mandag 28. januar 2019

Rikshospitalet slankekur

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Kutt opp grønnsakene og kok alt sammen.


Jeg brukte en stavmikser for å lage pure av suppa, etter at grønnsakene er kokt. Dette gjør at suppa ikke blir kjedelig, pluss at den da kan helles på termos. Her gir vi deg oppskriftene på smakfulle og sunne supper som hjelper deg å gå ned opp til tre kilo på en uke.


Suppekuren er ikke noe du skal leve på i lengden, men den fungerer bra for deg som trenger litt starthjelp. Hodepine er et vanlig problem når når kroppen er i ketose. Lovte i går og skrive ned denne dietten. Rikshospitalets diett kan jeg ikke anbefale. Dietten fungerer ved en kjemisk nedbrytelse.


Husk: Ingen mellommåltider. Salt og pepper kan brukes, men ingen andre krydder. Kaffe, te og vann kan drikkes til og utenom måltidene. Er det noen som har prøvd rikshospitalets slankesuppe? Tenkte og starte på den i morgen også lurer jeg på hvilken erfaring andre har med den.


Hvis den har hjulpet det så er jo det bra. Men som nevnt er det nok ikke det at du har fulgt kuren til punkt og prikke, men det faktum at du har ligget på 5kcal om dagen. At du nå har begynt et nytt og sunnere liv er nok ekstra viktig her, av går vanligvis rett opp igjen etter en slankekur. Om man spiser mindre enn dette og bare ein gang til dag så er det soleklart att man ikkje går ned i vekt.


Og meste parten av folk pleier kanskje ikkje spisa noko på ein da, men neste dag kanskje spise ein pomfti og burger og brus da vil kroppen få ein uabalse for vektnedgang. Tab op til otte kilo på en slankekur med slankesuppe. Lyder det for godt til at være sandt? Rent faktisk har det vist sig, at du kan opnå store vægttab ved at indtage en kost kun bestående af suppe. Ja, du kan spise annen mat du liker og gå ned i vekt.


Det er noe som heter kalorier som du skal passe på. Ingenting annet har noe å si når det kommer til vekttap. Det er altså ikke en slankekur , men en kur som øker stoffskiftet og forbrenningsevnen, og kuren virker derfor også etter diettens opphør. Ja, det skulle man måske tro, når man kigger på dages kuren.


Men virkeligheden ser anderledes ud. Kuren varer dage og kan vel nærmest betegnes som en ekstrem slankekur. Slankekur Enten du leter etter en effektiv slankekur med raske resultater eller en mer varig livsstilsendring, får du hjelp til å gå ned her.


Vi har samlet all den nyeste kunnskapen om slankekurer, matplaner, oppskrifter og tips som hjelper deg med å bli kvitt kiloene. Knekkebrød og vann - Knekkebrød og vann er et godt alternativ til pulverkurene. Knekkebrødkuren ble opprinnelig utarbeidet til dem som skal behandles kirurgisk for sin alvorlige overvekt, men kan brukes av alle, sier Line Kristin Johnson, klinisk ernæringsfysiolog PhD ved Senter for sykelig overvekt i helse Sør-Øst. Stor klem til medsøster Hanne line. Til Ingunn sier jeg takk for oppskriftene og neier pent.


DAGERS STOFFSKIFTEDIETT FRA DET DANSKE RIKSHOSPITAL. UTEN at du øker i vekt de nærmeste to år. LYKKE TIL:) Den funka på meg.


Dieten hör till kategorin snabba dieter och kan jämföras med Flygvärdinnedieten, Popcorndieten, Ryska Rymddieten och bantarsoppan.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg