torsdag 10. januar 2019

Vask tørk kombinert

Blant alle vaskemaskintyper er det gjennomsnittlige lydnivået på dB, mens det for vaske -tørkemaskiner er dB. Vasker og tørker opp til 6kg nonstop. Vask og tørk opptil kg eller bare vask opptil kg.


Tørke vasken skånsomt til ønsket tørkegrad ved hjelp av AutoDry.

Unik trommeldesign for effektiv og skånsom vask med jevn. Perfekt når du ikke har plass til to maskiner. Siden en kombinert vaskemaskin må klare både vask og tørk , kan den ikke designmessig være helt optimal for begge delene, mener Laitala. Basert på kundetilbakemeldingene på slike produkter, virker det som de klarer vask bedre enn tørkingen. Går lettere i stykker.


Ifølge det australske forbrukernettstedet. En vaske - og tørkemaskin vil ofte fungere slik at den kan vaske et høyere antall kilo tøy enn den kan tørke.

Endelig, en kombinert vaskemaskin og tørketrommel som tørker like bra som den vasker, så du kan ta farvel med hårføneren din. AutoDry gir effektive vaske - og tørkeresultater. Kapasiteten er et spørsmål om hvor mye tøy du henholdsvis kan vaske og tørke av gangen. Du kan alltid bruke enten vask eller tørk. Maskinen har også innstillingen Non-Stop vask og tørk hvor det er mulig å velge et program hvor maskinen går direkte fra vask til tørk uten at du behøver å gjøre noe.


Man kan også stille inn vasken med utsatt start på opptil timer slik at den er ferdig når det best passer deg. Dette skyldes trommelens innretning, fordi det kreves mer plass for å tørke enn for å vaske tøy. Du slipper dermed å ha to maskiner stående på vaskerommet, noe som både er effektivt og plassbesparende. Kombinerte vask - tørk maskiner kan, som navnet tilsier, både vaske og tørke klær i samme enhet. Med en kombinert vaskemaskin og tørketrommel trenger du ikke tenke på å måtte plassere to produkter, her får du alt i ett!


Candy, Bosch, LG, og Siemens. Ingen produkter ble funnet som passer dine valg. Alltid lave priser. Norges raskeste nettbutikk! På mindre enn en time vaskes, skylles, sentrifugeres og tørketromles vasken med minimalt strømforbruk.


Fjern en før du legger til et nytt element.

Hvorfor ikke kombinere begge produktene, slik at du sparer bade tid og plass. Er du på utkikk etter en ny vaskemaskin eller tørketrommel? Vaskemaskin og tørketrommel i ett finner du her. Hvor man kan starte tørkeprogrammet for seg selv.


Og vi var bare supert fornøyde, så lenge det var bare vi to. Tok lite plass på badet, fungerte ypperlig til å vaske klær, funket fint til å tørke sengetøy og håndkle. Det som er negativt er at det kun er en temp på tørketrommelen, så det som helst skal tørkes på svak varme kan man ikke bruke den til. Har en liten mini-leilighet og et bad der det bare er plass til én maskin.


Bestill på nettet, det er både raskt, enkelt og billig. Har hatt en gammel tørketrommel i kjelleren, men nå er jeg litt lei av å fly opp og ned to etasjer til tørketrommelen. Liste over de vask - tørk maskinene som klarer seg best i test , og best blant 6anmeldelser. Se vårt utvalg av kombimaskinert vask og tørk.


Best i test : De beste vaskemaskin. Spar plass med en kombinert vaskemaskin med tørketrommel fra LG.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg