onsdag 22. januar 2020

Truende abort

Skjemaet legger ved informasjon om din datamaskin. Dette er kun teknisk informasjon med tanke på support, og kan ikke spores tilbake til deg som person. Truende abort og spontanabort – hva er forskjellen? En truende abort er altså en tilstand som kan føre til spontanabort, men ikke nødvendigvis får dette utfallet.


Det er for tidlig å si hva utfallet blir. Man kan altså ha blødninger som går over, og fortsette svangerskapet normalt. Undersøkelse hos lege hvor mormunn inspiseres (lukket ved truende abort ) Ultralyd i løpet av få dager for å få påvist om det er levende foster. Livmorhalsen kan være svak, eller morkaken i ferd med å løsne, og da kan hvile hjelpe til med å holde ting stabilt. Ved truende for tidlig fødsel skal man hvile, men ved førstetrimesterblødninger spiller det ingen rolle.


Noen andre her inne som har hatt truende abort med blødning der fosteret sitt hjertet har slått fortsatt etter ultraly selvom hcg har steget? Er andre gangsgravid. Isåfall, hvordan gikk dette? Er veldig redd for at ting skal gå galt, har tatt flere gravidtester og her igår slo den like positiv som den gjorde i begynnelsen. Fikk beskjed fra gyn at jeg har en inkomplett bort, eller truende abort da jeg har blødd mye(var 1 sikker på at jeg hadde abortert), men han kunne fortsatt se en fosterpose, husker ikke hva det medisinske navnet er.


Skal holde meg i ro noen dager for å se om dette går bra eller blir en komple. Var på ul i dag, og mine blødninger var begynnelsen på en truende abort. Så et bankende hjerte på min lille spire, men nå er jeg enda mer nervøs for å miste.


Kunne ikke være sikker før i uke sa legen, det er jo utrolig lenge å vente. Noen som har hatt begynnelsen på en truende a. På de fleste sykehusene er det i dag vanlig å anbefale medisinsk abort som standardmetode, men kvinnen skal også bli hørt dersom hun ønsker kirurgisk abort i stedet, sier hun. Hvis dere kommer frem til at du skal ta en medisinsk abort , vil du ifølge Aarvold ved det første besøket på sykehuset få en tablett som stanser svangerskapet.


Har hatt magesmerter og litt brunaktig utflod siden i natt. Kommer fra sykehuset nå. Der så de hjerte som slo, men ble sendt hjem med beskjed om å ta det med ro da jeg hadde en truende abort. Er det noen som har liknende erfaringer hvor alt er gått greit?


Vi har sett på sparing i ett helt år , i et helt antall måneder og et visst antall dager. Forløbsbeskrivelse - ICPC: W0 W82. Vejledning for praktiserende læger og vagtlæger omkring truende abort , spontant abort , missed abortion mv.


Først og fremmest henstilles til, at vi intet kan gøre for at redde en graviditet før efter uge 24. Når du opplever en episode med blødning fra skjeden i løpet av de første svangerskapsukene, kalles tilstanden for truende abort. Dette er egentlig ikke en spontanabort siden mange tilfeller av mindre blødninger fra skjeden faktisk ikke ender med abort. I slike tilfeller blir kvinnen sykemeldt, og får nødvendige råd. Passord: Registrer: FAQ.


En annen innvending mot abort er at det forhindrer oppfyllelsen av Toraens første bud til menneskeheten, nemlig at man skal formere seg. Diskusjonen rundt abort er selvfølgelig ikke ny, som sagt har dette vært diskutert i jødisk og kristen litteratur til alle tider. Det finnes kilder som omtaler abort i Kina fra 5år før vår tidsregning. Ved en truende abort er embryonet stadig i live,livet, og livmodermunden har ikke åbnet sig så meget, at aborten er gået i gang. Desværre findes der ingen forholdsregler eller behandling for at mindske risikoen for at miste barnet ved en truende abort.


Sen abort Hvis den truende aborten oppstår svært sent i svangerskapet, forsøker man noen ganger midler som hemmer riene slik at fosteret skal kunne komme levende ut og fødes så sent som mulig. Dette øker sjansen for at fosteret overlever. Da bruker man såkalte riehemmende midler. Spontan abort og ny graviditet?


Ved truende abort er der over sandsynlighed for, at graviditeten fortsætter, hvis der ses et levende foster ved ultralydskanningen. Selv om du har haft en spontan abort , vil de efterfølgende graviditeter gå godt i de allerfleste tilfælde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg