torsdag 23. januar 2020

Økt hårvekst i ansiktet

Økt hårvekst i ansiktet

Sliter du med hårtap? Reduserer hårtap og fremmer ny hårvekst. Ved abonnement får du fri levering. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn!


Økt hårvekst i ansiktet

Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Unormal hårvekst defineres som økt hårvekst andre steder enn på hodet, i armhulene og på kjønnsorganet.


Mest plagsomt er unormal hårvekst i ansiktet. Er hårveksten trigget av hormoner, må man optimalt vedlikeholde laserresultatet med en til to behandlinger i året. Når det kommer til Polycystisk ovariesyndrom vil det kreve kontinuerlig behandling, forklarer hun, men legger til at behandlingen kan gi kraftig reduksjon og økt livskvalitet hos kvinner med mannlig hårvekst i ansiktet. Uønsket og økt hårvekst utenfor armhule og underliv hos kvinner, kalles hirsutisme.


Dersom nivået av mannlige kjønnshormon blir høyt nok, vil økt hårvekst i ansiktet bli tydelig hos kvinner som er rammet av dette. Om du ønsker å få bukt med mørk hårvekst i ansiktet , finnes det mange alternativer. De siste årene har vi blant annet sett at det har vært en økende trend med barbering av ansiktet hos kvinner. Vaniqa krem er en hårfjerningskrem som fjerner uønsket hårvekst i ansiktet hos kvinner.


Hirsutisme, som også kalles uønsket hårvekst , er et stort problem for mange kvinner. Hårveksten skyldes ofte hormonforstyrrelser som PCOS, men det kan også være andre årsaker bak uønsket hårvekst i ansiktet. En annen årsak til økt hårvekst hos yngre kvinner er PCOS, (Poly Cystisk Ovarie Syndrom), som er en hormonell forstyrrelse som sees hos kvinner i fødedyktige alder.


Vi opplever ofte med unge kvinner som er plaget av hårvekst i ansiktet. Hvis det er en medisinsk årsak som ligger bak den økte hårveksten kalles det på fagspråket hirsutisme. Hirsutisme, vil si at kvinner har mannlig preget hårvekst , med tilløp til bart, skjegg i ansikt , hår på brystkassen og økt hårvekst på armer og ben. Kroppshår er normalt, men en del synes det er skjemmende.


Det er ikke bare på overleppen, som kan være vanlig, men i hele ansiktet. Ingeborg Margrethe Bachmann, seksjonsoverlege ved Hudavdelingen på Haukeland universitetssykehus. For uventet dun- eller skjeggvekst kobles oftest sammen med kvinners hormonbalanse, og det kan være et tydeligt tegn på polycystisk ovariesyndrom, også kjent som bare PCOS. Når det er sagt, skjønner jeg at det kan være plagsomt med økt hårvekst i ansiktet.


Økt hårvekst i ansiktet

Det er jo forskjellig hvor mye hår kvinner har, og det er myte at kvinner ikke har hår i ansiktet. Tvert imot er det vanlig med en liten kvinne-bart, med mye hår rundt øyenbrynene og langs kinnene og hårfestet. Lidelsen som rammer mange kvinner: Ester Maria (33) har økt hårvekst i ansiktet og slet med å bli gravid. I tillegg har prosent av kvinner med PCOS en psykisk lidelse.


Jeg ble faktisk litt lettet når jeg såg denne tråden. Jeg begynnte desverre å fjerne hår i ansiktet for va år siden. Jeg var ganske tynn på den tiden, så det kan være at det er derfor jeg fikk økt hårvekst i ansiktet. Både på kinna, halsen og haken.


Jeg har vokset en stund nå. Jeg lurte jo på hvorfor jeg fikk bart i femteklasse. Ved sykdommer som gir økt behåring er årsaken for høye nivåer av. Er du kvinne og opplever økt hårvekst i ansiktet kan det være tegn på sykdom. I noen få tilfeller kan hårveksten hos kvinner være så sterk at den ligner på menns hårvekst.


Når bør jeg søke lege? Slik blir du kvitt sjenerende hårvekst i ansiktet Fjun, strå, bart og skjeggstrå på haken. Dette kalles hirsutisme. Mange kvinner plages med hårvekst i ansiktet.


Men det finnes mange metoder for å fjerne håret. Huden i ansiktet er mer følsom enn på resten av kroppen og derfor er det er viktig å bruke riktig metode slik at huden ikke tar skade. Blant annet fører hormonbehandling hos unge kvinner som ønsker å bli gravide, til mer hårvekst , sa klinikksjef og gründer av Elite Helse Medisinske Senter, Isabella Bukurie Krasniqi, til Sidei fjor.


Uønsket hårvekst i ansiktet gjelder både unge jenter og de som er eldre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg