fredag 11. januar 2019

Gode kaker til bursdag

Vi har det du trenger til festen - Stort utvalg i bursdagsgaver også - Kjøp her! Sprell har mye pynt og dekorasjoner så festen bliver perfekt. Pynt, Dekorasjon, Banner og Mer til Bursdag. Alt du Trenger og Lynrask Levering! Noen bursdager er mer vanlige en andre og noen ganske uvanlige.


Finn din bursdag og se hvor mange som har bursdag samme dag som deg!

Vi har mange herlige oppskrifter for kaker til bursdag. Leter du etter en kake du kan lage til en spesiell anledning? Bake til kakebordet i en bursdagsbesøk, familiebesøk, dåp eller konfirmasjon?


I dette innlegget har jeg samlet mine beste festkaker. Snickerskake Snickerskake er en fantastisk god og mektig kake. Mine beste kaker. Nedenfor har jeg samlet de beste kakene som jeg har publisert på bloggen (i uprioritert rekkefølge). Gode kaker hører til en bursdag , enten det er for de store eller små.


Spørsmålet kan gi de fleste barn stjerner i øynene.

Men den mammaen eller pappaen som skal stå ansvarlig for kaken kan fort bli noe panikkslagen når poden gir seg kast med fabuleringer om kaker formet som romskip, apekatter eller hva med slottet til Elsa? Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker. Ingen bursdag uten kake. Her finner du våre beste oppskrifter på bursdagskaker til barn og voksne.


Poden har bursdag og små bursdagsbarn har gjerne sterke ønsker til både bursdagsselskapet, men også bursdagskaken. Her er oppskrift på en skikkelig kul sjokoladekake bygget sammen som en skummel sjørøverskute. Perfekt for små bursdagspirater som krever at foreldrene stiller opp med en sjørøverkake. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet. Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter.


Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Her er fem enkle kaker du kan lage fra bunnen av : Enkel kanelkake – en av de mest populære kakeoppskriftene på bloggen og det med god grunn. Den smaker godt OG er enkel å lage. Enkel jordbær- og rabarbrakake – en variasjon av kanelkaken over.


Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet! Mitt viktigste råd er alltid å være til stede for barna, ikke slit deg ut med å lage den vakreste kaken , det husker ikke barna. Lag en saftig og smakfull sjokoladekake, kremkake, marsipankake eller cupcakes.


Likevel er det viktig å gjøre dagen til en helt spesiell dag, barn er opptatt av bursdag fra de er helt små.

De skjønner raskt at dette er deres dag, sier hun. Dette er dagen for gaver, kake , lek og venner. For foreldre og voksne er det kanskje en liten dose mer mas og tjas knyttet til dagen, med forberedelser, et dusin barn som skal underholdes, mates og organiseres.


La oss gjøre jobben noe lettere! Stilige godteposer til bursdagen finner du forresten her. Et annet godt tips til leker i barnebursdag er skattejakter!


Legg noen skjulte spor rundt i huset, i uthuset, i hagen, nede i kjelleren. Den ene ledetråden, viser til den neste, som viser til den tredje, fjerde og femte osv. Jeg er ikke utdannet konditor, men gjennom læretiden min på en fransk gourmetrestaurant i Oslo fikk jeg være en stund på et konditori. Resten er selvlært.


Bakgrunnen min gjør at jeg er opptatt av gode råvarer, smak, utseende og hygiene. På facebook har jeg en del bilder av kaker som jeg har bakt de siste årene. Hos oss finner du festlige kakeoppskrifter til barnebursdag. La deg inspirere av uimotståelig klassikere og kaker med ny vri.


Fotballkake er perfekt å ha i barnebursdager for fotballinteresserte gutter eller jenter. Oppskrifter på kaker til enhver anledning. På min neste bursdag vil jeg ha en rolig kveld med venner, taco, godis og film. Ine Linckert (13) Til slutt har Ine noen gode tips til foreldre som skal arrangere bursdag : Sørg for at alle tåler det som blir servert, og ha backup i tilfelle noen ikke kan spise noe.


Drømmeplassens konditori er kjent for sine gode kaker. Alt lages fra bunnen av, på gamle gode oppskrifter og noen nye. Vi har en egen kakedisk i kaféen og frister med herlige kakestykker til kaffen!


Vi spesiallager kaker til alle anledninger - jobb eller hjemme, kundearrangement, jubileum, bursdag , dåp eller bryllup.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg