fredag 17. januar 2020

Utstyr til barnehagestart

Utstyr til barnehagestart

Stort utvalg av trygge matbokser. Uten giftstoffer og snuskesaker. Frakt kun 5- Gratis innpakning. Dette trenger barnet at barnehageutstyr til barnehagestart.


Utstyr til barnehagestart

Første dag i barnehagen er det greit å ha med klær og sekk. Her får du utstyrsliste til hva barnet trenger i barnehagen. Noen barnehager deler ut lister over hva du trenger av utstyr til barnehagestart , men det er du som kjenner barnet ditt best og vet hva nettopp han eller hun trenger.


I tillegg bør du sette deg inn i hvilke tilbud barnehagen tilbyr. Noen steder får barna all mat i barnehagen, andre steder må barnet ha med matboks. Barnehagestart skjer samtidig som du begynner i jobb igjen, og det er vanskelig å få tid til alt. Jo mer du har gjort klart i forkant, jo mer tid har du til å være til stede for ditt barn de første ukene etter barnehagestart. Så, hva trenger egentlig barnet til barnehagestart ? I dette innlegget tar vi deg gjennom det mest nødvendige utstyret til barnehagestart.


Utstyr til barnehagestart

Alt av klær og utstyr som skal brukes i barnehagen må merkes. På lappen bør det stå navn og hvilken avdeling barnet skal gå i. Og ha gjerne et ekstra sett med navnelapper i hyllen til barna slik at det er enkelt for både foreldre og barnehagen å merke umerkede klær. Det er mye som skal skje i forkant av en barnehagestart. Derfor er det lurt å kjøpe navnelapper til klær og utstyr i god tid slik at du har en mindre ting å tenke på.


Jeg husker veldig godt at jeg selv var litt i villrede i forhold til hva hun trengte da hun startet, men etter hvert som tiden gikk forstod jeg at det egentlig ikke er noe hokuspokus. Huskeliste til barnehagestart – klær og utstyr. Siden behovet varierer er huskelista delt i flere seksjoner.


Klær og skotøy til barnehagen. Av luer ville jeg hatt en tynn til å bruke tidlig på høsten, en vindtett, en varm ullue til vinteren, og en sydvest til regnvær. Om barnet skal ha egen ryggsekk, er mye opp til foreldrene. Som regel er det kun de eldste barna som vil ha behov for egen sekk som de skal bruke på tur. Men mange synes det er stas å ha en ryggsekk, og bruker den til å ha med ting i barnehagen.


Husk å merke klær og utstyr med navn. Hvordan få en god barnehagestart ? Til slutt trenger man noe å frakte det hele i – og tipset vårt er da å velge en sekk som er stor nok til å romme en del, men som samtidig er liten nok til at barnet kan ha den på seg på eventuelle utflukter og gåturer barnehagen er på. At den er lett å rengjøre, vil også være et pluss.


Sommerferien er på hell og snart er det klart for barnehagestart for både små og litt større barn. Til vinteren trengs det et par vintervotter, kjøp de minste du finner (votter bør generelt være akkurat passe, dvs store nok, men ikke til å vokse i). Kanskje barnet ditt begynner i barnehagen for første gang?


Uansett behøver lek og læring riktig utstyr - uansett vær. Utstyret barnet trenger til barnehagestart. Ikke alle innkjøp er like lure. Før vi vet ordet av det har det blitt høst. Side2-blogger Casa Kaos blant annet syns mange foreldre bruker unødig mye penger på klær og utstyr til barna.


Utstyr til barnehagestart

Musselinklutene er satt inn med bivoks og jojobaolje som er desinfiserende og holder maten bakteriefri. Bruk varmen fra hendene til å forsegle maten du har pakket inn. Hva slags klær og utstyr trenger man til barnehage-start i August? Men hva slags klær og annet utstyr trenger man egentli.


Da er det viktig at utstyret er i orden. Her er pakkelista for alle årstider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg