torsdag 31. januar 2019

Sur lukt i underlivet

Sur lukt i underlivet

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! Noen kjønnsykdommer kan også gi økt utflo noen ganger med lukt. Hvis du har hatt ubeskyttet sex med noen, vil jeg anbefale deg å bli testet for kjønnssykdommer.


Jeg tviler på at smaken du har i munnen har sammenheng med lukten fra underlivet. Vet ikke om noen tilstand som gir kombinasjon av disse symptomene. Logg inn for å følge dette. Hormonspiral og mørk brun mens de siste ga. Hvordan bli kvitt lukt fra underlivet ? Er det normalt å ha mer utflod og vond lukt fra underlivet etter fest?


Plaget med lukt og mye hår i underlivet , hva skal jeg gjøre? Hva er grunnen til at det klør. En frisk vagina skal ha en svak, syrlig lukt av yoghurt. Og syns du at underlivet lukter ekkelt, ja da kan ifølge gynekologen ta saken i egne hender og sprøyte nettopp yoghurt opp i skjeden for å få tilbake balansen i underlivet. Metallisk lukt er en helt vanlig duft som gjerne kommer etter månedens røde uke eller etter sex.


Begge deler er med på å endre pH-verdien i underlivet og kan dermed gi en sterkere lukt. Men – det bør være kortvarig. Hvis lukten vedvarer også i perioder hvor du verken har hatt mensen eller samleie, er det en god idé å bestille legetime. Er du plaget av sjenerende lukt i underlivet , er du ikke alene. Veldig mange kvinner er på et tidspunkt i livet plaget av vond lukt fra skjeden, men årsaken er som regel ikke alvorlig.


Jeg sliter med en del lukt i underlivet , som minner om salmiakklukt eller lignende. Jeg vasker meg regelmessig, men lukten kommer etter bare en liten stund. Underlivet har en mild lukt naturligt.


Miljön i din slida har ett pH-värde på mellan 8- vilket innebär att den är sur. Den sura miljön är ett sätt att stänga ute virus och bakterier som inte ska vara i underlivet. Har ikke noe særlig mer utflod enn vanlig, ingen kløe eller irritasjon. Det lukter ikke fisk men som sur melk. Hvis jeg fører en finger i skjeden så kjenner jeg den lukten og den er veldig sur , utfloden er også hvitere og tykkere.


Vi ger också tips och idéer om du ex. S å hvordan skal man vite hva man har? Det er legens oppgave å sette diagnose og gi rett behandling. Lukt i underlivet er helt normalt, og på grunn av melkesyren i utfloden, kan man ha en mild syrlig lukt i underlivet. Hvor sterk lukten er, vil variere mellom individ og fra dag til dag, men skal ikke være vedvarende vond.


Du kan faktisk få en sterkere lukt fra underlivet ved å bruke såper og oljer når du vasker deg. Samtidig kan du få både kløe, svie og utslett med på kjøpet. Du har kanskje hørt at pH-verdien i underlivet er viktig for underlivshelsen. Les hva som er en normal pH-verdi i skjeden, bør den være sur eller basisk.


Hennes råd er å vaske deg med vann eller intimvask. Jeg kjenner ofte en sur lukt fra underlivet. Trusen blir ofte våt , selv om jeg ikke kåt eller har tisset. Sur lukt i underlivet - Seksualitet innlegg 26.


Har i litt over en mnd nå hatt sur lukt i underlivet. Kropp og helse innlegg 15. Vasker meg nedentil (ikke med såpe innvendig) hver da.


Utflo vond lukt , kløe og svie, sår, soppinfeksjon eller urinveisplager er bare noe av det du kan oppleve. Vond lukt fra underlivet. I underlivet finner man en rekke bakterier som skal holde skjeden ren og frisk, men for at dette skal fungere skikkelig, må bakterien Lactobacillus produsere nok melkesyre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg