torsdag 16. januar 2020

Hekle nybegynner

Hos Hobbii finner du et stort utvalg av kvalitets Heklenåle. Alt skal vekk – Gjør et KUPP! Stor utvalg av billig garn. I denne videoen lærer du hvordan du skal hekle luftmasker, kjedemasker, fastmasker, halvstaver og staver. Om du ikke har prøvd hekling før anbefaler jeg virkelig å gi det et forsøk.


Jeg lærte meg selv å hekle fra en gammel bok som jeg fant i mammas bokhylle, og jeg ble umiddelbart hektet. Dette er snart år siden, og lidenskapen har bare vokst med årene. Når du har kontroll på luftmaskene, skal du lære å hekle fastmasker. De hekles inn i luftmaskene fra side til side, som du ser i videoen ovenfor.


Tips: Hvis noe går galt- garnet faller kanskje av nålen eller du glemmer hvor langt du er kommet med masken (tro meg, det kan lett skje) – så kan du alltid dra lett i tråden du har rundt pekefingeren og starte fra begynnelsen igjen med masken. Lær deg å hekle bestemorruter på få minutter! Ta en titt på videoen og se hvordan du kan klare å hekle slike søte ruter! Snart kan du lage et lite teppe! I denne bloggen har jeg samlet hekleoppskrifter innen mange kategorier.


Hekle nybegynner

Hvordan hekle halvstav (halv-st) Her har vi først heklet en luftmaskerad. Du starter med å hekle halvstaver i den 3. Design og modell: Tove Fevang Foto: Geir Arnesen Gryteklutene hekler du på en kvel hvis du kan hekle fra før. En fin gave og grytekluter er jo noe alle trenger.


Her har du trinn for trinn bilder av hvordan gryteklutene er laget, et mini heklekurs. Siden jeg ikke er veldig flink til å hekle , har bestemorruter vært det eneste alternativet, og jeg har faktisk heklet et lite teppe allerede, til min niese da hun ble født. Nå har du en sirkel som er ca 17.


Vanligvis hekler man en taggekant ytterst og da blir det en perfekt størrelse… :O) Hva slags garn du bruker er uvensentlig, dette er en oppskfrift som passer til alle typer garn! Omgangen begynner alltid midt under foten Deretter feller jeg på 1. Babyull og heklenål nr. Oversikt over hekleoppskrifter kategorisert etter forskjellige ting du kan hekle :-) Hekling er virkelig en morsom hobby og mulighetene for hva man kan lage er ustoppelig.


Denne katalogen over hekleoppskrifter er forholdsvis ny her på siden vår, derfor vil nye oppskrifter jevnlig legges til. Det har blitt utrolig populært å hekle sine egne kluter, men hvorfor ikke hekle dine egne grytekluter? Du kan sette ditt personlige preg på hjemmet med disse fine, økologiske gryteklutene med bobler. Du kan hekle disse fantastiske gryteklutene med boblemønster ve å følge veiledningen under. Jeg føler til en viss grad jeg skjønner dette med luftmasker og fastmasker, som er det jeg har prøvd meg på til nå.


Hekle nybegynner

Jeg har bestemt meg for å lære meg hekle ! Men har to problemer. Og ja, jeg er så nybegynner som det er mulig få det, så trenger veldig lett forståelige forklaringer 1: Etter tre rad. For f brukt opp litt garn fra forrige prosjekt har jeg begynt hekle et.


Enten du er nybegynner med heklenlen eller har heklet en del og nsker lre mer, eller er p jakt. Et fantastisk oppslagsverk for deg som vil lre. Unsubscribe from Princess0ra? Magda Elin Johnsen 17views. I mitt søk etter noe enkelt å hekle ble mye printet ut fra det O'store internett.


Hekle nybegynner

Ente opp med dette teppet, har gjort mine egne endringer underveis. Hekle en blomst - Duration: 13:10. Jeg merket meg også at det ble mye googling for å forstå de forskjellige maskene, og generelle råd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg