onsdag 9. januar 2019

Tullsa regntrekk

Vi har stort utvalg av regntrekk til trilleturen. Kjøp enkelt på nett her! Relevante fordeler i småbarnstiden. Barnas Hus butikk her. Finn laveste nettpris her.


Et unikt regntrekk med 1 refleksmateriale som gir optimal synlighet i mørket.

Tullsa regntrekk passer de fleste liggevogner på markedet, og er laget i PE-belagt polyester som er både skitt- og vannavvisende. Trekket kan brukes både som regn-, snø og vindbeskyttelse. Praktisk glidelås som gjør regntrekket lett å ta av og på. Tullsa barnesele passer alle barnevogner og tilpasses enkelt til å passe barnet.


Fra årets e-handler Lekmer. I vårt norske vær er blant det viktigste å kjøpe til vognen Tullsa regntrekk og Tullsa hjulbeskyttelse. Tullsa sine universal regntrekk er i svært høy kvalitet og tåler både frost og det å bli krøllet, uten at det går ut over vann motstandsdyktigheten.


Massevis av gode og funksjonelle regntrekk til barnevognen her på Jollyroom Jollyrooms utvalg av regntrekk til barnevogner er bredt og variert.

Her vil du finne vanntette regntrekk til alle mulige barnevognstyper, sykkelvogner og tvillingvogner inkludert. Til den som er ekstra stilbevisst, har vi også regntrekk med lekre grafiske mønstre. Et praktisk universalregntrekk som passer de fleste normalstore barnevogner med liggedel.


Hele regntrekket er i refleksmateriale. Beskytter hele vognen mot regn og rusk og sørger for god trafikksikkerhet i høst- og vintermørket! Beskytt barnet ditt mot vanndråper og insekter ved hjelp av våre smarte regntrekk og myggnett egnet for barnevogner. Våre regntrekk kommer i forskjellige farger og former og tres lett på vognen for å unngå at regn kommer inn.


Passer best vogner med 12″ hjul. Luke med borrelåslukking for å enkelt kunne passe forskjellige typer vogner. Produsert i polyuretanbelagt polyester. Leveres i fin og praktisk oppbevaringsveske som enkelt kan henges på vognen når regntrekket ikke brukes. Laget av Polyuretanbelagt Polyester.


Leveres i pen og praktisk oppbevaringsveske som enkelt kan henges på vognen når regntrekket ikke brukes. Tullsa produserer barnevogner og barnevogntilbehør av høy kvalitet i vannresistente materialer som puster. Leveres i en stilig og praktisk oppbevaring pose som enkelt kan henges på vognen. Se beste pris på Tullsa refleksregntrekk for Sulky.


Du som forelder vet hvor viktig det er å komme deg fra A til B: ingenting kan stoppe deg. Les tester og omtaler før du kjøper.

Selv når det regner, blåser, snør eller er en mygginvasjon så kommer du til å være forberedt. Regnbeskyttelse fra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg