torsdag 9. januar 2020

Rask middag med kjøttdeig

Med velsmakende mat ønsker vi å bidra til en friskere og sunnere hverdag til folk flest. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter. Se våre spennende oppskrifter her. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk.


Rask middag med kjøttdeig

Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Ti enkle og gode middager med kjøttdeig. Hverdagshelten kan brukes til mer enn spaghetti bolognaise. Pizzasnurrer med kjøttdeig.


Er det noe som slår an i heimen, så er det pizzasnurrer! Dette er en rask på pizzasnurrer som lages på under minutter, med ferdig pizzabunn, pizzasaus og revet ost! Bruk gjerne grov pizzadeig og karbonadedeig for en sunnere hverdagsmiddag.


Enkel og rask oppskrift på pizzasnurrer med kjøttdeig eller. Gode middagstips til en travel hverdag. Rask suppe med kjøttdeig. Med en god oppskrift på pannekaker blir du fort populær hos både liten og stor. Vår grunnoppskrift på pannekakerøre gir et perfekt resultat og er nok til ca.


Topp med syltetøy, sukker, bacon eller brunost – alle har sin pannekakefavoritt! Og alle råvarene kjøpes i vanlig kolonialbutikk. Stek kjøttdeig i margarin eller olje på høy varme i en jerngryte. Kutt løk, gulrot og stilkselleri i skiver og potet i grove biter. Ha grønnsaker og potet i gryten, og stek i et par minutter før du tilsetter resten av ingrediensene.


Rask middag med kjøttdeig

Server gjerne med brød eller flatbrød. Stek brødet etter anvisning på pakken. Skrell og finhakk grønnsaker. Stek dem og kjøttdeigen i olje i en kjele. Krydre med salt og pepper.


Noe av grunnen er kanskje at kjøttdeig tåler mye smak, er lett å behandle og kan brukes i et utall retter. Karbonadedeigen er et sunnere alternativ, som inneholder mindre fett enn kjøttdeigen. En middag som jeg ofte vender tilbake til, er kikertgryte med kokos og karri. Den er uslåelig rask å lage.


Rask middag med kjøttdeig

Fra jeg begynner å lage middagen til jeg sitter ved middagsbordet, tar det cirka til minutter. En posesuppe trenger jo minutter å koke, sier hun. I denne ukas meny fra Studentkokeboka er kjøttdeig hovedingrediensen i alle rettene. Kjøttdeig er nemlig både billig og minst like anvennlig som poteten. Alle oppskriftene er beregnet til to porsjoner.


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! De er alle ferdige på minutter. Gryte med kjøttdeig og kål har asiatiske undertoner, men serveres tradisjonelt norsk med kokte poteter.


I dag testa jeg en fantastisk smakfull og god tomatsaus eller tomat passata som det heter. Passata er laga av solmodne tomater fra Italia, som er silt slik at kjerner og skinn ikke kommer med. Rett og slett 1 tomater uten annen tilsetning, økologisk til og med. Så i dag ble det en særdeles rask og smakfull middag her i huset. Lag en stor porsjon kjøttdeigbase, frys ned i mindre porsjoner, så blir det lettvint å lage middag.


Mos løken med stavmikser eller finhakk for hånd. Ha kjøttdeig , løk og resten av ingrediensene i en bolle og elt godt sammen med hendene. Form til boller og trykk de flate. Stek på panne eller grill i ett par min på hver side til de er gjennomstekt.


Ha på ost, sett på lokk og dra pannen til side. Her er middagstips. La stå til osten har smeltet. Om du har lyst på en hverdagspizza ( med perfekt bunn), en saftig og smakfull chili con carne eller en rask og fyldig tomatsuppe (se video her!) - så finner du alt du trenger her. Har du kjøttdeig - har du middag.


Oppskriftene med kjøttdeig er min hyllest til hverdagen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg