fredag 10. januar 2020

Test solkrem barn

Test solkrem barn

Lei av lang kø på apoteket? Bestill solkrem til barn fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett. Rask leveranse og stort utvalg. Profesjonelle råd fra våre hudterapeuter - gjør vår hudtest allerede i dag!


Vi hos Skincity vil spre vår kunnskap og kjærlighet til hudpleie videre til deg. I likhet med i fjor og året før, er det fortsatt Dermica som troner øverst som den beste solkremen for barn. Den får poeng for at den er god å smøre ut på huden, og den beskytter bra mot solen. Solkrem er et viktig vern mot solstrålene, og derfor må det være enkelt å gjøre gode valg. Det er helt feil og unødvendig at økt risiko for kropp og klode er prisen for nødvendig beskyttelse.


Dette mener Forbrukerrådet. Forbrukerrådet har gjennomgått solkremer og sjekket dem for hormonforstyrrende og allergifremkallende stoffer, eller kjemiske stoffer i nanoform. Og sjansen er stor for at du får med deg en solkrem hjem med problematiske stoffer.


Test solkrem barn

Nedenfor finner du oversikt over hvordan solkremene kommer ut i vår test. Lys hud krever høyere faktor. Ta pauser fra solen, særlig når UV-strålingen er sterkest (mellom kl. og 15). Solkrem for barn Barn har følsom hud og trenger ekstra beskyttelse mot solens stråler.


Solen i seg selv er ikke skadelig, og barn trenger en viss mengde sollys på huden for at kroppen skal produsere det viktige vitamin D. Av de i alt solkremene som er med i testen får kun åtte grønt smilefjes, derav fem solkremer for voksne og tre for barn. Direktør i Forbrukerrådet, Randi Fleslan synes resultatet er nedslående. Det går utmerket an å lage solkrem uten stoffer vi er bekymret for virkningene av. Det har åtte av dem bevist. Her er svaret på de mest stilte spørsmålene om solkre1.


Test solkrem barn

Mange vender nesetippen sørover i påsken, og pakker med seg solkremen fra fjorårets sommerferien, men er det farlig å bruke en solkrem som har gått ut på dato? Levetiden på en solkrem pleier som regel å stå på baksiden av produktet, og kan variere fra - måneder. Hvor ofte bør en solkrem byttes ut?


Kan for eksempel en solkrem fra fjoråret brukes i år? Et smart tips kan være å sjekke utløpsdatoen på produktet før du tar det i bruk eller se etter krukketegnet på baksiden av emballasjen. En solkrem kan miste beskyttelseseffekten over ti spesielt hvis du har hatt den fremme i høy temperatur.


Også i apotekets hyller finner du kremer som får dårlig karakter, og forbrukerdirektør Randi Flesland synes resultatet er nedslående. Test av solkrem for barn Denne solkremen beskytter barnet Det er stor forskjell på beskyttelsesevnen til de ulike solkremene. Det viser vår laboratorietest.


Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Utvalg av Solkrem hos Luxplus. Gratis og rask levering, kjøp i dag!


PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Vi må beskytte barna mot sola og solkremen må på. Men en ting er sikkert!


Best i test : Cosmica solspray til barn , faktor 30. Solkrem kan likevel inneholde mange stoffer som kan skape problemer for helse og miljø. Og noen av dem er verre enn andre. Barn har en finere og mer sensitiv hud enn voksne, og trenger derfor solkrem som er tilpasset dem. Filteret i solkrem til barn er enten fysisk (partikkelfilter) filter eller en kombinasjonsfilter, en blanding av kjemisk og partikkelfilter.


De fleste barnesolkremer på markedet i dag inneholder et kombinasjonsfilter. Her kan du se Vitusapotek sitt utvalg av solkrem til barn. Du kan velge blant solkremer med kombinasjonsfilter som er spesielt egnet for barn - og babyhud som er lite eksponert for sollys, og mange solkremer er ekstra vannresistante. Kun åtte av ble klarert i årets test.


Det er faktisk mulig å lage solkrem uten disse risikostoffene,. Vi kan ikke akseptere at det finnes stoffer forbundet med risiko i hverdagsprodukter som solkrem. Det er helt uakseptabelt at forbrukere skal bære risikoen på vegne av bransjen, sier hun.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg