onsdag 22. januar 2020

Tidlige graviditetstegn

Finn tidlige graviditetstegn nå på Kensaq. Prøver du å bli gravi og lurer på om noe er på gang? De fleste får nok ikke tegnene før i uke sier hun.


Noen sier at de kjenner tidlige tegn på graviditet lenge før positiv test. Jeg kan ikke påstå at dette bare er tull, men det finnes ingen vitenskapelige fakta som kan underbygge disse påstandene, sier hun. Her er alle de tidlige graviditetstegnene. Ja, jeg tok med alle jeg fant, men de fleste opplever heldigvis bare 0-av dem. Jeg følte for eksempel at jeg gikk konstant rundt med feber.


Og så gråt jeg av alt mulig. Jeg som vanligvis aldri gråt. Vanlige graviditetstegn. Du er trøttere enn du bruker å være. Hvornår dukker de tidlige graviditetstegn op?


Det kan være rigtig svært at vide, om du får symptomer fordi du er gravi eller fordi du tror du er gravid. Vores kroppe giver dagligt tegn fra sig, som kan minde om graviditetssymptomer – også selvom vi slet ikke er gravide. Selv om positiv graviditetstest og uteblitt menstruasjon er de eneste sikre tegnene på graviditet, kan kroppen røpe seg på mange andre måter også. Blødende tannkjøtt, smerter i korsryggen, metallsmak i munnen og flere andre rare symptomer kan være tidlige tegn på graviditet.


Vi har også føyd til nye tegn etter å ha spurt dere på FB. Tidlige tegn og symptomer på graviditet er uteblitt menstruasjon, kvalme og oppkast, ømme og forstørrede bryster, hyppigere vannlating og økt søvnbehov. Gravid uke for uke.


LES OGSÅ: Terminkalkulator - slik regner legen ut din fødselstermin Andre, mindre vanlige tegn på tidlig graviditet inkluderer. Store mengder av hormoner i kroppen tidlig i svangerskapet kan gjøre en uvanlig emosjonell og gjøre at man gråter lettere enn vanlig. Om du opplever tidlige tegn på graviditet, kan dette være så tidlig som dagen rett etter du har hatt eggløsning, til flere uker etter at du skulle hatt din menstruasjon.


Forskjellen på når du begynner å mistenke om det er graviditetstegn eller ikke, avhenger av hvor i livet ditt du befinner deg. Du nåede ikke engang gennem den første side i din bog i aftes, inden du faldt i søvn. Det finnes ulike symptomer som kan antyde at du kanskje er gravid. Hvis du er gravi merker du kanskje ett eller flere av disse symptomene.


Disse tidlige tegnene på graviditet varierer fra kvinne til kvinne, og fra graviditet til graviditet. Det er lite sannsynlig at du får alle på én gang. Du kan godt være gravi selvom du ingen symptomer har.


Der er kun er én helt sikker måde at vide på, om du er gravid. Jeg har sikkert rekorden i tidlige graviditetstegn. Mye murringer etter det, og enorm appetitt.


Ikke kvalm før nesten uke 6. Kjøpte meg en DIGER baguett og spiste hele, men var fremdeles skrubbsulten. Kun flauhet stoppet meg fra å spise mer. Da jeg kom hjem etter jobb, hadde jeg bare en rar følelse i kroppen.


Egget og sædcellen har smeltet sammen til en klump av celler som deler seg med rekordfart, og nå bruker egget noen dager på å finne et passende sted i livmoren der det kan grave seg ned og ligge godt beskyttet. Tidlige tegn på graviditet – der er nogen kvinder, der kan mærke – eller bare ved – at de er gravide, længe før nogen test har bekræftet det for dem. Har hatt samme gamle vanlige tegn på at menstruasjon skulle kommet med søtsug og mathunger. Når sjokoladesuget kommer tar det ca 4-dager før menstruasjonen kommer, samme hver mnd. For dager siden hadde jeg litt brunt u. Men det er over uker siden.


Jeg er nysgjerrig på tidlige graviditetstegn ? Fikk dere noen før IKM og positiv test? Var dere prøvere eller ikke? Jeg hadde EL for en ukes tid siden, og litt lysrosa spotting på papiret for dager siden.


Idag kom det ganske kraftig brun utflod da jeg sto opp (sorry detaljer), og det har aldri s. Barnet hører blodet strømme, det hører dit hjerte slå, dine tarme boble, og det hører, når du nyser, hoster, bøvser eller ler. Din stemme trænger også ind i barnets tidlige bevidsthed. På barnets fingre og tæer ses neglene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg