torsdag 17. januar 2019

Enkel skuffkake oppskrift

Enkel skuffkake oppskrift

Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker. Langpannekaker er både lettlagde, gode og enkle å dele. Perfekt når du skal servere kake til mange.


Enkel skuffkake oppskrift

Slik gjør du: Smør og melk kokes opp. Egg og sukker piskes hvitt. Bland alt forsiktig sammen. Haes i en smurt langpanne. Strø kanel og sukker over før steking. Ikke la de gjøre det!


Det er så enkelt å lage kake fra bunnen, alt du trenger er riktig oppskrift. Den smaker godt OG er enkel å lage. En saftig og god sjokoladekake er alltid en sikker vinner, enten du skal servere den i barnebursdag eller som pausekos på en dugnad. Denne oppskriften er superenkel og kaken kan fint lages en dag eller to på forhån da blir den bare enda mer saftig. Jeg har bakt og samlet kakeoppskrifter hele livet.


Her på Det søte liv viser jeg deg samlingen min med bakst og deilige kaker i alle slags varianter, lekker konfekt og nydelige desserter. Alt er testet ut, bakt og smakt av meg. Alle oppskriftene er garantert gode og enkle å få til. Skoleavslutning, fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker.


Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur. Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg. Enkel , saftig og god. Eller raskt, enkelt og knasende godt, som bloggeren skriver selv på krem.


Se hele oppskriften på sjokoladecornflakes hos krem. Dette er en fantastisk god kake, og enkel å lage. Hadde den med i et selskap og fikk utrulig mye skryt for den.


I dag skal jeg lage den igjen og ta den med på personalmøte og jeg gleder meg til responsen. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY.


Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! Vist du har overmodne bananer, ikke kast den, men bak heller denne skuffkaken. Den er enkel og bake, saftig og god.


I fryseren sammen med noen andre godbiter dere ogs skal f oppskrift p. Familielykke Skuffkake med sukker og kanel Jan Denne er s innmari enkel , samtidig s farlig saftig og god. Og så, til dagens poeng: Anne var frustrert over alle gode husmødre som med største selvfølge svingte opp med ei helt vanlig skuffkake til en hvilken som helst dugnad. Hva regnes som ei vanlig skuffkake ? Og hva er oppskriften ? Hun spurte leserne.


Oppskriftene er selvsagt mange. Både vaniljesaus og is passer også godt ved siden av – spesielt det siste, dersom eplekaka er litt lun når du skal spise den. Så er det også noe med den som gjør at den passer perfekt i ryggsekknedkjølt tilstand. Dette året har jeg smisket meg såpass hardt innpå Renate at jeg har fått overlevert oppskriften med fullmakt til å dele denne her. Jippi for den :-) Nå viser oppskriften at den egentlig kommer fra ei Sissel.


Kaken rekker til mange og elskes av både store og små. Jeg pleier å kalle kaken “Digg sjokoladelangpanne” fordi den er så populær! Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.


Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg