fredag 24. januar 2020

Prøve no eller teoritentamen

Forbered deg med video, ly teoriprøver og interaktive oppgaver. Teoriprøver tilpasset mobil. Dekk og LM-felger gunstig fra vår nettbutikk. Mulighet for avbetaling! Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv.


Jeg vil si teoritentamen. Har brukt begge og følte at prove. Besto teoritentamen på bil forrige uke og leste boken kun en gang og brukte teoritentamen.


Vi har gjennom disse årene kontinuerlig fornyet nettsiden og oppgavene våre, både for at du skal kunne øve deg der du vil og for at oppgavene skal være relevante og oppdaterte. Om våre teoriprøver. Norges største samling av teoriprøver for bil (klasse B).


Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven, og vi har den desidert største samlingen av teorioppgaver for bil. Spørsmålene er jo mye det samme, men prøve. Forskjellene der er faktisk ikke de helt store. Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst.


Et spørsmål eller en oppgave kan utformes på flere måter, der svaret er det samme. Tar du teoritentamen flere ganger, vil du oppleve akkurat dette. Gratis test av teoritentamen.


Denne mini-testen inneholder spørsmål og gir deg et godt innblikk i hvordan tjenesten fungerer. For å få tilgang til flere og hele tester må du kjøpe tilgang. Våre tester er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven hos Statens vegvesen. Det hjalp veldig for å få et innblikk i hvordan prøven kom til å bli. Det var veldig greit at fasiten kom opp med en gang, slik at du kunne rette opp i dine feil til neste gang.


Det gikk overraskende bra etter jeg brukte prøve. Vi har satt sammen en gratis variant av vår teoriprøve for bil, klasse B. Miniprøven inneholder oppgaver, og gir deg en smakebit på hva du får om du kjøper tilgang hos oss. Test gratis på våre nettsider! Kjøp tilgang fra kr 5- i dag!


Prøve no eller teoritentamen

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Try out teoritentamen. This abridged test consists of questions and offers insight into how the service works. To gain access to more, complete tests, you will need to purchase a pass.


Her kan du øve deg gratis på teoriprøven til bil (førerkort klasse B). Denne siden har vi laget for å hjelpe deg med å klare teoriprøven. Vår beståttgaranti gjelder kunder som har kjøpt dagers tilgang. Dersom kunde ikke består teoriprøven hos Statens Vegvesen vil kunden få valget mellom pengene for siste dagers periode tilbake, eller nye dagers tilgang kostnadsfritt.


Garantien krever følgende: Kunde må bestå teoriprøver via vår tjeneste. Vi har her satt sammen en quiz med spørsmål om fareskilt. Du kan lese mer om teoritentamen her. Se om du bestod eller ikke. Under overskriften “Ditt resultat” står det om du bestod eller ikke.


Man kan ikke ha flere enn feil for å bestå teoritesten. Se hva du svarte på de forskjellige spørsmålene. Du vil få spørsmål og må klare minimum for å få bestått.


Prøve no eller teoritentamen

Vi tar ikke tiden på deg, men husk at på den virkelige teoritentamen har du minutter på deg for å bli ferdig. Ofte er spørsmålene enten hentet fra tidligere teoriprøver, eller de er versjoner av de samme spørsmålene som du vil få på eksamen, der kun ordlyden er endret. I tillegg til å kunne ta teoritentamen hos en kjøreskole, finnes det utallige steder på nett som tilbyr en eller flere versjoner du kan øve deg på, blant annet her hos oss.


Når du har tatt en teoritentamen hos oss, får du vite om du bestod eller ikke. Du får også vite hvilke spørsmål du svarte riktig på, og hvilke spørsmål du ikke klarte. Det følger nemlig en forklaring med de fleste spørsmålene våre.


Alt du trenger for å bestå teoriprøven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg