fredag 25. januar 2019

Tekst takkekort

Bruk vårt verktøy til å skreddersy takkekort. Bestill dine kort fra fotoknudsen! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her. Takk gjestene dine for oppmerksomheten med et personlig takkekort.


Tekst takkekort

Det er vi stolte av og veldig glade for. Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med konfirmasjon. Har du nylig arrangert dåp, bryllup, konfirmasjon eller begravelse, og ønsker å sende ut takkekort til gjestene?


Er det vanskelig å vite hvordan du best kan takke for gavene og oppmerksomheten du har fått? Bruk en av våre maler som inspirasjon eller lag noe helt unikt. Sjekk resultatet online før vi trykker det for deg på papir med høy kvalitet. Tekst til takkekort til begravelse – Eksempler på tekst.


Finn en tekst til takkekortet! Vi skrev en personlig tekst til alle vi sendte ut takkekort til. Dette tok selvsagt en stun men de som fikk kortene ble veldig glade. Og da fikk vi formulert oss litt humoristisk i somme av kortene, og det var jo det som ble vår røde tråd med bryllupet. Forslag til tekst på takkekort og i takkeannonse.


Her finner du våre forslag til tekst på takkekort og i takkeannonse. Disse tekster kan hjælpe dig til at blive inspireret til at formulere den helt rigtige takkekort tekst. Det kan også være, at en tekst passer på lige dine følelser, og så kan den selvfølgelig bruges præcis som den er.


Tekst takkekort

Vi har mange forskjellige maler du kan velge mellom, med plass til både ett og flere bilder. Hvad er et takkekort ? Et takkekort er når du skal sige tak til nogen, som har været der for dig. Om det var til din konfirmation, dit bryllup, din fest, eller noget helt fjerde, så er det god stil at sige tak til dem der var der for dig.


Dit takkekort kan sagtens være enkelt og simpelt, og bare sig TAK! Enten du ønsker egendesignede takkekort til bedriften, baby shower eller bryllup, har Vistaprint et perfekt utvalg til alle anledninger. Lurer du på hva du skal skrive i kortet til brudeparet? Takkekort er en flott måte å vise din takknemmelighet på. Man får ofte mange bryllupsgaver som man ønsker å takke for.


Skriv den ut som den er, eller endre bildet til et av dine egne for å gjøre det mer personlig. Her får du eksempler på tekst du kan bruke til takkekort til bryllupet. På denne siden kan du finne mange forslag til tekst. Har du svært ved at udtrykke dig ordentligt?


Skal du skrive et takkekort ? I så fald er du ikke den eneste. Enkelt eller ekslusivt - valget er ditt! Lag vakre takkekort til konfirmasjon, bryllup, dåp, bursdag eller andre anledninger. Velg blant de mange fine designmalene eller designe kortet selv. Velg først format og sideantall i menyen.


Tekst takkekort

Lag dine personlige takkekort , bryllupskort, konfirmasjonskort og invitasjonskort. Raskt, enkelt og på papir av høy kvalitet! Leveres i sett med stykk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg