tirsdag 22. januar 2019

Svar på norsk logo quiz

Del en norsk logo quiz. Det er en stor del av vitsen. Når du for eksempel løser en norsk logo quiz håper vi at den er så bra at du får lyst til å dele den med dine venner. Vi håper på å nå ut til flest mulig og setter selvfølgeløig. Hovedmålet med dette spillet er å korrekt identifisere annerledes logoer av forskjellige selskaper og gi riktig firmanavn som logo quiz svar.


Svar på norsk logo quiz

Stakk med logo du ikke kjenner? Logo quiz son nok for de fleste vil fremstå som ganske vanskelig. Men den er på ingen måte umulig å løse. Ta testen og se hvor mange logoer du kjenner igjen.


Dette er en quiz du bør klare hvis du er til en viss grad. Quiz spørsmål og svar. Hvis du ser etter en allmenn quiz med fasit eller en quiz med spørsmål og svar så trenger du ikke lete mer! Her er ett-hundre quiz spørsmål med svar i kursiv. Hva er egentlig den riktige norske betegnelsen på en spørrekonkurranse?


Svar på norsk logo quiz

Både det engelske lånordet ‘ quiz ’ og ‘kviss’ er korrekte skrivemåter i følge Språkrådet. Vi er her for å hjelpe! Her på våre sider finner du forskjellige quiz innen en rekke tema.


Vi utvider kontinuerlig og tilbyr spørrekonkurranser med forskjellig vanskelighetsgrad. Enkelte quiz spørsmål og svar er kun ment for moro, mens andre er nyttige og gir deg nyttig trening. Et eksempel på det siste er vår teoritentamen for de som skal ta.


Svar på norsk logo quiz

Tar forbehold om mulige skrivefeil. Design pa minutter. Tusenvis av profesjonelle logoer. Maak je Keuze uit het Uitgebreide Aanbod Materialen. Lage Prijzen en Goede Kwaliteit.


Alt du trenger å gjøre er å se på Emoji ikoner av filmer, TV-programmer, tegn, kjendiser og mer. Bruk bokstaver oppgitt til stave det riktige svaret. Det var rask til forberede svarene niv logo quiz. Spillet er veldig enkelt.


I form velg under ditt niv eller. Noen i Norges land må vite dette. Den blå og hvite ramma rundt er nok også med for den er ikke med på de andre logoene.


Men du finner ikke de siste logoene som jeg sitter igjen med på nett, enda vertfall. Kan vell prøve meg litt nå, og komme tilbake med svar om jeg finner på de som jeg mangler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg