tirsdag 15. januar 2019

Urolig mage

Brukere har fått hjelp mot bl. Typiske symptomer for irritabel tarm er ofte uregelmessig avføring, som gjerne varierer mellom løs mage og forstoppelse. Men mye luft i magen er som regel den største plagen, og forverres gjerne utover dagen og etter måltider. Noen kan også oppleve å ha tilleggsplager som smerter i muskler og led eller utmattelse. Irritabel tarm (IBS) er den vanligste formen for mageplager, og rundt prosent av oss har dette.


Det finnes ingen kur og det er fortsatt mye man ikke vet om tarmproblemer, men mye tyder på at maten vi spiser både kan forverre og forbedre situasjonen.

Sliter du med urolig mage ? Har du prøvd alt, men fremdeles ikke funnet noe som hjelper? Da kan det være vi har noe for deg. Lectinect Mage er et naturprodukt som har vist svært god effekt på mageproblemer, og dette har vi erfart gjennom egen forskning og fornøyde brukere. Litt om meg selv først.


Vanlige symptomer er magesmerter, oppblåsthet, diaré, forstoppelse, gass og rumling i magen. Overspising, overdrevent inntak av fet og krydret mat, spise for fort, overdrevent inntak av alkohol, koffein, kullsyreholdige drikker, administrasjon av visse legemidler, sår, etc. De fleste har mage - tarmproblemer fra tid til annen, for eksempel luftplager, treg mage , diaré eller halsbrann.

Her finner du informasjon om plagene og gode råd som hjelper. Symptomene lindres ved avgang av luft og avføring. Karbohydratene finnes i stor grad naturlig i sunne matvarer som frukt, grønnsaker, belgvekster og kornprodukter. FODMAP-dietten anbefales derfor ikke til friske mennesker. Mage - og tarm-problemer har blitt den nye folkesykdommen.


En av tre har opplevd problemer med magen i den grad at de anser det som pinlig, viser en undersøkelse TNS Gallup har gjort for. Har i flere år vært plaget av urolig mage , det være seg ofte avføring og luft i magen. Jeg har et normalt kosthold og spiser opptil måltider om dagen.


Jeg blir fort sulten etter et målti og takler dårlig å gå uten mat. Urolig mage hos hund forekommer fra tid til annen. Hvis diaréen varer i mer enn timer bør du kontakte din veterinær.


Jeg vet at jeg får vondt i magen av f. Dette er en fantastisk medisin. Drikker også syrefri kaffe iblant. Jeg har slitt veldig med oppblåst mage det siste året, prøver å spise sunt og bruker mange av tipsene dine, men jeg har en tendens til å ha et usaklig stor søtsug om kveldene… Føler at kostholdet mitt består av alt egentlig, men holder meg unna pasta, ris, brød og for mye meieriprodukter. Den ene dagen kan du spise et eple uten å få problemer, fordi det tilfeldigvis var lite FODMAP-er i de andre ingrediensene du fikk i deg.


Neste dag kommer eplet på toppen av en haug med andre matvarer som er rike på disse stoffene, og alt ender i oppblåst mage og stort ubehag.

Hva er årsaken til irritabel tykktarm? Man har lett etter en spesifikk forklaring innenfor mange områder av tarmens funksjon, bl. Mange får en bedre mage ved å spise spelt, rug og bygg i stedet.


Kostholdsekspert Fedon Lindberg stiller til nettprat torsdag kl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg