søndag 19. januar 2020

Russegruppe navn

Et russenavn skal helst være unikt slik at dere kan bli husket for akkurat det navnet i ettertid. Men pass på at dere ikke velger samme navn som en annen russegruppe. Generatoren setter sammen ulike or og kommer opp med navn som sannsynligvis aldri har sett dagens lys!


Klikk på knappen Lag russebilnavn! Derfor lurer jeg på om DU har et navnforslag til oss? Ikke spam løs, men skriv opp noen navn som vil gjøre bussen vår til en schlager!


Vår bil het Big butts etter sangen med samme navn , og så var det en piece (vet ikke hvordan det staves) av en hot dame med stooor rumpe over hele den ene siden. Ved å promotere for bussen sin i et halvt år, fikk bussen. Adine Røilid Adine Røilid Amalie Bjorvand Amra 3HSA Amra 3HSA Amra 3HSA Anders Froland Anders Froland Anders Hatlestad. Hei, vi er jenter som enda ikke har funnet på et bra navn til vanen vår. Enten tema kongelig eller F. Vi er rødruss men har valgt å ha den svart å rød utenpå.


I, men vi vet ikke hva det skal stå for eller hvilket bra navn vi kan bruke til det kongelige temaet. Inni hele bussen er det uv-lys så alt det hvite lyser. Med byens råeste anlegg, røde og blå strober og et vannvittig drag fra 0-hadde vi det sinnsykt morsomt. Inni er alt hvitt og svart og hele gulvet er i sjakkbrettfarge. Sto ofte på skoleplassen med åpne dører for å spille musikk for vi som var der.


SVAR: Hei Dette er nok mye opp til dere som skal være på bil, buss eller i en gruppe sammen. Det finnes ingen faste roller, dette er noe man i stor grad finner på selv. Tips til russebuss navn , russebilnavn og russegruppe navn. Beste russenavn gjennom tidene.


Finn et navn til russegruppa! Det å måtte støtte Internet Explorer er fortsatt. Bli medlem du også, vi har alt du trenger til russetiden! Navn Jentenavn Guttenavn.


Asker Farvehandels tips til russen. Her finner du designere som som kan lage logoer og annet grafisk materiell, f. Dekknavn er derfor et navn man har på kjøretøyet sitt, får å vise at man ‘er et kjøretøy’ som skal kjøre i russetiden – uten å røpe konseptet sitt. Konsept er det de som er sammen på bil eller buss velger skal være ‘temaet’ for kjøretøyet og gruppa under russetiden. Se alle styremedlemmer.


Russegruppe navn

Karen Fabiana Osmo (18) er daglig leder. Bedriftsdatabasen - Opplysningstjenesten du trenger for å sjekke dine kunder og konkurrenter. Derfor var bare navnet alene noe som fikk oppmerksomheten vår veldig fort! Samtidig var også flesteparten av oss enige om at navnet både var fengende og bra, samt meget unikt.


Hvis det er målet har jeg bare ett tips til dere: Alkohol, mye alkohol. Hvis du trykker på en av knappene over så blir det generert et nytt tilfeldig navn. Tanken bak dekknavnet handler mye om promotering, sier Dennis Alexander Fuglevaag. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget.


Egentlig synes jeg Diplomats er et ganske coorny navn. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Det hadde passet bedre til en Trance gruppe med addresse Bogstadveien, ifyouknowwhatimsayin` :-).


Det er ikke gangsta å være en diplomat vetdu ;). Er det farlig at russebilen står på mitt navn ? Søsteren min bestilte russebillett i mitt navn , hva skjer da? Penger til russebil.


Er det lov å bruke artister eller band sine navn på russegrupper? Kan man ha russebil og være oransjeruss? Vi er jenter som har en russebil sammen. Det må være noe litt jentete, ikke sånn drapsmaskinen eller gamerbilen liksom. Bare et kjapt innlegg.


Ja, aviser har i utgangspunktet lov til å publisere navnet på personer i en russegruppe som er knyttet til en kontroversiell russelåt. Avisene må likevel alltid ha Vær Varsom- plakaten i bakhodet, og vurdere hensynet til offentlighetes krav på informasjon opp mot hensynet til personvern og privatlivets fred.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg