tirsdag 22. januar 2019

Forslag til julebord

Forslag til julebord

Show, middag og hotell i Bergen. Bestill alt på ett sted her! Gunstige pakkepriser. Opplev konsertbyen Bergen. Kjøp komplett pakke med hotell. Lokaler til ditt julebord.


Dersom du ønsker å arrangere julebord Oslo og ta deg av alt selv trenger du ikke bare mat, drikke og underholdning, du trenger også et lokale! På denne siden finner du selskapslokaler i forskjellige størrelser som egner seg godt til julebord. Enten du skal invitere vennegjengen eller arrangere guttas- eller jentenes julebord , her gir vi deg gode forslag til menyer, og tips til å arrangere tidenes julebord ! Tips til julebordet. Trenger du julebordtips?


Uansett hva slags arrangement du planlegger er det alltid en fordel å være tidlig ute. Dette gjelder spesielt for selskap og tilstelninger som er sesongavhengig, slik som julebord. Skal du arrangere julebord med jobben? Vi har samlet alle våre ideer og forslag til et litt annerledes julebord for bedrifter i Oslo. Våre konsepter inneholder morsomme aktiviteter, god mat og flotte lokaler så her får du garantert gode tips og forslag til å arrangere et annerledes julebord i Oslo for din bedrift.


Forslag til julebord , SERIØST! Her vil du finne alt fra det tradisjonelle julebordet, julelunsj og -show, til julebord tilpasset for bedrifter og julebordcruise. Hei Jeg har fått gleden av å arrangere en julebords-lek på jobben. Dette skal være litt tidsfordriv før vi setter snuten mot en restaurant for å hygge oss resten av kvelden.


I fjor ble det arrangert rebusløp i jobbens lokaler så det bør være noe nytt i år og jeg står helt fast når det gjelder ide. Da er TøttTøtt`s forslag en vinner. Du kan få svar på spørreundersøkelsen i god tid før julebordet, så blir det mindre stress den dagen. Fra velkomstgløgg til bordsetning gir ikke så mye tid til å jobbe, man skal jo ha litt gløgg selv også! Det kommer dager etter julebordet også!


Forslag til julebord

Hva er dere beste ideer til et vellukket julebord ? Vi må lage det billigst mulig da vi må betale gildet selv. Skal leie lokaler og få maten tilkjørt så det er det ikke så mye å gjøre noe med men hva med underholdning o. Hva med et julebord med smell? Eller hva med et konkurransepreget julebord med paintball eller rally? Det finnes massevis av andre typer spennende julebord også. Dersom du er på jakt etter en helt spesiell stemning kan et julebord i villmarken, på reinsdyrskinn og med viltgryte på bålet være tingen.


På Color Magic og Color Fantasy kan du nyte julebordet til sjøs i godt selskap og handle julegaver og julemat. Julebord og julefest - dette serverer du! På jakt etter inspirasjon til julens mange selskaper? Uansett om du ønsker å servere lutefisk, rakfisk, pepperkaker eller snacks – de beste tipsene får du her. Jeg er med i julebordskomiteen på jobb, og er på jakt etter gode tips til underholdning og leker som kan passe for en stor gjeng (ca stk), der noen kjenner hverandre godt, mens andre ikke kjenner så mange.


Forslag til julebord

Vet at mange ikke liker leker - men vi har prøvd det også tidligere år, og det ble gansk. Gruppene får i utfordring å dikte hver sin sang om bedriften. De får tildelt kjente pop-melodier de skal skrive tekst til. Deltakerne får noen stikkord vi ønsker de skal få med i sangen – for eksempel bedriftens visjon og verdier.


En musiker bistår med å få rim og rytme til å gå opp. Så er det klart for Melodi Grand Prix! Sanger til julebord.


En julebordsang kan omhandle julen, venneflokken, firmaet, året som gikk eller det kan være matsanger som altså omhandler maten dere spiser. Slike sanger til julebord kan være morsomme, litt groteske eller bare koselige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg