fredag 10. januar 2020

Gulrotkake uten egg

Gulrotkake uten egg

Gulrotkake er saftig og godt, og ostekremen på toppen er uimotståelig! Saftig gulrotkake i langpannekake. Endelig sesong for epler. Prøv vår deilige kake i dag. Det er sesong for blåbær.


Denne saftige gulrotkaken inneholder verken egg eller melkeprodukter og egner seg derfor godt for veganere, eller de som er allergiske for egg og melk. Gulrotkaken er så god at ingen vil tenke på den som noe annerledes enn vanlige gulrotkaker! Siden jeg selv ikke er veganer, dekket jeg gulrotkaken med en standard. Hei, nå har du veganisert vår meny i omlag tre år flere ganger i uken, og selv om vi ikke er helveganske, er vi langt mer veganske på grunn av deg enn vi ville ha vært uten.


Velkommen til mitt søte kakeparadis! Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Ostekrem til glasur, halver ostekrem-oppskriften til gulrotkake med hvetemel. Pisk sammen egg , olje, sukker og salt.


Gulrotkake uten egg

Følgende oppskrift på gulrotkake er helt uten bruk av egg og meieriprodukter. Derfor er det en oppskrift som bare er lagd med vegetabilske ingredienser. Og selv om den ikke inneholder fett, beholder den næringsverdien til gulrøttene, nøttene og fruktene du tilsetter.


Nedenfor forklarer vi det trinnvis. Og denne kaka står seg i flere dager selv om den er glutenfri. Flere skeptikere (til allergimat) har smakt den og i følge en er det den beste gulrotkaka han har smakt :D. Litt skryt er det alltid koselig å få ;).


Gulrotkake uten egg

Håper dere finner inspirasjon i oppskriftene som kommer, og at dere ser at det går an med intoleranser og likevel spise gode kaker. Dessverre er denne kaken med egg , men snart kommer jeg med bursdagskaker som er uten egg. Lillegutt skal feire at han ble år i sommerferien.


Egg allergi vokser de fleste av seg i tidlig skolealder. Egg brukes i matlaging som ett bindemiddel og tykningsmiddel. I tillegg til at det er godt å spise naturellt. Mange festkaker inneholder egg.


Vi gir deg fire oppskrifter på kake uten egg. Men ikke alle tåler egg. Kaker trenger ikke være kjedelige fordi de mangler egg , melk eller andre ingredienser.


Hva med å prøve denne lekre sjokoladekaken fra Olav kulinariske verden? Kaken blir ikke så høy, så Olav delte den i to, og la litt sjokoladekrem i midten også, i tillegg til krem på toppen! Tropisk aroma – sjokoladekake til far.


Allergivennlig sjokoladekake uten egg , melk eller gluten. Uten avtale med TV 2. Krydderkake eller kefirkake uten egg bakt i langpanne passer godt til anledninger hvor man tar med en kake hver. Server med melis- eller sjokoladeglasur. Her er to oppskrifter på vegansk gulrotkake , en norsk og en amerikansk.


Fikk så enormt lyst på denne herligheten av en kake, men what to do når man ikke skal ha egg ? Prøve alle erstatningen som finnes. Denne er så saftig og god at ein ikkje skulle trudd den var nettopp det! Glasuren setter virkelig prikken over i-en, og denne gangen har eg laga den ekstra frisk og god med en ny type kremost eg prøvde. Riv gulrot fint, og ha revet gulrot i bollen. Sikt mel, bakepulver og kanel, og ha det i bollen.


Gulrotkake uten egg

Smør en liten langpanne, ca. Bland røren godt sammen. Kle så pannen med et bakepapir. Hell røren over i pannen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg