torsdag 17. januar 2019

Wenches kjøkken eplekake

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Krydret eplekake i langpanne Fantastisk god eplekake som egner seg godt til frysing.


Dette trenger du: 5g mykt smør 5g sukker 5g hvetemel ss bakepulver ts kanel ts vaniljesukker ts. Har du fått med deg disse. Bestemors hage: Vi m ha eplekake 29.


Legg bakepapir en langpanne og pensle med litt smelta margarin. Toppet med fløtekaramelliserte epler blir den både litt skummelt og eventyraktig og perfekt til Halloween-festen. Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon. En saftig eplekake er noe som blir tatt godt imot blant både store og små.


Wenches kjøkken eplekake

Kaken passer utmerket å servere på dugnad eller i barnebursdag. Om høsten får du friske, sprø norske epler i sesong, som gjør kaken ekstra god på smak. Dette er en god og stor oppskrift på eplekake.


Sett et frossent kakestykke et par minutter i mikroen - og vips - så har du perfekt temperert eplekake klar til servering, gjerne med en kule vaniljeis. Ekstra saftig eplekake i langpanne. Det er noe helt spesielt med eplekaker.


Wenches kjøkken eplekake

Smaken er vidunderlig velkjent og bare duften av krydder og frukt i skjønn forening lokker store og små ut på kjøkkenet for å få en smak. Aller best er det når man kan lure seg til en liten prøvesmak mens kaken fremdeles er varm. Wenches kjøkken eplekake. Marianne fra Lykkemat har laget en meget enkel eplekake som kan stekes i paiform. Den tar ikke mer enn minutter å lage.


En enkel og fin middagsutfordring for husets ungdommer å prøve seg på. Server kaken lun med krem eller is. Denne må dere bare prøve, det er de beste muffins jeg har smarkt.


Wenches kjøkken eplekake

Eplemuffins Denne porsjonen rekker til omkring muffins. Varm stekeovnen til 1ºC. Bland sammen hvetemel, sukker og bakepulver. Rør melken ut i det smeltede smøret og visp inn egget. Her serverer vi med vaniljesaus, men varm eplekake med pisket krem er også uimotståelig godt!


Bytt ut epler med rabarbra for å lage rabarbrakake. Eplekake som alle blir glade for på høsten. Helt, helt nyyydelig eplekake ! Fremgangsmåte: Pisk mykt smør og sukker til smørkrem.


Oppskriften er til stor langpanne. Tips til Kjøkkenet. Saftig eplekake med sukrin. Siste tirsdag i september er Den Norsk Epledagen.


Hvorfor ikke feire med en utradisjonell eplekake med cottage cheese og uten tilsatt sukker. Eplene gjør kaken søt og saftig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg