Hvor ømme de blir, og hvor lenge dette varer, varierer fra kvinne til kvinne. Ofte er det ingen åpenbar årsak, og det går over uten behandling.

Det er svært vanlig å ha vondt i brystene, men hvis smertene går utover livskvaliteten din, bør du besøke lege. Babyen er mnd og jeg ammer fortsatt en del. Nå har den ene puppen blitt skikkelig øm og vond!


Kan det være brystbetennelse? Jeg føler meg ellers frisk, ingen feber. Jeg kjenner ingen klumper eller harde områder i brystet. Denne puppen har vært upopulær en stun siden det tar lenger tid før me. Jeg er bare i uke (har ikke fått endelig termindato på ultralyd enå) men brystene gjør forferdelig vondt.


De gjorde vondt ca i uke 8-men fra uke har det begynt å værke verre eller før. Utrolig stor forskjell mellom de forskjellige smertene. Sv: store smerter i brystet og puppene.


Brystene beveger seg i et ttetallsmnster og dette kan lett gjre vondt , fordi tyngdekraften drar i brystene. Men, jeg har hatt vondt i puppene mine og brystvortene i snart uker ihvertfall 2. Takk for at du skrev til ung. Det er vanlig at man har sterke menstruasjonssmerter. SVAR: Hei jente år.


De begynner å bli harde og er ikke store.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg