onsdag 15. januar 2020

Kviser før mensen

Gjør Skincitys hudtest og få produktanbefalinger fra våre hudterapeuter. Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. Stå i mot tegn på hudaldring.


Eleven is beauty– 30. Nyheter hver hverdag innen K-Beauty og fra klassiske varemerker.

Bevar gløden i huden og si farvel til problemer med kviser og akne. Finn ansiktsmasken som passer deg. Sammenlign priser og gjør et godt kjøp. Får alltid kviser i panna og litt overalt før mensen. Kan vel ikke gjøres så mye med da det er hormonelt?


Har md produkter og mye av alle typer. Men det forebygger liksom ikke det.

Jeg har begynt å få så mye kviser før jeg får mensen ! Dette begynte for ca et halvt år siden og det irriterer meg noe grenseløst. Jeg har aldri hatt perfekt hu men nå blir det bare verre og verre. Kostholdet mitt har vært noenlunde det samme hele tiden, så jeg skjønner ikke hva det kommer av. Disse kvisene er mest sannsynlig hormonstyrte – og de dukker kanskje opp akkurat når du skal ha mensen ? Hormonene i kroppen din kan nemlig få huden til å produsere mer talg som igjen fører til tette porer og kviser. Løsningen: Pass på å rense huden ekstra godt og bruke gode kviseprodukter i mensperioden din.


Da kom de gjerne i t- sonen, mens n snakker vi om dyptliggende og. Verden gr ikke under om du leverer fra deg en rapport du ikke har korrekturlest fem ganger. Har egentlig hatt en god følelse hele tiden siden og kjenner murringer regelmessig.


Dette blir mitt tredje svagerskap i så fall og har hatt denne følelsen før. Men har siden i går begynt å bygge opp en kvise rundt munnen der jeg vanligvis får kviser rett før mensen. Nå er det dager til IKM og litt underlig tidspunkt å få det. Em, jeg fikk ikke mye betente kviser (selv om jeg vet basiron hjelper for det også), jeg hadde mer økt talgproduksjon her og der som gjorde at jeg fikk prikker og smådurter overalt.


Og sorte prikker på nesen.

Personlig får jeg kviser av stress og før mensen. Typen min sier han får kviser av for høyt sukkerinntak. Tror ikke det har med fett å gjøre, mer typisk giftstoffer som skilles ut i huden. Fett og sukker er ikke synonymt selv om man kan bli feit av for mye sukker. Jeg merker jeg får ekstrem mye kviser rett før mensen og det er så plagsomt da de gjerne varer 1-uker etterpå.


Så hvordan kan jeg unngå slike utbrudd? Eller er det ikke så mye en kan gjøre med dette siden det gjelder kviser i forbindelse med mensen ? Jeg renser ansiktet hver dag men hjelper jo i. Noen kvinner kan føle seg ekstra rund i menstruasjonsperioden, både før og under menstruasjon. Gynekolog ved Volvat medisinske senter, Stine Fremming, forteller at oppblåst mage er et svært utbredt problem i forbindelse med menstruasjon. Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt – noen får mange, noen får kun noen få. Noen familier er mer angrepet av kviser enn andre.


Noen jenter får flere kviser i perioden opp til de får mensen. Det skyldes at det dannes ekstra mange hormoner i denne perioden. Profesjonelle råd fra våre hudterapeuter - gjør vår hudtest allerede i dag!


Undersøkelser viser at voksen- kviser oppstår hos prosent av voksne menn og prosent av voksne kvinner på et eller annet tidspunkt. Hvis en har spiral og er uten blødning vil det gi et tegn mindre på overgangsalder som ofte starter med uregelmessige blødninger, før mensen stopper endelig ved cirka års alder. Da er det eventuelt andre symptomer som indikerer overgangsalder som anfall med hjertebank og svettebyger som gir mistanke om overgangsalder. De kan variere fra små røde og gule kviser til store, ømme byllelignende kviser.


Kviser sitter særlig i ansiktet, men det kan også sitte på ryggen, skuldrene og foran på brystet. Jenter kan ofte oppleve at kviser blusser opp før menstruasjonen og under en graviditet. Kviser på kjeve og hals sees oftest hos kvinner, og kan representere hormonelle svingninger som kan inntreffe før menstruasjon, etter seponering av p-piller eller som en del av overgangsalderen, forteller Lønning Osman, og utdyper: - Kviser i dette området kan av og til sees som et symptom på polycystisk ovarie syndrom. Slik ble de kvisefrie.


I flere år slet Klaudia og Martin med mye kviser. Her er produktene som forvandlet huden deres. Mens her er det åtte nye kviser. Flere leger ville ha meg tilbake på p-piller for at jeg skulle få mensen igjen, hvilket bare er enda sykere!


Snakk om å utsette problemer. Man anbefaler å ta en sjekk for seksuelt overførbare infeksjoner (som klamydia) hos alle, før innsetting. Dette gjelder også dem som er i fast forhold. Hormonspiralen settes inn i livmoren av lege, helsesøster eller jordmor.


Menstruasjon, ofte bare kalt mens eller mensen , er en månedlig blødning fra livmoren hos jenter og kvinner i fruktbar alder som ikke er gravide. Menstruasjonen er en del av menstruasjonssyklusen, som er en fysiologisk syklus, det vil si et regelmessig gjentatt forløp i kroppen, som er styrt av kjønnshormoner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg