tirsdag 14. januar 2020

Jobb som telefonselger

Jobb som telefonselger

Finn din drømmejobb i dag. En telefonselger er en salgsmedarbeider som jobber med salg av ulike varer og tjenester over telefon. Som telefonselger består jobben din av salg, markedsføring og kundebehandling over telefon til privatkunder eller bedrifter. For å lykkes i jobben bør du ha god kunnskap om produktene og kundene.


Telefonselger er tilgjengelig på Indeed. Spesialsykepleier Sykepleier, Jordmor, Helsesekretær Fast og mer! Jeg jobbet som telefonselger i perioder mens jeg studerte, og det er helt greit. En jobb , som alle andre.


Mine erfaringer er at folk stort sett er OK, hvis du er greie mot dem. Desverre er det unntak - folk som rett og slett er noen drittsekker. Kjæresten jobber som telefonselger - Karriere,. Jobber som telefonselger nå jeg og synes det er helt greit egentlig.


Har kun provisjon og trives med det. Noen dager er selvfølgelig litt tunge, men noen er samtidig veldig gode. Så det går opp i opp kan man si. Også varierende hva vi selger. Når du følger en virksomhet, vil du motta oppdateringer om nye stillinger, nyheter og annen relevant informasjon.


Hei, vi er et firma som holder til i Halden. Vi jobber alle hjemmefra og bruker bl. HMS (helse, miljø og sikkerhet). Vi er fleksible med betaling og du tjener prosent provisjon. Som rådgiver hos oss følger du kunden fra A til Å og vil derfor komme tett på dine kunder.


Du vil ikke bli oppfattet som en telefonselger , du blir oppfattet som dyktige hyggelige rådgivere som hjelper kunden med å sikre det dyreste og mest dyrbare dem har. Vi har i dag et team på stk som jobber med re-aktivering av tidligere kunder, dette skal nå økes noe. Det behøver ikke å være kjedelig å jobbe som telefonselger. Hvis du er sosial med mennesker, og elsker å snakke med nye folk, så kan telefonselger være en jobb for deg.


Mange telefonsentre trenger ansatte som kan ivareta interessene til deres kunder, og i noen tilfeller kan du jobbe hjemmefra og selv strukturere din hverdag og. Da kan deltidsjobben som telefonselger være noe for deg! I denne episoden av vår serie om de beste deltidsjobbene, møter vi BI-studenten Fredrik, som er telefonselger hos Maskineriet. Han gir deg et innblikk i hva jobben går ut på – og hvordan du selv skaffer deg deltidsjobb som telefonselger. Hun er år, og har jobbet som telefonselger i litt over et år.


Jeg tenker, er ikke dette et yrke som ikke er så positivt å ha på CVen når man en gang skal ha en ordentlig jobb ? Og er denne jobben så psykisk tøff som folk skal ha det til? Jeg synes det er litt flaut å si at man jobber som telefo. Skam-Josefine om sin nye deltidsjobb: – Jeg jobber som telefonselger. STOCKHOLM (VG) Josefine Pettersen (20) sier hun elsker rollen som Noora i Skam, mens seriens nye stjerne håper at.


Så enn så godt kaffen smaker og så mye mer komfortabelt det er å snakke med hyggelige kollegaer så er din jobb som telefonselger å holde fokus og ikke la deg distrahere av andre eller omsetninger du ikke kan gjøre noe med. En god strategi for å optimalisere fokuset ditt er å lage en uformell konkurranse hvor du konkurrerer mot deg selv. Kommer som sagt helt ann på hva du skal selge. Selger du dyre produkter som folk faktisk trenger, gjerne til bedrifter, er det gode provisjoner og gode muligehter til å tjene store summer.


Skal du jobbe kveldsti ringe folk på mobilen under middagen for å selge barberblader, kremer, sokker og truser, så er det vanskelig å selge, og dermed mindre lønninger. Søk jobb Populære arbeidsgivere. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Selskapet tilbyr annonsørfinansierte tjenes. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av data fra FINN.


Jobb hjemmefra som valutaspekulant. Handel med valuta er ren spekulasjon, ettersom ingen vet noe sikkert om morgendagens valutakurser. Det finnes verktøy som kan beregne og analysere kursutvikling.


Analysemetoder som teknisk analyse er ikke så vanskelig å lære, og kan hjelpe deg med å gjøre gode handler i valutamarkedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg