tirsdag 15. januar 2019

Raserianfall barn

Raserianfall , sinte barn og fysisk aggressive barn kan være vanskelig å takle. Her får du tipsene på hvordan takle sinne hos barn , temperament og sinneutbrudd eller raserianfall hos barn. Små barn har begrenset erfaring med å takle følelsene sine.


Raserianfall barn

Det i seg selv kan føre til et og annet raserianfall. Men det er ikke alt. Tenk på den forandringen et barn opplever i toårsalderen.


Barnet ser ut til å ofte irritere andre med vilje, og skylder ofte på andre for egne feil. Destruktive raserianfall. Slike typer raserianfall er veldig aggressive, og noen ganger kan de resultere i ubehagelige episoder. Når de foregår, kan barna være ute av kontroll og i tillegg til å skrike og gråte, slå andre mennesker eller kaste gjenstander rundt, ofte ufrivillig.


Raserianfall barn

Barn begynner å føle, erkjenne og uttrykke følelser som sinne og frustrasjon. Selv om de kan kontrollere dem senere, vet de fremdeles ikke hvordan de forholder seg til disse følelsene når de er unge. Barn får raserianfall for å uttrykke frustrasjonen og angsten over å ikke kunne få det de vil. De er ikke i stand til å kontrollere sine negative følelser, og dette får dem til å eksplodere.


Følg med barnet ditt for å se når på dagen det er fornøyd og opplagt og når det har en tendens til å bli frustrert. De vil ikke spise eller legge seg. Hvis du oppdager når det er størst fare for raserianfall , har du bedre muligheter for å avverge dem.


Raserianfall barn

Sørg også for å ha få og forutsigbare regler, og kommuniser så klart og tydelig du kan med barnet. De fleste barn griper med glede den nye utfordringen skolen byr på. Mange 6-åringer har også begynt å kjede seg i barnehagen og ønsker å begynne på skolen. Barn tåler fryktelig lite frustrasjon. Bare fordi barnet er sint, betyr det ikke at situasjonen trenger å være uhåndterlig.


Ikke forvent at barnet alltid er fornøyd me eller liker dine avgjørelser. Aksepter at det er en del av oppdragelsen å være upopulær – og det er ok. Barn som har problemer med å sovne eller å forbli sovende natten gjennom, kan ha et søvnproblem.


Denne informasjonen omhandler barn uten helseproblemer, som er over to år gamle. Hvordan vi forstår foreldre barns tantrums ? Psykolog, pedagogisk psykolog og barnepsykoterapeut Isabelle Filliozat tilbyr i sin bok Ingen flere raserianfall , presentert som en tegneserie, forklaringer vi trenger foreldre til å bedre forstå raserianfall og gir oss nye retningslinjer for arbeid på en konkret måte, i henhold til barnets alder, og overvinne uten. Er raserianfall et gjentakende problem, spør deg selv hvilke situasjoner de oppstår i, og når på dagen de skjer. Skjer det hver ettermiddag, kan det henge sammen med at både barn og foreldre er slitne og sultne og trette.


Pass på å ha med en banan eller noe til barnet, før dere går i butikken, for eksempel. Her bør man ha sitt fokus på gjenetablering av kommunikasjon, men dessverre reagerer man som foreldre ofte med sinne i slike situasjoner, hvorpå situasjonen ender i barnslige raserianfall både fra foreldrene og barnets side. Barn forstår ikke kompleksiteten i de hensyn man må ta i mange situasjoner.


Kanskje har du opplevd det: Barn som nekter å legge seg, som får raserianfall , som hele tiden går ut av senga, eller som krever at du skal ligge ved siden av dem når de sovner. Ved å forklare og snakke med barnet om døden, hjelper du barnet å oppklare, bearbeide og forstå, samtidig som det minsker sjansen for misforståelser og fantasier. Det kan gått være du gjør det jeg kommer til å si, men jeg nevner bare mine tanker etter å ha lest innlegget ditt: Forbred henne godt på hva som skal skje. Både barn og foreldre.


Hun trenger grenser, men ikke så strenge grenser at hun blir tvunget til å bryte dem. Ta hver episode for seg, og se de enkeltvis. Statped har egne avdelinger for barn og unge med ervervet hjerneskade, som skal hjelpe barnehage og skole med å legge til rette for best mulig læring og utvikling.


Rehabilitering etter en ervervet hjerneskade tar ofte tid og det er vanskelig å forutsi utviklingsforløpet hos den som rammes.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg