fredag 25. januar 2019

Benkoppvaskmaskin test

Benkoppvaskmaskin test

Lagervarer leveres neste virkedag. Benkoppvaskmaskin hos WhiteAway. PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! I vår presentasjon av benkoppvaskmaskiner har vi først og fremst sett på eksterne uavhengige tester, primært fra danske og svenske forbrukerorganisasjoner.


Benkoppvaskmaskin test

De får en kort presentasjon under, og vi linker også direkte til testene slik at du selv kan lese mer. Hos Test -oppvaskmaskin. Vi har sammenlignet best i test oppvaskmaskiner på bakgrunn av deres anmeldelser fra brukerne og er dermed kommet frem til hvilke som brukerne er mest tilfreds med.


Sammenlign oppvaskmaskiner og se hvilke som er best i test. Om du skal kjøpe ny oppvaskmaskin og vil vite hvilken som er den beste akkurat nå, har du kommet helt rett! Skal du ha benkoppvaskmaskin ? Hvis du bor alene eller har et lite kjøkken, kan benkoppvaskmaskin (også kalt kompaktoppvaskmaskin) være noe for deg.


Kvaliteten på disse maskinene har skutt i været i løpet av de siste årene, mens prisen har holdt seg under prisen på en standard oppvaskmaskin. En benkoppvaskmaskin forbruker typisk til mindre strøm og vann enn en stor oppvaskmaskin. Samtidig slipper man å måtte vente på å fylle opp oppvaskmaskinen tilstrekkelig for å kunne kjøre en vask, eller å kjøre en oppvask i halvtom maskin. Som oftest vil en benkoppvaskmaskin bli plassert på kjøkkenet.


Bronsemedaljen går som nevnt til Miele. Dette har vært det viktigste elementet i totalkarakteren til Forbrukerrådet. Husqvarna har vært inne til test.


Men finleser du resultatene hos Forbrukerrådet kan den likevel være et godt kjøp: Den er nemlig både billig og vasker renest av alle maskinene. Vi håper artikkelen kan hjelpe deg med å finne den perfekte oppvaskmaskinen til dine behov. Kjøpe ny oppvaskmaskin?


Vi fører et stort utvalg av oppvaskmaskiner i alle prisklasser! Finn din oppvaskmaskin hos oss. Det danske forbrukermagasinet Tænk har gjort en stor test av oppvaskmaskiner – hvor disse maskinene ble best i test.


Lenger nede i artikkelen kan du lese mer om hvilke egenskaper som er vektlagt i testen. Disse to oppvaskmaskinene fra Bosch ble best i test hos Tænk, med poeng. Er du ute etter en liten oppvaskmaskin som kan plasseres på benken? Vi har en rekke benkoppvaskmaskiner som passer like godt på hybelen, som på hytta og mindre kjøkken.


Se tester av Bosch og Miele mfl. Jumboplassen i testen går til Ikea-modellen, som bruker for mye strøm og vann på hovedprogrammet. Best i test : Hvitevarer og husholdningsapparater fra Bosch.


Designpriser viser også at de med fordel kan vises frem på kjøkkenet. Dette må imidlertid vurderes opp mot hvor mye servise du trenger å vaske opp. Om du ofte har gjester til middag, kan det kanskje være bedre å investere i en vanlig oppvaskmaskin fremfor en benkoppvaskmaskin. Kan kobles til enten varmt eller kaldt vann og har doble varmeelementer.


Med denne smale oppvaskmaskinen får du plass til mye mer oppvask enn i en benkoppvaskmaskin , og minimum det daglige forbruket til husholdning på tre til fire personer. Det er et godt valg om du både ønsker og trenger en oppvaskmaskin med god plass, men også ønsker og trenger skapplass.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg