mandag 30. september 2019

Hvordan ha samleie

Hei, jeg er jomfru, men jeg og typen planlegger å ha vårt første samleie snart og derfor har jeg en del spørsmål angående dette. Hvem gjør det første steget? Hvor lenge og hvordan burde man ha foreplay?


Er det lurt å ha glidemiddel første gangen? Hvis man skal gi blowjob, hvordan smaker det?

Hadde samleie med en jente. Fikk vondt i penisen min etterpå. Jeg blødde etter samleie , bør jeg sjekke det du ? Blør man under samleie , mye eller litt? Hvorfor vil ikke kjæresten min ha samleie ? Hei, Har ofte lurt på hvordan det føles for en kvinne å ha sex. Tenker da mye på selve penetreringen.


Er kanskje en umulig oppgave å beskrive, men jeg spør allikevel.

Hvordan føles det hvis en mann holder penisen sin utenfor deg og terger deg før han entrer deg. Treningsforum er Norges største side om trening og kosthold for alt om kraftsport, som bodybuilding, fitness, strongman og styrkeløft. Daglige artikler og oppdatert informasjon. Samleie kan også brukes som en betegnelse på seksuelle aktiviteter mellom to menn eller mellom to kvinner.


Det kan også referere til andre former for seksuell atfer som munnsex og analt samleie.

Gravid 40 uker

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Følg graviditeten uke for uke. Les hva som skjer med babyen i magen, og i mors kropp.


Få gode tips til dere som skal bli foreldre hver uke i svangerskapet.

Gravid uke 3 og 41. Denne tiden er preget av venting på fødselen og noen kvinner blir utålmodige. Forberedelsene som kroppen gjør den siste tiden er viktige. I løpet av de første 4-ukene etter fødselen vil livmoren skrumpe og nærmes seg normal ikke- gravid størrelse.


Vekten av livmoren mer enn halveres i forhold til vekten like etter fødselen allerede i løpet av den første uken. Hvis mor ammer, vil livmoren etter uker være omtrent så stor som den var før fødselen. Fosteret er nå uker.


Det er rundt centimeter langt og veier i gjennomsnitt cirka kilo. De fleste babyer blir født denne uken , så det er bare naturlig at fosterlengden i uke er den samme som gjennomsnittlig lengde for nyfødte.

Babyen din er omtrent 50- centimeter lang og veier ca. Ved termin veier morkaken omtrent en sjettedel av babyens vekt.

Ikea overskap

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Zoek en Vergelijk Ikea Des online. Bespaar nu met GigaGunstig! Melaminoverflaten er fukt- og ripebestandig, og enkel å rengjøre.


Les om vilkårene i garantiheftet. Monteringsskinne selges separat. Hengsler selges separat.


Velg overskap med horisentale dører, eller vanlige dører til veggskapet som du kan feste både på høyre og venstre side. Du kan ha en eller flere dører og velge selv hvor mange hylleplater du ønsker til veggskapet ditt. Med veggskap og overskap fra IKEA kan du selv bestemme løsningene etter dine behov.


Ikea overskap

Suppler med knott eller håndtak. Hos oss finner du overskap og underskap til kjøkkeninnredningen din. Hva med klassiske, hvite kjøkkenskap? Eller kanskje stilrene, svarte kjøkkenfronter er mer for deg?


Stort eller lite kjøkken, med eller uten kjøkkenøy og sitteplasser - la deg inspirere av de forskjellige stilene for benkeskap for kjøkken som vi har på IKEA. IKEA - METO Overskap for mikrobølgeovn, hvit, Ringhult hvit, Du kan tilpasse avstanden etter behov, fordi hylleplaten kan flyttes. Du kan velge å montere døren med åpning til høyre eller venstre. Med et IKEA -kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det.

Ønsker å bli gravid

Ønsker å bli gravid

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId!


Ønsker å bli gravid

Det finnes ikke sikre tall på hvor mange som ikke klarer å bli gravide på egenhån fordi det rommer så mangt. Tallet øker med økende alder, men også helt unge kvinner kan ha vansker med å bli gravid. Så hvis du ønsker å vite hvordan bli gravid fort bør du lese disse tipsene! Sunn diett Lettere sagt enn gjort selvfølgelig, men å ha et sunnere kosthold og en bedre livsstil er veldig viktig hvis du ønsker å øke sjansene for å bli gravid fort. Du bør ha god helse hvis du ønsker å bli gravid raskt, og legen vil også foreslå viktige vitaminer du bør ta, og fortelle om hva du skal spise for å bli gravid.


Dropp alkohol og sigaretter Når du ønsker å bli gravid , er det viktig å kutte ut alkohol, sigaretter og narkotika. Har du og partneren din endelig bestemt dere for å få barn, kan det være tøft når graviditetstesten nok en gang gir negativt utslag. Jordmor Henriette Haugeto ved Oslo Jordmor og kvinnesenter forteller at rundt hvert tiende par som ønsker å få barn, har problemer med å bli gravide. Det er svært få arbeidsplasser det er farlig å jobbe ved når du planlegger å bli gravid.

fredag 27. september 2019

Jernmangel hos barn

Stort utvalg av helserelaterte hjemmetester. Rask levering rett hjem i postkassen. Her er ekspertenes råd til hvordan du kan forebygge jernmangelanemi og hva slags matvarer som er gode kilder til jern. Har fått råd med deg tidligere angående jernmangel hos guttene mine på og år. Eldstemann startet med 1mg jern i februar, og har gått på det kontinuerlig til midten av august (med noen få korte opphold i påvente av prøvesvar).


Ferritinen har gått fra til nå 17.

Også andre blodprøver kan bidra til diagnosen. I unntakstilfelle stilles diagnosen ved mikroskopi av beinmargsutstryk. Det er usikkert om jernmangel alene kan gi symptomer, meningene om dette er delte blant fagfolk. I tillegg viser studier at jernmangel i tidlige leveår kan påvirke læringsevne og motoriske ferdigheter på sikt. Dersom barnet blir gående med ubehandlet jernmangel over ti er slike symptomer vanskelig å korrigere.


Bestill time hos våre erfarne ernæringsrådgivere. Symptomer på jernmangel. Det er ikke alltid like lett å vite hva som er normalt, eller hva som kan være skjulte tegn på jernmangel.

Nav arbeidssøker

Nav arbeidssøker

Innloggede tjenester. Du kan logge på NAVs tjenester med ulikt sikkerhetsnivå. Med MinID kan du sende meldekort, bruke arbeidstjenestene, sjekke utbetalinger m. CV-en din oppdatert på nav.


Nav arbeidssøker

Husk å logge ut når du er ferdig. Registrer deg som arbeidssøker Send meldekort. Dette må du som arbeidsgiver vite om sykepenger og refusjon fra NAV. NAV kan kontakte deg på.


Et kurs i prosjektledelse kan bidra med interessant og nyttig kompetansepåfyll for deg som er arbeidssøker hos NAV. Dette gjelder både for deg med litt erfaring og deg som er helt fersk. Har du drevet med prosjektledelse tidligere, vil du kunne få sertifisert kompetansen din og få flere knagger å henge den eksisterende kunnskapen din på. Nå bør du bli venn med Nav på Snapchat. Hun tror de fleste som mister jobben kjenner til at de må være raskt ute med å registrere seg hos dem.


De aller fleste som mister jobben, eller vet de kommer til å miste den, er som regel raskt ute med å registrere seg som arbeidssøker og søke dagpenger, sier hun til Dinside. Dersom du har levd på sosialhjelp over lang tid eller står i fare for å komme i en slik situasjon, kan du få hjelp gjennom Kvalifiseringsprogrammet. Hvis du ønsker å være registrert som arbeidssøker igjen, må du registrere deg på nytt som arbeidssøker på nav. Fritak fra plikten til selv å sende meldekort.

Såre brystvorte ikke gravid

Men såre brystvorter kan komme av annet enn graviditet, samtidig som en ikke trenger å få såre brystvorter når en er gravid. Jeg har de siste dagene hatt fryktelig såre , tørre og verkende brystvorter. I dag så jeg at det til og med var litt verk på bhen. Jeg går på prevansjon, og har ikke planer om å bli gravid.


Har noen opplevd de.

Hvis babyen ikke får brystvorten riktig inn i munnen, kan de suge på selve vorten i stedet for på brystet, og det er fort gjort å bli sår. Mange får også en flat brystvorte på grunn av feil ammeteknikk. Såre brystvorte ikke gravid. Gravid symptomer Kan man se graviditet efter en uge?


Brystspreng, mye melk og overproduksjon Ammehjelpen Er det ikke overproduksjon vil du ikke se noen effekt i det hele tatt. Hudoverflate, eksemforandringer p eller rundt brystvorten eller sr som ikke gror. Jeg har aldri opplevd såre brystvorter hvis ikke jeg har vært gravid , kun brysta.


De gangene jeg har vært gravid har jeg fått vondt i brystvortene en liten stund etter el.

Et godtn tegn med andre ord. Krysser fingrene for at det endelig er din tur vennen.

Epilator underlivet

Med epilator fra NetOnNet får du hårfri hud i opp til uker. Clas Ohlson har smarte løsninger for dine hjemmeprosjekt. Besøk en av våre butikker! Er det vandlig for gutter å fjerne hår ved underlivet ? Når jeg vokser eller bruker epilator på underlivet sjer det ofte at jeg får noen inngod. Fjerne hår fra underlivet - hvilken krem?


Jeg er en jente som lurer på hvordan jeg skal fjerne hårene i underlivet ? Noen elsker den, andre kan ikke fordra den, men epilatoren er en tredje mulighet for intim hårfjerning. Akkurat som med intimbarbering er det viktig at utstyret er skikkelig rengjort før du bruker det. Dette gjøres for å hindre inflammasjon og utslett. Bruk av epilator til underlivet gir best resultater for deg med tynnere hår. Jeg fjerner ganske mye med epilator , men det er litt vanskelig å komme til overalt, så det blir nok ikke like bra som med voks.


Dog føler jeg at jeg har mer kontroll med epilatoren - har funnet ut at der nede fungerer det best å epilere med hårene, ikke mot slik man vanligvis gjør. Noen liker mye bedre å kunne bruke en epilator en høvel. Da du kan spare inn pengene du bruker på en epilator da høvler er ganske så kostbart.


So enten om du skal ha en epilator underlivet eller en til kun legene dine kan du lese vår ultimate epilator best i test guide.

torsdag 26. september 2019

Stjernetegn horoskop

Stjernetegn horoskop

Nå får du gratis Års horoskop for år ved kjøp av Personlig horoskop. Kjøp Personlig- og Partner horoskop her. Kun 298kr per horoskop.


Stjernetegn horoskop

Alle våre horoskop er til beste pris i klassen, og av beste kvalitet. Vi er så sikre på at du blir fornøyd med ditt horoskop , at du får 1 fornøyd-garanti. MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22.


Er du født i Væren? Da er du dynamisk, høy avgjørelseskraft, har stort initiativ og motivasjon og er ærlig og direkte. Men du har også en tendens til sinne, aggresjon, grovhet, utålmodighet, egoisme og raseri.


Ditt personlige horoskop. Et nytt stjernetegn endrer alt. Horoskop og stjernetegn. Dagens horoskop , ukeshoroskop og kinesisk horoskop. På hjemmesiden tilbydes du alt fra gratis dagshoroskop, ugehoroskop, måneds og årshoroskoper til udarbejdelse af dit eget helt personlige horoskop.


Par med motsatt stjernetegn De stjernetegnene er delt inn i et sirkulært vektorsystem. Hvis partneren din sitt stjernetegn er rett overfor ditt, kan dette bli en veldig bra match. Ifølge Edut kan dere være to rake motsetninger som ikke ønsker å ha noe å gjøre med hverandre, eller så kan du være yin-en til hans yang. NASA (The National Aeronautics and Space Administration) har slått fast at det finnes stjernetegn , og ikke 1 slik horoskopet er delt inn.


Bursdagskake til 1 åring

Kjøp sprø kakeformer hos CoolStuff. Vi sender til hele landet! Se på våre nyeste gadgets. Vi har de kuleste gavene du kan gi. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag.


La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri.

Semper fruktklemmeposer eller fruktglass dl krem (av fløte) fersk frukt og bær. Slik gjør du: Sett ovnen på 175°. Du kan også bruke noen store muffinsformer.


Bland hvetemel og bakepulver fo seg. Oppskrift på morsom tallkake til ettåringens bursdagsselskap. Lag en lys formkake med ostekrem på toppen. Slå deg løs med farger og pynt, og dere er klar for fest!


En god glasur er prikken over i-en på ethvert bakverk.

Ina-Janine Johnsen fra Mat på Bordet deler her sine beste tips til hvordan du kan lage god glasur, og du får oppskrift på nydelige glasurvarianter. Men har litt lyst til å lage en liten mini kake til bursdagsbarnet som han kan få spise, som ser like god ut som den usunne vi voksne skal spise. Standardside for Anja Vatlands Catering.


Ikke lenge til det er års dag her i huset,og da må det jo feires.

Julekalender tips

Julekalender tips

En julekalender trenger ikke å være dyr. Tips til å markedsføre din julekalender Premie. Har du gode premier, vil julekalenderen være mer attraktiv å delta i. Velger du å ha flere enn én premie vil det øke vinnersjansene, og kalenderen vil få flere deltakere. Prøv også å skille deg fra andre konkurranser i valg av premie, og la den speile din bedrift eller dine produkter.


Julekalender tips

Det er ikke alltid så lett å vite hva man skal ha i pakkekalenderen utenom de første dagene. Julekalender - hva skal vi ha i årets pakkekalender? Spesielt dersom man ønsker å styre unna godteri-kalenderen. Vi har derfor samlet en del tips til adventsgaver som du kan ha i adventskalenderen.


Vi skal bruke over en milliard på julekalendere i år, men med litt fantasi kan kalenderen bli både billig eller gratis. Lego adventskalender, julekalender for voksne og skjønnhetskalenderne du må stå i kø for. Under har vi samlet noen tips til adventskalenderne du kan handle for å få levert hjem.


Julekalender tips

En liten julehilsen til barnehagepersonalet. Julegavetips til to-treåringen. Det er også lov til å pakke inn ting barnet faktisk trenger, og som du ville ha handlet inn uansett. I stedet for å bare gi barnet en ny pysj, truse eller sokker, kan de fint pakkes inn til julekalenderen.


En annen julekalender , som ganske sikkert vil bli positivt mottatt, er en som inneholder lapper med komplimenter.

Blødninger under samleie

Blødninger etter samleie under graviditet. Gravide kvinner er mer utsatt for å oppleve blødninger etter samleie. Det vil oftest komme fra selve livmortappen. Vaginale blødninger utenom de faste periodene er heller ikke særlig uvanlig, det gjelder også blødning etter samleie. En uventet vaginal blødning betyr at det blødende stedet befinner seg i vagina, livmorhalsen eller livmoren.


Dersom en kvinne bruker spiral som prevensjon, kan dette også forårsake blødninger. Spiral, både kobberspiralen og hormonspiralen kan gi blødninger. Takk for at du skriver til ung.


Grunnen til blødninger under eller etter samleie er som du skriver som oftest rift eller sår. Hva bør du gjøre hvis du opplever små blødninger fra skjeden, men ikke har menstruasjon? I de fleste tilfelle er dette heldigvis ufarlig. Det som er viktig å utelukke er at det ikke skyldest celleforandringer.


Spesielt skal du tenke på dette dersom du har blødning etter samleie. Her får du svarene på det du lurer på om blødninger under eggløsning og festeblødning. Mange forveksler festeblødning med mens. Dersom du opplever å få blødninger eller utflod under eggløsning, så skyldes det mest sannsynlig hormonelle forandringer i kroppen.


Du kan ikke ha menstruasjon samtidig som, eller rett etter, eggløsningen. Det var iallfall det på tilfellet jeg kjenner til som også hadde blødninger under samleie.

onsdag 25. september 2019

Obos tusenfryd 2014

Stort utvalg av hoteller. Gratis avbestilling! Eventuelt kan du sende oss en e-post. I meldingen må det komme tydelig frem at du melder forkjøp, og hvilken bolig det gjelder, samt ditt navn og medlemsnummer.


Husk også å legge ved finansieringsbevis. Meldingen må være sendt innen meldefristen. Om hensikten er gi ansatte med familie eller kunder en drmmedag er en Familiedag det riktige. Vi får mange henvendelser om en undersøkelse som går i sosiale medier hvor man skal kunne vinne billetter til TusenFryd.


Velkommen til TusenFryd , Norges største fornøyelsespark. En frydelfull opplevelse for liten og stor. Spar penger ved å kjøpe billetten din online. Det er gjort på noen få minutter.


Vi sees på TusenFryd ! OSLO: Bli med på den årlige feiringen på Folkemuseet. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 3kroner som er en lovpålagt andelskapital. Luke 7: I dag kan du vinne disse støydempende hodetelefonene og få litt julefred. Derfor får du inntil prosent medlemsrabatt på en rekke kulturopplevelser. Det vil si at ett kort tilhører kun en person og kan kun brukes av denne personen.


Navnet til eieren skrives på baksiden av kortet, i tillegg blir det tatt bilde av eieren som dukker opp i skanningen når du går inn i parken. TusenFryd -appen gir deg all den informasjonen du trenger for å få mest ut av ditt besøk på Tusenfryd.

Smerter i bekken

Hofte-, bekken - og lyskesmerter Hofte-, bekken - og lyskesmerter kan oppstå fra en lang rekke tilstander i hoften og fra skader andre steder som stråler til hoften Vedvarende smerter som ikke går tilbake ved avlastning, eller intense plager, bør undersøkes av lege. Piriformissyndromet oppstår der isjiasnerven passerer ut av bekkenet på siden av eller gjennom piriformismuskelen. Lidelsen oppstår oftest hos veltrente personer med kort, kraftig og dårlig uttøyd muskulatur, men den forekommer også hos ikke-idrettsutøvere.


Tilstander i korsryggen og bekken kan også oppfattes av pasientene som hoftesmerter. Tidligere er plager fra mellomvirvelskivene, prolaps, nevnt. Leddet mellom korsryggen og bekkenet kan ble betent, og kan oppleves som smerter i hoften. En del får smerter og stivhet i nakken og kan derfor få hodepine. Det er vanlig at man har smerter langsmed skulderbladene og i skuldrene.


Mange opplever mye stivhet og smerter i øvre del av ryggraden, den delen som kalles brystryggen. Akutte smerter i bekkenet er smerter som kommer plutselig og ofte forbundet med en konkret årsak. Det kan være vanskelig for den enkelte å avgjøre hvorvidt smertene stammer fra ryggen eller bekkenet.


Smerter i bekken

Hva kan jeg gjøre selv mot smerter i muskler og ledd? Er født med skjevt bekken og har vært plaget mye med bekken , hofte åog rygg hele livet (er 29).

Tips til juleverksted for barn

Festkompaniet har det du trenger for å skape magisk julepynt og -gaver på juleverksted! Tips og ideer hver dag fram til julaften! Sammen med barna brukte hun pepperkakeformer til å trykke ut fine julemotiver i leiren. Juleverksted : tips til ting dere kan lage.


Nå nærmer julen seg med stormskritt, og da er det kjempekoselig å invitere familie og venner på juleverksted. Her finner du fine ting dere kan lage sammen.

Noen tips kan være å sørge for å ha nok små sakser og minilimtuber i hus. Og dersom man har mindre barn med på juleverksted kan det være lurt å ha klippet til og forberedt det som kan forberedes på forhånd. Barn er ikke alltid like tålmodige, og det å sitte å vente på at voksne skal klippe og forberede underveis kan bli langtekkelig. Det og pepperkakene.


Men det kan være vanskelig å finne på fine ting som samtidig er så enkle at selv de mindre barna kan klare det. Her er det samlet idèer som passer til barn fra førskolealder og opp til de nesten voksne. Først: Jippi, juleforumet er åpnet #128515;#128516; Så til spørsmålet.


Jeg eier ikke et eneste kreativt gen, men vil gjerne lage ting til jul med barna mine så de kan kose seg og glede seg og være med på forberedelser.

Steke kyllingfilet i stekepose

Usikker på hva du skal ha til middag? Finn inspirasjon og tips her. Grill kylling sammen med marinerte grønnsaker. Vi har oppskriften. Saftig kylling stekt i panne.


Steke kyllingfilet i stekepose

Pannesteking krever at du står der og følger me og skaper en del os og lukt på kjøkkenet. Stek kyllingfilet i ovnen. Derfor bør du vurdere å steke kyllingfiletene i ovnen. Det er smart om du skal steke mange. Kalkun kan gjerne stekes i stekepose , enten det er hel kalkun, kalkunbryst elller kalkunfilet.


Dette er fremgangsmåten for kalkunfilet. Les steke - og koketips for kylling. Se hvordan du steker hel kylling, kyllinglår, varmer opp grillet kylling og steker kyllingfilet i ovn og i panne. Kyllingfilet er en fantastisk anvendelig råvare som passer til nesten alt.


Steke kyllingfilet i stekepose

I motsetning til andre kjøttyper som gjerne kan serveres rå eller medium stekt , må kylling gjennomstekes. Skal du ha saftig kylling anbefaler jeg å steke en hel kylling, med skinn, i en leirgryte. Skal du absolutt ha disse hersens masseproduserte filletene er stekepose et tips. Maten blir ikke saftigere eller mørere ved bruk av stekepose. Det magre kjøttet egner seg perfekt om du skal dele det opp og trekke i supper eller wokke i gryter, men vil du steke fileten.


Slik steker du kyllingfilet i ovnen. Prisen har også gått ned. Mariner filetene med krydder du liker.

Svart konditorfarge

Svart konditorfarge

På denne informasjonssiden har vi samlet alt du trenger å vite om konditorfarge eller næringsmiddelfarger som kan brukes til baking og matlaging. Kjøp hos Slikkepott. Selve ordet “ konditorfarge ” stammer fra den tiden hvor det stort sett var konditorene som hadde tilgang på slike spennende farger, og naturlig nok har det vært i kaker og baking av iveren etter å bruke farger har vært stor. Disse klassiske konditorfargene kjenner vi fra barndommen.


Rosa pastafarge i ProGel-serien fra Rainbow Dust er en vakker, behagelig rosa konditorfarge som er allsidig og kan brukes i mange forskjellige sammenhenger. Colour Flo Svart er en vakker og mørk svart konditorfarge. Dette er en fin og konsentrert flytende næringsmiddelfarge som kan brukes til mat og baking. Vi svarer på spørsmålene dine, og tar i mot kommentarer og forslag. Svart pastafarge eller matfarge i pastaform (sirupsform) til baking og matlaging.


Og har kjøpt konditorfarge og Odense marsipan, men hvordan bruker jeg det? Knar man det inn, pensler, what? Hjelp - Har ikke sort konditorfarge ! Ro ro til fiskeskjær.


Jeg ville doblet den for sikkerhets skyld og så heller laget muffins av eventuell kakerøre til overs. Farging av marsipan og fondant. Skal du lage en kake utenom det vanlige? Vi gir deg tips om farging av marsipan og fondant.

tirsdag 24. september 2019

Vondt nederst i ryggen gravid

Men det er uansett lurt å trene musklene i underlivet – både mens du er gravid , og etter fødselen. De aller fleste opplever at underlivet normaliseres i løpet av noen uker etter fødselen. Smerter i nedre del av magen. Flere av mine gravide pasienter er bekymret fordi de har vondt i nedre del av magen.


Graviditeten medfører en lang rekke endringer i kroppen, helt fra de første symptomene på at du er gravid , til vondter og plager når du går høygravid. Her er fem typiske gravidplager – og tips til hvordan du kan håndtere dem på best mulig måte. De fleste klarer seg godt Men jeg opplever faktisk ikke at vondt i ryggen er et kjempestort problem for gravide flest.


Jeg opplever mer at det kan være et plagsomt symptom som innimellom krever litt mer oppmerksomhet enn man gjerne skulle ønske seg. Som tidligere nevnt, er passive personer mer utsatt for plager nederst i ryggen , enn de som er aktive. Andre grupper som ofte kan få plager i korsryggen er gravide , eldre og overvektige.


Gravide kan oppleve disse enten på grunn av bekkenplager, eller fordi tyngdepunktet har endret seg og dermed gir økt belastning på ryggen. Sex er nødvendig for å bli gravid , og i et normalt svangerskap kan du også ha sex så ofte du vil. Men for mange gravide kan sexlysten variere under. Ja, det är mindre risk att bli gravid under mensen.

Fineste dikt

Fineste dikt

Med prosent av stemmene gikk Olav H. Hauges Det er den draumen av med seieren i NRKs dikt -kåring. Ingen dikt gir sterkere klang hos meg enn Edgar Allan Poes The Raven. Her er alle de 1beste diktene. Du kan lese de fleste av diktene på 100-listen i Nasjonalbiblioteketes bok-arkiv bokhylla.


Fineste dikt

Er innlegget upassende? Har du et yndlingsdikt? Jeg har flere, men I wandered Lonely as a Cloud av William Wordsworth har alltid vært av spesiell betydning av meg, ikke fordi det er det beste diktet jeg vet av, men fordi jeg har mange minner knyttet til det, også er det utrolig vakkert å lese det høyt for seg selv med b. Det fineste diktet du vet om?


Selv om vi møttes og ble kjent i går, føles det allerede som jeg har kjent deg et år, med matchende interesser og god kjemi, er jeg spent på hvordan fortsettelsen vil bli. Et lite blikk er det som skal til, for å få det slik som du vil, du er nemlig verden for meg, og jeg vil gjøre alt for deg. Dikt om livet – av 20. I går var det Verdens poesidag, og her på VG Nett markerte vi dagen ved å be dere lesere sende inn sine egne dikt.


Responsen ble formidabel. Mer enn 7VG-lesere sendte inn bidrag i løpet av. Du er det aller fineste her på jord! Når en stjerne faller Fang. For meg er det ingen fjelldikt som kan måle seg helt med dette, selv om det finnes flere gode.


Kostymer til barn

Kostymer og tilbehør til alle anledninger. Se utvalget og bestill her! Finn din favoritt, og bestill her! Se vårt store utvalg. Gode Priser og Lynrask Levering!


Sjekk ut vårt brede utvalg kvalitetesleker - Rask levering - Kjøp her!

Skal de yngste kle seg ut? Da har du kommet til riktig sted. Her finner du alt du ønsker deg, og vi hjelper deg gjerne hvis du har noen spørsmål. Kanskje inviterer du venner og bekjente til en skikkelig gjennomført temafest?


Du vil finne mange forskjellige kostymer , tilbehør og andre utkledningsartikler. Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Norges største leketøykjede!


Billige leker på nett.

La barnet ditt kle seg ut som sin favorittfilmkarakter, et skummelt spøkelse, zombie eller en vampyr. Og siden Halloween har tatt av skikkelig også her til lands, er jo utvalget av barnekostymer adskillig større og bredere, enn det var for bare noen år siden. Finn kostyme til ditt barn her, her har vi samlet flere flotte kostymer som KAN kjøpes til reduserte priser.


Se det store utvalget!

Når får barn tenner

Nu eenvoudig online boeken! GigaGunstig is dé site om By Far te vergelijken! Barn blir født uten tenner , da ligger tannanleggene skjult i kjevene.


Når får barn tenner

Den første tann bryter vanligvis frem ved 6-måneder. Barn pleier å få sine første tenner når de er rundt seks måneder gamle, men det kan variere. Like etterpå følger de to fortennene i overkjeven. Bare barn med økt risiko for hull i tennene trenger tilskudd av fluor utover fluortannkrem, så man skal alltid vurdere behovet før en gir fluor.


Det er mulig å få hull i alle tenner – også de første melketennene. Munn og tann Barn og tenner. Barn får som regel sin første tann rundt seks måneders alder. Gode tannpleierutiner bør innarbeides allerede når den første tannen dukker opp.


Tannpuss morgen og kveld med fluortannkrem er anbefalt for friske og sunne tenner. Det er forskjellig fra barn til barn når tennene vokser ut. De fleste opplever imidlertid at babyen får sine første tenner i undermunnen i en alder av 6-måneder. Da får du opp energiinnholdet samtidig som du tilfører sunne fettkilder. Det er ikke alle barn som har like mye å gå på.


Hvis du er bekymret for inntaket av mat hos barnet ditt når tennene står på som verst kan det være nyttig å ta en tur innom helsestasjon for en ekstra veiing og eventuelt en samtale med helsesøster.

mandag 23. september 2019

Sy gardiner selv

Sy gardiner selv

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Sy gardiner selv

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Gode priser på gardiner hos Ellos. Rask og enkel handel på Ellos. Sjekk ut Sy Liftgardin Selv Oppskrift. Sy rettsøm overfor lommene (ikke over dem).


Ved å kjøpe gardin stoffer og sy dem selv , kan du få akkurat den gardin du ønsker deg. Hvis man ikke har prøvd å sy gardiner før, kan man finde gode veiledninger på vores nettbutik. For å sy sine egene gardiner har man bruk for en symaskin. Selv måler jeg fra gardinopphenget og til nederkanten av listen under vinduet, og så legger jeg til cm. Hvis gardinene skal gå helt ned til gulvet, måler jeg til listen og legger så til cm.


Bare det å finne det perfekte gardinstoffet som står perfekt til resten av rommet kan være en utfordring i seg selv. Trenger du hjelp med gardiner og søm, enten det gjelder gardinsjal, liftgardiner, eller blondegardiner, så hjelper vi deg gjerne. Ved små, lave vinduer, kan det være lurt å plassere rullegardiner et godt stykke over vinduet.


Navn jenter

Let ikke lengre, vi har det du trenger. Finn jentenavn til babyen din. Se populære, vanlige og sjeldne jentenavn. Se navnestatistikk med topplister for jentenavn. Vi gjør oppmerksom på at det ikke er sikkert at alle navnene i listen vil godkjennes til bruk på små barn.


Navn jenter

Liste over norske kvinnenavn inneholdende fornavn som forekommer flere enn 2ganger i Norge. Navnene trenger ikke å ha en historisk bruk i Norge, da fornavn brukt av innvandrere vil listes sammen med andre. Som du ser er flere av disse navnene vanlig i Norge i dag, mens noen kanskje ikke er fullt så vanlige. Leter du etter et norrønt navn til en jente ? Da har du kommet til riktig sted!


På denne siden finner du en alfabetisk oversikt over en rekke norrøne kvinnenavn. Hvis du leter etter et navn til en jente har denne siden akkurat det du trenger. Liste over kvinnenavn med norrøn opprinnelse er en liste over kvinnenavn som var brukt i norrøn tid.


Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Da var mange ord som ligner på navnene lite kjent. Eksempler på slike navn er Analius, Blostrup, Dille, Drua og Gammel, sier Utne. Noen eksempler på navn fra romersk mytologi er Flora, Janus, Lara, Luna og Amor.


Gave til mannen som har alt

Vi hjelper dem som trenger det mest - uansett hvem, uansett hvor, uansett hvorfor. Et godt og livreddende alternativ til tradisjonelle gaver. Gaven som redder liv. Støtt oss ved å gi din gave her.


Gi ham en opplevelse i gave.

Se utvalget av opplevelser til menn. Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Leter du etter en morsom gave til mannen? Rask og nem bestilling. Da finner du noe hos oss.


Prøv vår gavegenerator! Er du på jakt etter unike gavetips til han som har alt ? Da vil du nok sette stor pris på denne listen.

Her får du nemlig særdeles smarte gavetips til han som har alt , altså til både gutter og menn. Trenger du gavetips til mannen som har alt ? Nederst i saken finner du listen over julegavene mannen selv sier at han ønsker seg i år. Mens kvinnen gjerne har flere ting på ønskelisten sin, er det flere menn som ikke vet hva de ønsker seg til jul, viser undersøkelse gjennomført av Respons Analyse for DNB. I kategorien gave til han finner du gaver til menn i alle aldre.


Det kan være vanskelig å kjøpe gave til han som har alt.

Gave til nyfødt baby

Baby-gave med personlig preg. Lag selv med foto og tekst. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Gaver til han, henne, mamma, pappa og venner. Vi har gaver som passer til alt.


Prøv vår gavegenerator! Er du på utkikk etter en barselgave til den nyfødte? Da har du kommet på riktig sted. Her vil du finne tips til gave til baby i alle prisklasser, og som kan passe både som gave til nyfødt gutt og jente.


Ser du etter en gave til en nyfødt ? Da kan vi hjelpe deg. På denne siden får du gode gavetips som kan passe godt til en liten nyfødt , baby. Hvis familien eller vennekredsen beriges med en nyfødt baby , så er det oplagt at give en gave til den nyfødte, men hvad giver man helt præcist til en nyfødt ? Det kan nemlig være svært at komme på en god gave , hvis man ikke tidligere har købt så mange gaver til de helt små. Gave til nyfødt : Er der kommet en lille baby i familien eller vennekredsen?


Her får du over idéer til bedste barselsgave til baby. Se alle de populære barselsgaver, hvadenten det er din søster, kæreste, datter eller veninden, som har fået en lille baby. Du får også eksklusive rabattkoder, de siste nyhetene, tilbudene og råd om baby og barn!


Hvor store eller små gavene skal være, avhenger selvsagt hvor nære du er familien. Om du er søster, svigerinne eller kanskje gudmor, vil det kanskje være naturlig med en større gave enn til venninner, naboer og andre slektninger.

fredag 20. september 2019

Kokt torsk tilbehør

Stort utvalg av Annet tilbehør. Alle varer på lager! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser! Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. MINE BESTE TORSKERETTER.


Kokt torsk tilbehør

Torsk er en ganske nøytral fisk, men sammen med godt tilbehør blir det til det reneste festmåltidet enten det er hverdag eller fest. Denne oppskriften med torsk er en klassiker som aldri går av mote. Med gulrotstuing ved siden og knasende bacon på toppen er dette en tradisjonsrik rett for hele familien. Server torsken med kokte poteter, sprøstekt bacon og gulrotstuing. Tips: Bruk gjerne en annen hvit fisk slik som sei, kveite, lyr eller hyse til denne retten dersom du ikke får tak i torsk.


Nydelige torskeretter finner du her. Andre deilige fiskeretter. Sandefjordsmør er perfekt saus til kokt fisk som torsk , laks, kveite og annen fisk. Pass på at sausen ikke koker.


Vi bruker gjerne utrykket kokt torsk noe feilaktig. Slik trekker jeg torsken : Først skjærer du fisken i passelige stykker. Kok opp godt med vann i en stor kasserolle. Denne fabelaktige råvaren er en kulturbærer av rang og faktisk også vår mest spiste fisk. Det er typisk torsk å være god.


Nytrukket torsk smaker nydelig. Samme oppskrift kan også brukes til skrei.

Gravid kvalm

Høy kvalitet og 9 nøyaktige med anonym og rask levering. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


Les mer på Apotek 1. De første månedene er de mest kritiske for fosteret. Er du gravid og mye kvalm ?

Svangerskapskvalme er ganske vanlig, men sjeldent farlig for deg eller barnet. Mange som rammes av svangerskapets klassiske morgenkvalme, er enige om at navnet er misvisende. Der er nemlig ikke bare om morgenen man er kvalm.


Dessuten kan det dreie seg om alt fra å være kvalm i et par dager til å kaste opp hver dag i flere måneder. Var du veldig kvalm da du gikk gravid med førstemann, men er mindre kvalm denne gangen, betyr altså ikke det at du venter det andre kjønnet nå. Når kommer kvalmen i graviditeten? Men hvorfor blir man så kvalm ? Forfatterne av studien skriver at nivået av humant choriongonadotropin (hCG) når en topp ved omtrent til uker etter siste menstruasjon.


Her finner du informasjon om graviditeten uke for uke, svangerskapskontrollene, vanlige plager og hva du bør passe på som gravid.

Mange forveksler også tegn på at det faktisk er menstruasjonen som kommer og ikke at man er gravid.

Bursdagskaker barn

Bursdagskaker Gode kaker hører til en bursdag, enten det er for de store eller små. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri. Ingen bursdag uten kake.


Lag en saftig og smakfull sjokoladekake, kremkake, marsipankake eller cupcakes.

Her finner du våre beste oppskrifter på bursdagskaker til barn og voksne. En bursdag er spesiell for den som skal feires. Kamerater og venninner gleder seg. Tanter og onkler like så. Vi vet jo at alle barn har store forventninger til bursdagen sin.


Men også voksne har jo lov å glede seg… Jeg lager bursdagskaker som er personlige, akkurat slik du syns den bør være. I dette innlegget viser jeg morsom mat og kaker du kan lage til barnebursdag! Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter.

For mange barn er regnbuer det morsomste å tegne fordi de får brukt alle fargestiftene på en gang. Regnbuen er laget av Non Stop. Barna vil nok gjerne være med og pynte denne bursdagskaken! Her er oppskrift og fremgangsmåte for regnbuekake. Vår enkle oppskrift på sjokoladekake i langpanne gir deg en saftig og luftig sjokoladekake som barna elsker, og passer perfekt til å lage dekorative bursdagskaker.


Helsestasjon sarpsborg

Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt.


Helsestasjon for ungdom (HFU) er et gratis tilbud til alle unge mellom - år. Du kan komme til HFU når du føler behov for å snakke med noen om spørsmål, bekymringer eller plager som opptar deg. Kontoret har ulike åpningstider, og du må bestille time.


Sarpsborg kommunes offisielle nettsider. Ring eller send en mail for å bestille time. Anne Gyro Karlsen sluttet som fastlege 1. Karlsen tilbyr timer både tidlig om morgenen, på dagtid og kveld. Pris pr konsultasjon er kr 80- pluss evt tillegg. Vi skal tilby mye mer enn kun å være et treningssenter.


Helsestasjon sarpsborg

Dette setter stort press på oss, noe vi håper å kunne leve opp til. Helsedirektoratet har utarbeidet en prototyp på et verktøy for beregning av behov for bemanning i helsestasjon 0-år. Nå ønsker vi å teste funksjonalitet, og om den oppleves som nyttig for ledere i planlegging av virksomheten. Sentrum helsestasjon fra , Østfold. Er dette ditt firma?


Skjeberg helsestasjon fra , Østfold. Super pris, det finnes ikke bedre! Fredrikstad av stolte skuter med majestetiske rigger og ungdommelig mannskap. Den er bemannet med helsesøster og. Olav Haraldssons gate inngang Oscar Pedersens vei.


Helsestasjon sarpsborg

Strikk baby

Velkommen til DROPS Design! Her finner du mer enn 120. Garnpakken inneholder oppskrift og alt garnet du trenger for å strikke genser og lue.


Garntypen er det Zarina – et italienskt kvalitetsgarn i myk og elastisk 1 merinoull som kan maskinvaskes. Både design og garn er eksklusivt for Bluum. Olaug Kleppe, Kari Haugen.

Strikkes på pinner og 3. Designene i denne hentesett katalogen strikkes i Dale Baby Ull som er spunnet av den beste kvalitetsullen fra merinosauen. Baby teppe strikket med Cotton Merino på pinner nr. Baby oppskriftene har Målfrid oppskalert fra utvalgte dukke oppskrifter på hennes dukkestrikk nettsted.


Denne siden ble sist oppdatert 02. Noen oppskrifter fortjener å være gratis, for hvem trenger vel ikke en kjappstrikka lue og et par deilige tøfler? Last ned og kos deg med å strikke disse - de er supre gaver og fine til både han og henne.


Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her!

Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer.

torsdag 19. september 2019

Blod i urin gravid

Blod i urinen kan komme fra blødningskilder hvor som helst i urinveiene. Urinveiene består av to nyrer, nyrebekken og urinledere , samt en urinblære og et urinrør Avklaring av blod i urinen (hematuri) er viktig, men hos mange pasienter vil man ikke finne noen forklaring, spesielt ved ikke-synlig hematuri. Det kan enten være makroskopisk hematuri, det vil si at man ser det med det blotte øye, eller mikroskopisk hematuri, som man ikke ser med øyet, og det må påvises med stix, eller det kan sees i et mikroskop, sier Lommelegens sjefsvarlege, allmennlege Brynjulf Barexstein. Er gravid i 38`ende uke og i går trodde jeg fødselen var i gang, hadde store magesmerter og blødde mye.


Blod i urin gravid

Men så viser det seg at blodet kom fra urinveiene. Jeg tisset altså blod , ble etterhvert sendt til legevakten, og etter fire timers vente tid sent hjem. Det var ingen tegn til bakterier i urinen bare blod. Er nå veldig bekymret. Ketoner er et biprodukt av denne fettforbrenningen, og ketoner er sure forbindelser (gir lav pH-verdi).


Blodet blir surt – derav det andre ordet for ketoacidose: syreforgiftning. Ketoner i blod eller urin forteller oss med andre ord at cellene sulter. Blod på slutten av en urinering kan gjerne stamme fra blæren, mens blod først i vannlatingen stammer gjerne fra urinrøret. I mange tilfeller finner man ikke ut av hva det skyldes - og man antar at det dreier seg om små rifter i slimhinnen.

Tabelltrekk 7101

Tabelltrekk og prosenttrekk for skattekort Arbeidsgiver trekke skatt etter informasjonen i skattekortet ditt. Enten etter tabell (tabellkort) eller prosent (prosentkort). Tabelltrekk tar hensyn til det ved å variere satsen automatisk etter hvor mye man mottar i lønn.


Systemet består av ulike tabellnumre som gjør at også forventede tillegg og fradrag blir lagt til i beregningene. Hensikten med tabelltrekk er å sørge for at du betaler nok skatt gjennom hele året, slik at du unngår å få baksmell på skatten. Skatt, jobb-bytte og tabelltrekk. Er det noko du lurar på i løpet av helga, ta gjerne ein tur innom sk. Der finn du svar på det meste om skatt.


Jeg forbeholder meg INGEN rettigheter. Denne siden går under lisensen cc by-sa 3. Her finn du ein elektronisk versjon av trekktabellane. Trekktabellane viser kor mykje skatt arbeidsgjevaren skal trekkje dersom du har eit skattekort (skattetrekksmelding) som viser ein tabelltrekk.


Har du prosenttrekk, er det prosenten som skal trekkjast som blir vist. This is an easy and very safe solution, no special equipment necessary. Har forsøkt å lese meg opp men jeg blir ikke klokere.


Trekktabellene viser hvor mye skatt arbeidsgiver skal trekke dersom du har et skattekort som viser en. I år kjøpte jeg meg bolig, lån på tre mill. De to siste sifrene i trekktabellnumrene angir om du har et fradrag- eller tilleggsbeløp til inntekten (utenom personfradrag og minstefradrag).

Voksi urban salg

Stort utvalg av Voksi. Fri frakt ved kjøp over 499. Se vårt store utvalg av dameklær. Bekijk nu ons uitgebreide assortiment Voksi. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Voksi urban salg

Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. I Voksi er vi opptatt av dyrenes ve og vel og har derfor valgt å bruke fuskepels. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Vognpose, Vinter, Vannavstøtende,. Her vil du med jevne mellomrom kunne finne utvalgte Voksi -produkter på salg.


For å være oppdatert på når vi legger ut produkter til nedsatt pris, meld deg opp til Voksi sitt nyhetsbrev. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Hos oss på Jollyroom finner du et stort utvalg av gode vognposer, fra populære varemerker som Nordlys, Petite Chérie, Voksi og Beemoo. Her snakker vi vognposer til baby , så vel som vognposer til de litt større barna – selvsagt er de alle slitesterke, lune og varme.


Voksi lager lekre, varme og lune vognposer der babyen kan sove trygt og godt på slike trilleturer. Vognposene finnes både i lette sommervarianter, eller den klassiske vintervognposen med dunfylte kanaler som både varmer og puster. Med det norske merket Voksi sørger du for at ditt barn sover godt i de beste materialene naturen har å tilby. Voksi bruker bare naturlige materialer i sine produkter , og forsøker å etterlate så lite avtrykk på naturen som mulig under produksjon.

onsdag 18. september 2019

Hvordan smelte sjokolade

Saken er at sjokolade smelter allerede ved ca grader. Altså lavere enn vår kroppstemperatur som betyr at den, bokstavelig talt, smelter i munnen. Vannbad - hva er det? Om du har sjokolade direkte i en kjele som du setter på plata blir det veldig fort for varmt. Derfor anbefales det alltid å smelte sjokolade i et vannbad.


Hvordan smelte sjokolade

Da har du kontroll på prosessen, og unngår at sjokoladen smelter for fort. Mørk sjokolade tåler å bli varmet opp til grader. Mens melkesjokolade og hvit sjokolade , som inneholder tørrmelk, begynner å klumpe seg rundt grader. Jeg har selv opplevet at å smelte samme type sjokolade noen ganger gir perfekt resultat mens jeg andre ganger har sittet igjen med en grøtete masse det nesten er umulig å bruke til noe som helst. Den utvilsomt mest nerdete måten å smelte sjokolade på er å vakuum-pakke den og ha den i et temperaturregulert vannbad.


Siden smeltepunktet for sjokolade er rett over grader kan man f. Er sjokoladen temperert riktig, har den begynt å stivne med en jevn farge. En raskere måte å temperere sjokolade på som også gir et godt resultat. Hvis sjokoladen griper tak i, ta pannen ut av varmen og rør litt vann, ss om gangen, rør til sjokoladen er glatt og blank igjen.


Denne restaurerte sjokoladen vil være fin å bruke i en frosting eller fylling, men du vil ikke kunne bruke den i en oppskrift der sjokoladen må settes opp.

Gravid sover dårlig

Sleepwell Forte kan hjelpe for sunn, jevn og god nattesøvn! Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme.


At man sover dårlig , spesielt på slutten, er hormonelt betinget. Jordmor ved jordmorsenteret, Marie Svedberg, forteller at det er lite å gjøre med plagene. At du sover dårlig , spesielt på slutten, er hormonelt betinget. Det er vanlig å ikke finne gode sovestillinger, ha vondt i bekkenet og plages av leggkramper. Nå som da, absolutt ingen plager.


Men jeg sover så lett og urolig, drømmer mye. Det virker ikke som jeg havner i dyp søvn, ofte må jeg på do i 4-tiden, og da sover jeg iallefall elendig etterpå! Jeg er såå trøtt og uop. I starten sover du kanskje mer, i slutten mindre.


Men jo mer du stresser med at søvnen er annerledes, mindre, mer avbrutt og oppstykket, jo mer vil det påvirke deg og hverdagen din. Her er mine råd til deg! Er gravid i uke 3 sover kjempe dårlig for tiden.


Vondt å sove på rygg, vondt å sove på sidene. Finner ikke en god stilling lenger. Les også Er jeg gravid - dette skjer med kroppen store NEI når du er gravid. Diskuter med andre som nylig er blitt gravide. Se denne fantastiske vidoen fra befruktning til fødsel!


Noen av tegnene er det mange som får den siste uken før man skal ha mensen, så dette er absolutt til forvirring når man går der og lurer på om man er gravid.

Gave til mor 60 år

Gled en fersk -åring med gaveabonnement på Vi over 60! Bestill gaveabonnement her! Nyttig og inspirerende lesestoff. Ring eller send oss en mail her.


Finn den perfekte opplevelsen i års gave til mamma. Mer enn 1opplevelsesgaver!

Gi mor en utrolig opplevelse! Vi tenker i opplevelser, drømmer om opplevelser og lever dem ut. Skreddersy en unik gave til mor med et morsomt bilde og tekst, bestill nå. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter.


En gave som priser åringen! Uansett hva slags gave du har lyst til å gi bursdagsbarnet, har vi et komplett utvalg til deg her på gaveideer. Og har som mange andre absolutt alt!


Mamma fyller år.

P Trenger tips til hva man kan gi sin mor i års gave ? Setter pris på alle tips! Fint, da bør du sjekke ut tingene nedenfor som passer utmerket å gi bort i -årsgave. Finner du ikke det du ser etter, kan du bare klikke deg videre på nettstedet vårt for flere tips til morsomme gaver. Vi håper dette kan hjelpe deg på vei til å finne den perfekte års gave.


Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave ?

Verdens beste sveler

Verdens beste sveler

Først som et dugnadsprosjekt fra de ansatte. Med årene utviklet skikken seg til et forventet serveringstilbud blant passasjerene. Selskapets svelerøre er i dag landets mest kjente, så kjent at man kan kjøpe krus med oppskriften trykket på om bord.


Sveler og ferjer hører sammen. Ferjeselskapet Fjordlaget en konkurranse om hvem som hadde de beste svelene. Anne Aarskog fra Hordaland vant, og her er hennes oppskrift på sveler. Jeg har laget mye sveler , eller lapper som vi kaller dem.


Jeg bruker tilnermet samme oppskrift, men bruker ikke hjorthornsalt fordi jeg syns det smaker. Verdens beste lapper, hentet fra mammas oppskriftsbok! Disse lappene er utrolig gode og luftige!


Mamma har alltid vært flink til å lage mat, kaker og gjærbakst, så det var ikke dumt å ta en titt i oppskriftsboken hennes. Lapper, kefirslapper, natronslapper, sveler eller moffeloffer? Følg oss på facebook! Akevitt Asiatisk BBQ Bergen Besti Flokkurinn Bestos Beste blomsterdalen Blåskjell Curry Dessert Drink Elsker fisk Gin Gresk Grill Grillmat Halloween Hamburger Hardangersider Island Jul Kake Klippfisk Lam Marengs Mat Middag Musikk Musikkvideo Norwegian Voyage pasta Pavlova Pikekyss Rips Rognebær.


De kan gjerne serveres med rårørte bær og litt lettrømme eller yoghurt naturell oppå. Stek svelene på størrelse med en asjett til formiddagsmat eller små sveler til dessert.

Populære innlegg